Günaydın kızlar İnanamıyorum ya bitmek üzere :)
günaydın canım yoksun çoktandır.evet bitiyor bende inanamıyorum[/QU
evet canım bayadır yoktum ama şuan heycan arttı çok mutluyum çok şükür darısı diğer dönemlere
Kizlar selamlar benim esimde agustos 2013te gitti donemide bu oluyo sanirim
sizlerin cogu bitirmis nerdeyse herkese simdiden hayirli teskereler
günaydın canım yoksun çoktandır.evet bitiyor bende inanamıyorum[/QU
evet canım bayadır yoktum ama şuan heycan arttı çok mutluyum çok şükür darısı diğer dönemlere
amin canım.eşin kaçında çıkıyor
kızlar siz şafakları bitirirken ben güzel bursama selam ediyorumçok mutluyum askerliğin başından beri 16 olduk mu tamamdır diyordum bitiyor canlar bitiyor hepimiz için bundan sonraki şafaklar güzel heyecanlar için olsun....
evet canım maalesef ki doğum günü tam bu döneme denk geldi.. kutlamasam iyice trip atacaktı.. o yüzden doğum gününü kutlayarak ilk adımı yine ben atmış oldum.. telefonda sorunlarımızı çözemiyoruz düşündüm ki 5 gün daha dişimi sıkayım geldiğinde oturur karşılıklı konuşuruz..
evet canım ağustosta gönderdik bizde..senin şafağın kaç
bizde çok kavga ediyoruz hep uzaklıktan
inşallah canım.nişanlıma bilet baktım mutlu oldum geleceğine şimdi inandım diyebilirim
Benmki uzun donmdi 183 gun kaldi canm masallah sizinki bitmis
kızlar tünaydınnasılsınız keyifler yerinde mi?ben bugün garip güzel duygular içindeyim güzel bir haberle aranizdayım nasipse ikinci bebeğimizi bekliyoruz bu sabah öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etin dünyanın en güzel duygusu
kızlar tünaydınnasılsınız keyifler yerinde mi?ben bugün garip güzel duygular içindeyim güzel bir haberle aranizdayım nasipse ikinci bebeğimizi bekliyoruz bu sabah öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etin dünyanın en güzel duygusu
eşine söyledin mi
Biz istiyorduk zaten canım biliyorsun paşamla 5yaş arası olacak daha da uzun olmasın diyorduk nasipmiş bi emanet daha gönderiyor RAbbim...eşime söyledim çok sevindi o da duyar duymaz sunu ye söyle yap diye bir sürü tembihde bulunducanım yaa uzakta ya şimdi sevincini böyle gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?