yok yarın değil sonraki gün1 Şubatta yanımda canım. Haftaya yarın yanımda yani
1 Şubatta yanımda canım. Haftaya yarın yanımda yani
yazalım yazalım. Hatta bence artık yavaştan kutlamalara başlayalım ya hu. Son haftası kalmış gibi değiliz hiç
olsun canım senınde bısey kalmadı sukurunuturmuyum canım tabı gelecegım bu zor gunlerı bırbırımızın destegıyle atlattık kımı zaman agladık burda tesellı bulduk hepınızı sankı yuz yuze tanıyormusum gıbı hıssedıyorum farklı bır bag kurduk burda oyuzdennn unutmam mumkun degıl sızı
ben elimden geldiğince girerim canım. Bir süre taşınma işimiz falan olabilir. Merak ederim hepinizi :13:
evet canım az kaldı nerden nereye.bende hepinizi tanıyor gibiyim daha bizim evlilik alışverişlerimiz olcak hep ihtiyacımız olucak size.daha ne kavgalar ederiz nişanlımızla
Ben geldim arkadaşlardün gece saatler 00:01 ' i gösterdiğinde nişanlıma doğum günü mesajı yazdım.. aradan 1 buçuk saat geçtikten sonra o da mesajıma karşılık verdi '' sağol'' yazmış beyefendi.. konuşalım mı dedim millet uyuyor konuşamam dedi ok dedim aradan yarım saat geçti aradı konuştuk .. şimdilik her şey yolunda çünkü ben yine alttan aldım 1 hafta daha dişimi sıkayım dedim.. geldikten sonra bu meseleleri uzun uzuuuun konuşacağız
aminn. Her durumun kendine has zorluğu var benim gördüğüm canım. Bizim farklı sebeplerimiz var, nişanlı arkadaşların farklı, sizin farklı
ah canım ah hep biz alttan alalım zaten.neyse çok sevindim aranızın iyi olmasına
MaşaAllah sizlere ne güzel yaaa :)) Benimkide hafataya izne gellcek yanımaa
Allah ıyılıgını versın canımkavga etmek yok artık guzel guzel gecının elımızden geldıgınce yardımcı oluruz tatlım
Veeee şafaklar atar
canımmm napıyosunn
canımm napayım uykum gelsin diye kendimi zorluyorum ama olmuyorsen nasılsın?? eşin nasıl oldu??
daha tam iyi deil canım senin nişanlınla aran nasıl canım yine seninn sayende barışmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?