• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kizlar ya ózlúyorum valla sizi ama gremiyorum esim hep evde faceye bile grsem benle ilgilen dio gúlliranam cok sevindm senin adina ya morfistan evine esya dizmen súper bi duygu emin ol ne alirsan al pisman olmuyosun

hem çok güzel hemde çoook değişik bir his :16: inşallah pişman olmam :18: bi koltuğa karar veriyorum tamam bu olsun diyorum sonra bir şeyler oluyor ayyy diğeri daha mı güzeldi diyorum :50:

kızlar lütfen bana moral verin sıkıldım artık sanki hiç bitmeyecek günler gecmeyecek gibi hep olumsuz seyler düşünüp duruyorum sanki o gün hiç gelmeyecek gibi sadece benmi böyleyim yeter artık bizimkide bitsin Allahım :5:

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız? Nerelerdesiniz? Biz evimize geldik çok özlemişim evimi :16: Taşınma işi biraz sonraya kaldı evin işleri bitmemiş henüz. Eşimle evde olmak çok güzel :16: Terazi seninde bitmiş canım gözün aydın olsun. Aydemircim sıra sende artık :52:

kızlar nasılsınız? Nerelerdesiniz? Biz evimize geldik çok özlemişim evimi :16: Taşınma işi biraz sonraya kaldı evin işleri bitmemiş henüz. Eşimle evde olmak çok güzel :16: Terazi seninde bitmiş canım gözün aydın olsun. Aydemircim sıra sende artık :52:

canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? ben sayfaya geliyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum.. kızlar uğramaz oldu buralara :19:

bana daha cok var gibi gelıo kuzum.. Ama guzeel telaşlar yaa smdı nelerı haletmeye calısıosnz cnm :)

canım nişanlım askere gitmeden önce beyaz eşyamızı halletmiştik.. şimdi koltuk ve yemek odasını halletmeye çalışıyoruz..10 gündür mobilyacı mobilyacı dolaşıyoruz. dün koltuk işini hallettik.. sırada yemek odası var.. ardından artık ev belirlenecek sonra da halı ve perde işine girişeceğiz çok işimiz var çoooook :52:

Back