Hayırlı akşamlar kızlarnasılsınız
Çok şükür canım bende iyiyimhayırlı akşamlar canım.. çok şükür ben iyiyim sen nasılsın? maşallah şafağınasende bitirdin sayılır
Çok şükür canım bende iyiyimEvet canım sonuna geldik sayılır çok şükür ama son günler geçmiyor sanki
Hayırlı akşamlar kızlarnasılsınız
Hayırlısıyla gelsinde günler öylede böylede geçiyorevet canım son günler sıkıştırıyor ama dert etme geldiği gün her şeyi unutacaksın
şafakların atmasıyla gecıo ömrüşümüzz sizden nbr :)
Hayırlısıyla gelsinde günler öylede böylede geçiyor
Nişanlın ne zaman dönüyor?
Aynen öyle sırf şafak atsın diye günleri geçiriyorum akşam olunca seviniyorum
nişanlım 1 saat önce geldi canım.. bakalım yarın fırsat bulursak buluşacağız
Gözün aydın canım İnşallah bir daha ayrılık yaşamazsınız çok zor yaşayan bilir
valla canım iş ile ilgili konular olunca tıpkı askerlik meselesi gibi gitme diyemiyorumo işte olduğu sürece bu tip ayrılıkları yaşayacak gibiyiz :26:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?hiç ugrayamadım buraya zaten pek kimse kalmamış sanırım keşke eskisi gibi devam edebilseydik ama hayat telaşı işte...biz henüz düzenimizi oturtamadık taşınma ihtimalimizden bahsetmiştim hani şimdi onlarla uğaşıyoruz yavaş yavaş.eşim iş arıyor bi yandan kendi işinde devam etmeyecek Rabbim en kısa zmada güzel bir iş nasıp eder umarım...bu arada randevum vardı geçen hafta bebeşimi gördüm pirinç tanesi kadardıabisine söyledik babasıyla paşam bizi şasırttı şimdi çok dikkatli bana yaklasınca onu seveceğindn filan bahsediyor....bizde durumlar böyle kızlar sizler nasılsınız
Canım inşallah kısa zamanda iş bulur eşin,benim nişanlımd eski işine dönmedi iş bakıyor artık evlilik olacağı için kalıcı bir iş bakıyor.şimdi zaman ne kadar çabuk geçiyor şaşırıyorum.eskiden burda muhabbet etmek çok güzeldi zor zamanları burda aştık hepinizi özlüyorum
kimsecikler yok
Huu Huuu bizim kızlaaarrr.. nerdesinizzz :82:
canım mrb napıyosun özledim ya herkesi
ayy canım nasıl olayım.. nişanlımı yine Iğdır'a yolladımsen nasılsın?
ay kıyamam ya hasretlik bitmiyor ay sorma çok kötü midem bulanıyo ve 9 gündür hasta olmadım idrar testi yaptım ama negatif çıktı aslında bebeğe hazır deilim eşim çok istediği için bilmiyorum ya yarın doktora gitcem bakalım neolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?