ayyy cnm insallah ya saol bitanem öptm
Hayırlı akşamlar kızlar
nasılsınız
amiiinnn. Ah bir gelse destan yazacağımamiinnn canım.. hepimizin sevinci bir ömür daim olur inşallah... sıra sende kavuşma hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz
iyi akşamlar ben iyiyim sen nasılsın? nerelerdeydin canım çok uzun zaman olduHayırlı akşamlar kızlar
nasılsınız
Hayırlı akşamlar kızlar
nasılsınız
hayırlı akşamlar canım.. çok şükür ben iyiyim.. sen nasılsın??
amiiinnn. Ah bir gelse destan yazacağım
iyi akşamlar ben iyiyim sen nasılsın? nerelerdeydin canım çok uzun zaman oldu
Çok şükür bende iyiyim canım kavuşma hikayelerini okudukça benide bir heyecan sardı ama daha 23 günümüz var gerçi bu kadar az zaman kaldığına inanamıyorum bazen
iyi akşamlar ben iyiyim sen nasılsın? nerelerdeydin canım çok uzun zaman oldu
iyi akşamlar canım beni şafak sıkıştıryor galiba artıkgeçmek bilmiyor
bakalım canım o an ki psikolojime bağlıayy canım eminim sizin kavuşma anınızda pek duygusal olur.. bebişin sevinci görülmeye değer olacaktır
canım hele bir askerin gelsin o zaman da gidip geldiğine inanamayacaksın.. ayrıca 23 gün hemencecik geçer
bakalım canım o an ki psikolojime bağlıOnu sorma amcasıyla babasının sesi benziyor diye çocuk amcayı baba sanıyor İki gündür huysuz babasının sesi sakinleştiriyor sadece o yüzden görünce boynuna atlarsa şaşırmayacam
Öylemi oluyo kiİnş. çabuk geçer canım
iyiyim canım buralardayım aslında uzaktan takip ediyordumseninde 2 günün kalmış canım ne güzel
Geçer canım 170 günle başladık onun yanında kalan günler çok az hayırlısıyla kavuşursun inş.askerine
valla bana öyle oldusizleri de 23 gün sonra göreceğiz
inşallah canım hepimiz kavuşuruz da bu hasret biter artık sen nasılsın?
Geleceğine inanamıyorum bazen şaka gibi4 aydır göremedim belki de ondan
canım bende nişanlımı 14 ağustosta göndermiştim.. nişanlım izin kullanmadı , bende yanına gidememiştim.. çarşamba günü kavuşabildik.. biz farkında değiliz ama zaman gerçekten çok çabuk geçiyor
Darısı başıma canımEvet çabuk geçiyor geriye dönüp baktığımda sanki dün gitmiş gibi
Çok şükür iyiyim canım arada depresyon moduna giriyorum Allah tan çabuk çıkıyorum çok zor beklemek
bende öyle canım mesela şuan girdim depresyona.keşke evli olsaydık benim yanıma gelseydi ilk geldiğinde şimdi önce ailesine kavuşacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?