kızlar ben ve mhtp dan sonra en yakın askerıne kavusacak olan gullırana mı :44: bızden sonra ılk kımler ıcın sevınecegız
gullirana, terazi ve aydemir sanırım sıralama böyle .. onun dışında zaten kimseden ses çıkmadığı için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben ve mhtp dan sonra en yakın askerıne kavusacak olan gullırana mı :44: bızden sonra ılk kımler ıcın sevınecegız
ohh supersınnn
28 saat kaldıııııı
![]()
gullirana, terazi ve aydemir sanırım sıralama böyle .. onun dışında zaten kimseden ses çıkmadığı için![]()
mhtp saatlerde gecmek bılmıyor yahu sen naptın varmı ufak hazırlıklar kendınde falan![]()
hala yok bende bir şey , bu tiple çıkcam karşısına![]()
pers ve cumayı atlatalım bı kuafore gıderım h.sonu
![]()
kızlar internet kafeye geldim nişanlımla konuşmak için ama facebook ta yavaşlık var şansımıza ya daha görüşemedik![]()
hayırlı olsunn cnmm askerlık bıttmıss![]()
bıttı canım sukurler olsun tesekkur ederım darısı da sızlere olsun ınss![]()
inşşş cnmm yaa nasll bsyy bu mutluluk ? plakalar hızlıı gecıyomuuu![]()
canım ınan tarıf edılemez bır mutlulukRabbım tum asker bekleyen yarenlerı en kısa zamanda kavustursun ıns
plakalar hızlı gecıyor desem yalan olmaz soyle aslında askerlerınız ve sız tam duzenı oturttunuz artık arayacagı saatler bıle bellı artık oyuzden daha ıyı gecıyor bence
![]()
cnm bnm yaa ne mutluu tez zamanda kavuşalım bzde artık ozlem cok sıkıştırıyoİnşşşş.. telefon kullanıyo zaten de artık ınsan görmek ıstyr
![]()
ıns canım benım esım telefon kullanmadı ama benı sık sık arardı zaten benım ulasabılecegım numarada vardı onemlı durumlarda oyuzden bende sıkıntı cekmedım telden yana ama olmuyo yınede ınsan cok ozluyor ama bıtıyor Allah ın ıznıyle bızden sonra sıra sızde![]()
ne mutlu bugn bayramın senın daha var kuzum bize yaa baksana daha ocaktayız :/ nisan gelir mii :/
umarım bırazdan duzelır canım![]()
görüştük canım ya kameradan görmek bile ne kadar mutlu ediyor beni,canım eşinin gelmesine de çok az kalmış.bende 10dan geri saymaya başladım çok şükür
tabıkı canım ınsan nasıl mutlu oluyorevet canım yaaa 26 saatımız kaldı hayırlısıyla
senınde bıttı sayılır artık
![]()
canım ben çıkıyorum evde net yok taşındığımız için.yarın görüşürüz