352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

iyi akşamlar kızlar. Nasılsınz? Ben giremiyorum ama aklım sizde. Fazla meşgulüm. Herşey karmakarışık hala düzenimizi kuramadık.
Fırsat buldukça uğrarım. İyi bakın kendinize

evet canım eski günleri özledim nasılsın?hazırlıklar nasıl gidiyor.nişanlım iş bakıyor hayırlısıyla iyi bir iş bulur inşallah

çok şükür iyiyim canım ama nişanlım hala Iğdır'da sen nasılsın? inşallah nişanlın için hayırlı bir iş kapısı açılır ve sizde düğün hazırlıklarına girişirsiniz.. biz eşya işini bitirdik.. koltuk takımı , yemek odası , yatak odası , beyaz eşya halloldu.. artık ev belli olduktan sonra da perde ve halılara bakacağız.. bu aralar evimiz için tablo ve saat bakıyoruz.. hatta nişanlım internetten 2 tane tablo siparişi verdi.. nişanlım tablo düşkünü... eve tablo almak hiç aklıma gelmemişti onun sayesinde bende site site gezinip tablo bakar oldum ve ben halaaa gelinlik bakmadım sanırım bu işi biraz savsakladım en önemli şeyi en sona bıraktım :18:

canım kısa zamanda çok şeyi halletmişsiniz sevindim.gelinlik işi de 2 aya yetişir merak etme.internetten biraz bak gelinlik umarım istediğin gibi olur herşey.kavuşursunuz canım 3 ay sonra hep aynı evde olucaksınızbakalım canım iş çok önemli ona göre tarih belirleyeceğiz tarih belli olsa bende ona göre plan program yapacağım.şimdilik işsizlik maaşı alacak nişanlım.

internette bakındım canım model konusunda az çok bir fikir edindim evet inşallah 3 ay sonra aynı evde olacağız ama bir yandan da korkuyorum evlendikten sonra yine onu farklı şehirlere gönderirler diye :18:evet canım iş çooook önemli Allah hayırlı kapı açar inşallah.. valla düğün telaşı da apayrı bir hismiş.. insan aldıklarını kendi evinde kullanacağına inanmıyor hayal gibi

bekarken gönderiyolar ama belki evlenince göndermezler canım inşallah:)yada sende gidersin hemde gezmiş olursuninşallah hayırlısıyla kullanmakta nasip olur aldıklarınızı.bende nişanlımı 2 gün görmesem özlüyorum aynı şehirde olunca 6 ay nasıl ayrı kaldık şaşırıyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?hiç ugrayamadım buraya zaten pek kimse kalmamış sanırım keşke eskisi gibi devam edebilseydik ama hayat telaşı işte...biz henüz düzenimizi oturtamadık taşınma ihtimalimizden bahsetmiştim hani şimdi onlarla uğaşıyoruz yavaş yavaş.eşim iş arıyor bi yandan kendi işinde devam etmeyecek Rabbim en kısa zmada güzel bir iş nasıp eder umarım...bu arada randevum vardı geçen hafta bebeşimi gördüm pirinç tanesi kadardıabisine söyledik babasıyla paşam bizi şasırttı şimdi çok dikkatli bana yaklasınca onu seveceğindn filan bahsediyor....bizde durumlar böyle kızlar sizler nasılsınız

inşallah göndermezler canım.. gelişinden hiç bir şey anlayamadan tekrar gitti sağol canım inşallah kullanmak nasip olur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…