352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Çok şükür bende iyiyim canım kavuşma hikayelerini okudukça benide bir heyecan sardı ama daha 23 günümüz var gerçi bu kadar az zaman kaldığına inanamıyorum bazen

canım hele bir askerin gelsin o zaman da gidip geldiğine inanamayacaksın.. ayrıca 23 gün hemencecik geçer

iyi akşamlar ben iyiyim sen nasılsın? nerelerdeydin canım çok uzun zaman oldu

iyiyim canım buralardayım aslında uzaktan takip ediyordum seninde 2 günün kalmış canım ne güzel
iyi akşamlar canım beni şafak sıkıştıryor galiba artıkgeçmek bilmiyor

Geçer canım 170 günle başladık onun yanında kalan günler çok az hayırlısıyla kavuşursun inş.askerine

ayy canım eminim sizin kavuşma anınızda pek duygusal olur.. bebişin sevinci görülmeye değer olacaktır
bakalım canım o an ki psikolojime bağlı Onu sorma amcasıyla babasının sesi benziyor diye çocuk amcayı baba sanıyor İki gündür huysuz babasının sesi sakinleştiriyor sadece o yüzden görünce boynuna atlarsa şaşırmayacam

bu bebişler bir alem yahuu

inşallah canım hepimiz kavuşuruz da bu hasret biter artık sen nasılsın?

Geleceğine inanamıyorum bazen şaka gibi 4 aydır göremedim belki de ondan

canım bende nişanlımı 14 ağustosta göndermiştim.. nişanlım izin kullanmadı , bende yanına gidememiştim.. çarşamba günü kavuşabildik.. biz farkında değiliz ama zaman gerçekten çok çabuk geçiyor

Darısı başıma canımEvet çabuk geçiyor geriye dönüp baktığımda sanki dün gitmiş gibi

bende öyle canım mesela şuan girdim depresyona.keşke evli olsaydık benim yanıma gelseydi ilk geldiğinde şimdi önce ailesine kavuşacak

canım işte bu sebepten ötürü otogara gitmelisin.. nişanlımın kardeşi kayınvalideme demiş ki anne abime kimse sarılmayacak ilk ben sarılacağım ondan sonra kim sarılırsa sarılsın.. kayınvalidem demiş ki oğlum ilk olarak ne sen sarılacaksın ne de ben sarılacağım dilek ablan havaalanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…