352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

valla çok güzellll ben morunu beğenmiştim zaten çok zevklisin

canım çoook teşekkür ederim.. aslında koltuklar içime sinmemişti aklım başka başka koltuklarda kalmıştı.. bir kaç gün önce burada konu açtım koltuğumun fotosunu koydum çok güzel yorumlar aldım ondan sonra içime sindi

sen halıyla perdeyle kombinle evine gelenler çok beğencek eminim ozaman dahada içine siner mora beyaz çok yakışıyo beyaz kullanmayı ihmal etme

aaa çok güzel canım bende görmek istiyorum oraları bi ara yer gök aşk dizisi orda çekiliyodu ben hiç kaçırmazdım o diziyi ondan bu yana hep görmek istiyorum oraları otelin adı ne

ben de farklı bir yer olsun istedim.. tatil yörelerini istemiyordum o yüzden Kapadokya da karar kıldık.. Canım otelin adı Karlık Evi..

merhaba kızlar nasılsınız? Göreve başlama koşuşturma derken giremedim Biz çok iyiyiz çalışmayı çok özlemişim.İyi geldi yeniden başlamak. Sadece Rana'ya bakıcı ayarlayamadık henüz. Onu araştırıyoruz. İnşallah gönül rahatlığıyla teslim edebileceğimiz birini buluruz
evin tozlanmışmı canım seninde
yok canım çok şaşırdım sanki dün çıkmış gibiydik tertemizdi ev. Sen ne yaptın alıştın mı evine yeniden.
canım gözünüz aydın. Hasret bitti şükür. Artık sıra morfistan gibi düğün hazırlıklarında

canım benim çok şükür bitirdiniz sizde. Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın hiçbirimize. Sıkıntıların varmış İnşallah çabucak atlatırsınız da sizde kendi düzeninizi kurabilirsiniz en kısa zamanda.

morfistan canım sizinde herşey gönlünüze göre olsun

canım benim çook teşekkür ederimm bu işler çok zormuş.. yarın gece nişanlım işi dolayısıyla Iğdır'a gidecek.. benim şafaklar bitmek bilmiyor

alıştım canım alıştım çok özlemiştim evimi

Ne güzel hatunlar sevdiceklerinize kavuşmuşsunuz gözünüz aydın.Benimkide sizinkisiyle aynı dönemde gitmişti.Darısı benimde başıma inşaAllahhh

Ne güzel hatunlar sevdiceklerinize kavuşmuşsunuz gözünüz aydın.Benimkide sizinkisiyle aynı dönemde gitmişti.Darısı benimde başıma inşaAllahhh

evet canım çok şükür bizler kavuştuk ama ben yine işi dolayısıyla nişanlımı Iğdır'a yolladım benim şafağım bitmek bilmiyor sende bir an önce kavuşursun inşallah

A a a kızlar çok ayıp hiç uğramıyorsunuz

Canım ben buralardayım ama kimse yok diye uğrayıp kaçıyorum

bencede herkes esini nişanlısını bulunca bizi unuttu kızlar en azından bize moral vermek için gelin lütfen
bide eşlerinize hazırladıgınız süprizleri anların fikir olsun bize

Bencede ne gibi sürprizler yaptınız eşlerinize anlatın fikir edinelim

Canım ben buralardayım ama kimse yok diye uğrayıp kaçıyorum

Bencede ne gibi sürprizler yaptınız eşlerinize anlatın fikir edinelim

bende öyle canım giriyorum kimse olmuyor o yüzden bende çıkıyorum ben nişanlımın gelmesinden hiç bir şey anlayamadım çünkü yine gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…