352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım inşallah bir an önce sorunlarınızın üstesinden gelirsiniz.. dediğin gibi eşin geldiğinde her şey çok daha güzel olacaktır.. Rabbim yardımcınız olsun..

Allah yardımcın olsun Aydemir. Şafak da 0 yazıyor olduğunu görmek bambaşka birşey olmalı. Ben de nişanlımı bekliyorum. Nasıl zor olmuştur kocanı beklemek. Rabbim ayırmasın sizleri. Musmutlu olun e mi?

ay içim titredi inan. Rabbim tüm gözü yolda olanlara nasip etsin bu kavuşmaları...

amiinn canım...eşim yolda geliyor ama ben hala ınanamıyorum çok zor geldi bize bu 6 ay özellikle de oğluma...ama bitti çok şükür hepsi geride kaldı...sen de biran önce kavusursun inşallah askerine sizde ömür boyu birlirlikte olun hep mutlu olun...

ay ağlıcam ya senin adına ne kadar duygulandım. amin amin aminnnnnn

günaydın canım sonunda sende kavuştun.. Allah'ım bir daha ayrılık göstermesin inşallah.. şimdi başlasın düğün hazırlıkları

Amin canım hepimiz için.Rüya gibi bazen askerdeymiş gibi geliyor yine:)senin düğüne de az kalmış.koltuk takımına baktım güzelmiş güle güle kullanmak nasip etsin Allah

süüüüüüüper bu yaa maşallah sıze kuzum daha nıce uzun seneleereeeeeeeeee

ayy burayı okuyunca içim umut doldu gerçekten inşallah bende bitanemle kavuşabılcegım gunleri görürüm Allah hepinize mutlu mesut ömür versin

Amin canım hepimiz için.Rüya gibi bazen askerdeymiş gibi geliyor yine:)senin düğüne de az kalmış.koltuk takımına baktım güzelmiş güle güle kullanmak nasip etsin Allah

evet canım düğüne az kaldı stres başladı.. :18: koltuk takımım pek içime sinmedi.. zamanla severim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…