- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
evet canım düğüne az kaldı stres başladı.. :18: koltuk takımım pek içime sinmedi.. zamanla severim inşallah
Allahım hepimize hayırlısıyla kavusmayı nasip etsin okudukca duygulanıyorum kavusma hikayelerini
canım sevdiğin insanla aynı evde olduktan sonra eşyalar çokta önemli değil
kızlaaarrr bende kavustum sonundamutluluğun zirvesini yaşıyoruz oğlusumla babasının peşini bırakmıyor bi dk bile dün eşimi mehmetle dedesi karşılamaya gitti ben gitmek istemedim malum kp in yanında olucaz ilk anda diye.geldiklerinde önce oğlumun sesi geliyordu uzun zamandır o kadar cıvıl cıvıl değildi sesi kapıyı bi açtım eşim ve oğlum karşımda o anki mutluluk tarif edilemez bambaşka sarılır sarılmaz gözlerimden yaşlar akmaya başladı mutlulu gözyaşları sonra...ara sıra ızne gelmiş gibi hissediyorum hala snki tekrar gidecekmiş gibi...dünden beri o sıkıntılar dertler kayboldu sankı eşim geldiya çok rahatladım o olunca yanımda herşey hallolur Allah ın izniyle....nimet44 canım sıra sende inşallah sende hayırlısıyla kavusursun eşine....morfistan düğün hazırlıkları nasıl gidiyo geçmişi okuyamadım...güllirana gurbetserdar terazi sizler nasılsınız kızlar.....
kızlaaarrr bende kavustum sonundamutluluğun zirvesini yaşıyoruz oğlusumla babasının peşini bırakmıyor bi dk bile dün eşimi mehmetle dedesi karşılamaya gitti ben gitmek istemedim malum kp in yanında olucaz ilk anda diye.geldiklerinde önce oğlumun sesi geliyordu uzun zamandır o kadar cıvıl cıvıl değildi sesi kapıyı bi açtım eşim ve oğlum karşımda o anki mutluluk tarif edilemez bambaşka sarılır sarılmaz gözlerimden yaşlar akmaya başladı mutlulu gözyaşları sonra...ara sıra ızne gelmiş gibi hissediyorum hala snki tekrar gidecekmiş gibi...dünden beri o sıkıntılar dertler kayboldu sankı eşim geldiya çok rahatladım o olunca yanımda herşey hallolur Allah ın izniyle....nimet44 canım sıra sende inşallah sende hayırlısıyla kavusursun eşine....morfistan düğün hazırlıkları nasıl gidiyo geçmişi okuyamadım...güllirana gurbetserdar terazi sizler nasılsınız kızlar.....
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Aydemir gözün aydın canım darısı bana inşallah
hayırlı akşamlar canım.. çok şükür ben iyiyim.. sen nasılsın??.. senin şafağında epey azalmış
Bende iyiyim canım çok şükür dün evimi temizledim bütün gün onun yorgunluğu var biraz ama mis gibi oldu evim
Şafak azaldıkça heyecan artmaya başladı
ayy o heyecanı çok iyi biliyorum.. hele ki şafak doğan güneş dediğinde o zamanki heyecanı gör sen
Canım vallahi şu an sen böyle söyleyince heyecanım daha da arttı bir an önce gelsin o gün ve şafak doğan güneş olsun
gelecek canım gelecek.. haftaya sende burada kavuşma hikayeni anlatacaksın..
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Aydemir gözün aydın canım darısı bana inşallah
canım günlük olarak da kullanacağım için o koltuğun mor rengini aldım
Amin canım darısı başına sen ne zamandır bekliyorsun uzun dönemmi kısa dönemmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?