• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

valla çok güzellll ben morunu beğenmiştim zaten çok zevklisin

canım çoook teşekkür ederim.. aslında koltuklar içime sinmemişti aklım başka başka koltuklarda kalmıştı.. bir kaç gün önce burada konu açtım koltuğumun fotosunu koydum çok güzel yorumlar aldım ondan sonra içime sindi :16:

canım çoook teşekkür ederim.. aslında koltuklar içime sinmemişti aklım başka başka koltuklarda kalmıştı.. bir kaç gün önce burada konu açtım koltuğumun fotosunu koydum çok güzel yorumlar aldım ondan sonra içime sindi :16:

sen halıyla perdeyle kombinle evine gelenler çok beğencek eminim ozaman dahada içine siner mora beyaz çok yakışıyo beyaz kullanmayı ihmal etme

aaa çok güzel canım bende görmek istiyorum oraları bi ara yer gök aşk dizisi orda çekiliyodu ben hiç kaçırmazdım o diziyi ondan bu yana hep görmek istiyorum oraları otelin adı ne

ben de farklı bir yer olsun istedim.. tatil yörelerini istemiyordum o yüzden Kapadokya da karar kıldık.. Canım otelin adı Karlık Evi.. :16:

merhaba kızlar nasılsınız? Göreve başlama koşuşturma derken giremedim :50: Biz çok iyiyiz çalışmayı çok özlemişim.İyi geldi yeniden başlamak. Sadece Rana'ya bakıcı ayarlayamadık henüz. Onu araştırıyoruz. İnşallah gönül rahatlığıyla teslim edebileceğimiz birini buluruz :50:
evin tozlanmışmı canım seninde
yok canım çok şaşırdım sanki dün çıkmış gibiydik tertemizdi ev. Sen ne yaptın alıştın mı evine yeniden.
Herkese günaydınlar:3:Bende kavuşma hikayemi yazıyorum geçte olsa kızlar.Cuma sabah 9da yola çıktı nişanlım bende 8de iş başı yaptım.saat başı arayıp nerde olduğunu sordum heyecandan nasıl çalıştım saat nasıl 5 oldu anlamadım.işten çıktım alibeyköy tesislere gittim saat 6 da beklemeye başladım.trafik yüzünden nişanlım 7buçukta geldi:50: inanın 6 ay bekledim ama ordaki 1buçuk saat sanki aylar gibi geldi geçmek bilmedi:19:.otobüsten indi valizini alıyordu yanına gittim öyle bir sarıldıki:16: otobüsler geliyordu kenara geçelim yoksa kaza geçireceğiz dedim.10dakika orda biraz durduk inanamadım kavuştuğumuza hiç bitmeyecek gibi geliyordu ama son günler ne kadarda hızlı geçmiş aslında.sonra nişanlımların evine gittik ailesiyle yemek yedik oturduk sonra eve geldim.Cumartesi günü izinliydim dışarıda buluşacaktık ama teyzesi gelmiş ziyarete o yüzden biraz geç buluştuk annemin elini öpmeye gittik ablamlara gittik.Nasip olursa bu akşam iş çıkışında görüşeceğiz 2.senemiz doldu bugün çok şükür bugün yanımda olacak:21:
canım gözünüz aydın. Hasret bitti şükür. Artık sıra morfistan gibi düğün hazırlıklarında :21:

kızlaaarrr bende kavustum sonunda:16:mutluluğun zirvesini yaşıyoruz oğlusumla babasının peşini bırakmıyor bi dk bile:emir_bebek:dün eşimi mehmetle dedesi karşılamaya gitti ben gitmek istemedim malum kp in yanında olucaz ilk anda diye.geldiklerinde önce oğlumun sesi geliyordu uzun zamandır o kadar cıvıl cıvıl değildi sesi kapıyı bi açtım eşim ve oğlum karşımda o anki mutluluk tarif edilemez bambaşka:16:sarılır sarılmaz gözlerimden yaşlar akmaya başladı mutlulu gözyaşları sonra...ara sıra ızne gelmiş gibi hissediyorum hala snki tekrar gidecekmiş gibi...dünden beri o sıkıntılar dertler kayboldu sankı eşim geldiya çok rahatladım o olunca yanımda herşey hallolur Allah ın izniyle....nimet44 canım sıra sende inşallah sende hayırlısıyla kavusursun eşine....morfistan düğün hazırlıkları nasıl gidiyo geçmişi okuyamadım...güllirana gurbetserdar terazi sizler nasılsınız kızlar.....
canım benim çok şükür bitirdiniz sizde. Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın hiçbirimize. Sıkıntıların varmış :50: İnşallah çabucak atlatırsınız da sizde kendi düzeninizi kurabilirsiniz en kısa zamanda.

morfistan canım sizinde herşey gönlünüze göre olsun :16:

merhaba kızlar nasılsınız? Göreve başlama koşuşturma derken giremedim :50: Biz çok iyiyiz çalışmayı çok özlemişim.İyi geldi yeniden başlamak. Sadece Rana'ya bakıcı ayarlayamadık henüz. Onu araştırıyoruz. İnşallah gönül rahatlığıyla teslim edebileceğimiz birini buluruz :50:

yok canım çok şaşırdım sanki dün çıkmış gibiydik tertemizdi ev. Sen ne yaptın alıştın mı evine yeniden.

canım gözünüz aydın. Hasret bitti şükür. Artık sıra morfistan gibi düğün hazırlıklarında :21:

canım benim çok şükür bitirdiniz sizde. Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın hiçbirimize. Sıkıntıların varmış :50: İnşallah çabucak atlatırsınız da sizde kendi düzeninizi kurabilirsiniz en kısa zamanda.

canım benim çook teşekkür ederimm :16: bu işler çok zormuş.. yarın gece nişanlım işi dolayısıyla Iğdır'a gidecek.. benim şafaklar bitmek bilmiyor :50:

alıştım canım alıştım çok özlemiştim evimi

Ne güzel hatunlar sevdiceklerinize kavuşmuşsunuz gözünüz aydın.Benimkide sizinkisiyle aynı dönemde gitmişti.Darısı benimde başıma inşaAllahhh

Ne güzel hatunlar sevdiceklerinize kavuşmuşsunuz gözünüz aydın.Benimkide sizinkisiyle aynı dönemde gitmişti.Darısı benimde başıma inşaAllahhh

evet canım çok şükür bizler kavuştuk ama ben yine işi dolayısıyla nişanlımı Iğdır'a yolladım :5: benim şafağım bitmek bilmiyor :50: sende bir an önce kavuşursun inşallah :16:

A a a kızlar çok ayıp hiç uğramıyorsunuz :20:

Canım ben buralardayım ama kimse yok diye uğrayıp kaçıyorum:10:

bencede herkes esini nişanlısını bulunca bizi unuttu kızlar en azından bize moral vermek için gelin lütfen :3:
bide eşlerinize hazırladıgınız süprizleri anların fikir olsun bize

Bencede ne gibi sürprizler yaptınız eşlerinize anlatın fikir edinelim:21:

Canım ben buralardayım ama kimse yok diye uğrayıp kaçıyorum:10:

Bencede ne gibi sürprizler yaptınız eşlerinize anlatın fikir edinelim:21:

bende öyle canım giriyorum kimse olmuyor o yüzden bende çıkıyorum :31: ben nişanlımın gelmesinden hiç bir şey anlayamadım çünkü yine gitti :5:

Back