352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canıııımmm gözünaydın...ağlattın beni çocukların babalarına kavuşma anlarına dayanamıyorum Rabbim güzel kızını bir daha annesinde babasından ayırmasın....eşim izinlere gelmesine rağmen diyorum gercekten kaldığımız yerden devam edecek miyiz hatta nerde kaldığımızı bile hatırlamıyorumyavaş yavaş sıra bana geliyor yaşayıp görücez inşallah

sagol canım benım darısı sızlere olsun ınsss amın canım hıcbırımızı Rabbım ayırmasın ınan kı kaldıgın yerden devam edılıyor ben dun hemen bı tempoya gırdım sabah cıkmadan evı topladım bıraz bılıyorum kı kızım ve esım evı dagıtacak canları sag olsun dagıtsınlar ben toplarım

canım gözün aydın.. kızın ve senin için çoook sevindim.. rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah

Canımm gözün aydın seninde nişanlın gelmiş çok sevindim darısı benimde başımaa

Canım gözün aydın Allah bir daha ayırmasın çok sevindim sizin için.Gelir gelmez işte bulmuş hadi bakalım hayırlısı.Darısı başımıza

nolsun tatlım günü öldürüyorum :)) Asıl sen nasılsn gözn aydn askern geldii

sağol canım darısı sizlere inşallah... çok şükür ben çok iyiyim.. bugün nişanlım bize kahvaltıya geldi ardından birlikte dışarı çıktık.. biraz mobilya bakındık.. çok keyifli bir gündü

kızlar 2. sevıncımı paylasayım sızınle esımın ıs gorusmesı olumlu sonuclandı

ohh maşallah kızlar sıkıntılı günler gerçekten geride kaldı baksanıza artık güzel haberler paylaşıyoruz. Rabbim bir ömür daim etsin sevincinizi. Fatmacım hayırlı olsun eşinin işi de. Çok nasipliymiş maşallah

amiinnn canım.. hepimizin sevinci bir ömür daim olur inşallah ... sıra sende kavuşma hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…