• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

yok canım kısa donem denızcı esım denızcılerın sonra bellı oluyormus beklıyoruz acıklanmasını ama bugun bıtıyo heralde pazartesıye kaldı :31::31:

canım geçen yıl bu aylarda kardeşim iskenderun da askerdi kısa dönem. acemi birliğini orada yapmıştı. merak etmeyin oradan sonra gideceği yerler hem çok güzel hem de çok rahat...

merhaba kızlar eşimin bulundğu askerlik şubesni aradım kannlarda kısa dönem 5 aydır diyo teskere tarihni o şekilde hesaplıckmşz bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
merhaba kızlar eşimin bulundğu askerlik şubesni aradım kannlarda kısa dönem 5 aydır diyo teskere tarihni o şekilde hesaplıckmşz bilgisi olan varmı

Şimdi başka yere sordum sevk tarihinden itibaren 6 ay hesapla izinleride içinde dedi yani izne gelmicekse izinleri düşücz sevk tarihini hatrlayan varmı ?

Peki bu hesaplamayı herkes teslim oldğu tarihe göre mi yapıyoruz ? 12sine göre hesaplıcaksak bugün 18.günleri yani 138 günleri mi kaldı ?

bence teslım tarıhıne gore ben esımın teslım tarıhıne 156 ekledım o da ocak 17 oldu genelde o tarıhte cıkıyorlarmıs zaten umarım oyle olur gec olmasında :31::31:

bence teslım tarıhıne gore ben esımın teslım tarıhıne 156 ekledım o da ocak 17 oldu genelde o tarıhte cıkıyorlarmıs zaten umarım oyle olur gec olmasında :31::31:

Kızlar benim sevgilim öğretmen. 12'sinden itibaren asker sayıldı. Okuldan öyle dediler. 15'inde teslim oldu. Hangisini baz alacağız.? bir de ne olur bana 156 gün deyin, 168 olmasın. Sevgilim herkes bir şey diyor ama sanırım 168 demişti. Hangisi ki?

Back