352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım son günler sıkıştırıyor ama dert etme geldiği gün her şeyi unutacaksın
Hayırlısıyla gelsinde günler öylede böylede geçiyor
Nişanlın ne zaman dönüyor?
şafakların atmasıyla gecıo ömrüşümüzz sizden nbr :)

Aynen öyle sırf şafak atsın diye günleri geçiriyorum akşam olunca seviniyorum

Hayırlısıyla gelsinde günler öylede böylede geçiyor
Nişanlın ne zaman dönüyor?

Aynen öyle sırf şafak atsın diye günleri geçiriyorum akşam olunca seviniyorum

nişanlım 1 saat önce geldi canım.. bakalım yarın fırsat bulursak buluşacağız

Canım inşallah kısa zamanda iş bulur eşin,benim nişanlımd eski işine dönmedi iş bakıyor artık evlilik olacağı için kalıcı bir iş bakıyor.şimdi zaman ne kadar çabuk geçiyor şaşırıyorum.eskiden burda muhabbet etmek çok güzeldi zor zamanları burda aştık hepinizi özlüyorum

Gercekten öyle canım şimdi diyorum ki iyi ki kızları bulmuştum yoksa kimse anlamazdı ki birbirimizi anladığımız kadar....çok alışmışım ben pc nin basına oturunca ilk burayı acıyorum yine ama yazmaya pek vaktim olmuyo malesef....eşimde babası ve abisiyle iş yapıyordu ama o işi bitirmeye karar verdiler o yüzden iş arıyor şimdi bakalım inşallah senin nişanlın da benim eşimde bir an önce hayırlı bol kazançlı işle bulurlarben şimdi bebeğime şafak sayıyoruminşallah sizin düğün tarihi de hemen belli olur da sende ona sayarsın

günaydın kızlar nasılsınız geciyor günler azalıyor inş şafaklarımız ama ben ne süpriz hazırlayacagımı bulamadım daha eşime :18: fikir verin bana

ayy canım nasıl olayım.. nişanlımı yine Iğdır'a yolladım sen nasılsın?

ay kıyamam ya hasretlik bitmiyor ay sorma çok kötü midem bulanıyo ve 9 gündür hasta olmadım idrar testi yaptım ama negatif çıktı aslında bebeğe hazır deilim eşim çok istediği için bilmiyorum ya yarın doktora gitcem bakalım neolcak

ayy canım hadi hayırlısı olur inşallah sayfamızın 2. bebişi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…