Sizin astek Uzun donem mi canim belli usta birliklerde
yok canım kısa donem denızcı esım denızcılerın sonra bellı oluyormus beklıyoruz acıklanmasını ama bugun bıtıyo heralde pazartesıye kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin astek Uzun donem mi canim belli usta birliklerde
yok canım kısa donem denızcı esım denızcılerın sonra bellı oluyormus beklıyoruz acıklanmasını ama bugun bıtıyo heralde pazartesıye kaldı![]()
ama bu izin de göremez isem sürpiz yapıp gidip göreceğim. çünkü sesini duymak başka görmek başka nasıl olduğunu bilmem için
canım geçen yıl bu aylarda kardeşim iskenderun da askerdi kısa dönem. acemi birliğini orada yapmıştı. merak etmeyin oradan sonra gideceği yerler hem çok güzel hem de çok rahat...
Aynen canım ben de gidicem ama şimdiden söyledim hiç kızma gelicem ben duramam dedimBiraz uzak ama olsun değer
![]()
hımm benım esımde orda acemılıkte ınss canım yaa rahat olsunlarda..
merhaba kızlar eşimin bulundğu askerlik şubesni aradım kannlarda kısa dönem 5 aydır diyo teskere tarihni o şekilde hesaplıckmşz bilgisi olan varmı
merhaba kızlar eşimin bulundğu askerlik şubesni aradım kannlarda kısa dönem 5 aydır diyo teskere tarihni o şekilde hesaplıckmşz bilgisi olan varmı
Şimdi başka yere sordum sevk tarihinden itibaren 6 ay hesapla izinleride içinde dedi yani izne gelmicekse izinleri düşücz sevk tarihini hatrlayan varmı ?
canım benım bıldıgım her ay 2 gun falan ızın oluyo ama 6 aydan dusunce 156 gun dıye bılıyorum
canım benım bıldıgım her ay 2 gun falan ızın oluyo ama 6 aydan dusunce 156 gun dıye bılıyorum
Peki bu hesaplamayı herkes teslim oldğu tarihe göre mi yapıyor ?yoksa 12sine göre hesaplıcaksak bugün 18.günleri yani 138 günleri mi kaldı ?
Peki bu hesaplamayı herkes teslim oldğu tarihe göre mi yapıyoruz ? 12sine göre hesaplıcaksak bugün 18.günleri yani 138 günleri mi kaldı ?
bence teslım tarıhıne gore ben esımın teslım tarıhıne 156 ekledım o da ocak 17 oldu genelde o tarıhte cıkıyorlarmıs zaten umarım oyle olur gec olmasında![]()
bence teslım tarıhıne gore ben esımın teslım tarıhıne 156 ekledım o da ocak 17 oldu genelde o tarıhte cıkıyorlarmıs zaten umarım oyle olur gec olmasında![]()