• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar siz şafakları bitirirken ben güzel bursama selam ediyorum:1:çok mutluyum askerliğin başından beri 16 olduk mu tamamdır diyordum :46:bitiyor canlar bitiyor:64::52::52:hepimiz için bundan sonraki şafaklar güzel heyecanlar için olsun....

Kizlar selamlar benim esimde agustos 2013te gitti donemide bu oluyo sanirim
sizlerin cogu bitirmis nerdeyse herkese simdiden hayirli teskereler

kızlar siz şafakları bitirirken ben güzel bursama selam ediyorum:1:çok mutluyum askerliğin başından beri 16 olduk mu tamamdır diyordum :46:bitiyor canlar bitiyor:64::52::52:hepimiz için bundan sonraki şafaklar güzel heyecanlar için olsun....

inşallah canım.nişanlıma bilet baktım mutlu oldum geleceğine şimdi inandım diyebilirim:32:

evet canım maalesef ki doğum günü tam bu döneme denk geldi.. kutlamasam iyice trip atacaktı.. o yüzden doğum gününü kutlayarak ilk adımı yine ben atmış oldum.. telefonda sorunlarımızı çözemiyoruz düşündüm ki 5 gün daha dişimi sıkayım geldiğinde oturur karşılıklı konuşuruz.. :31:

bizde çok kavga ediyoruz hep uzaklıktan

kızlar tünaydın:3:nasılsınız keyifler yerinde mi?ben bugün garip güzel duygular içindeyim güzel bir haberle aranizdayım:49:nasipse ikinci bebeğimizi bekliyoruz:17:bu sabah öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etin dünyanın en güzel duygusu:16:

kızlar tünaydın:3:nasılsınız keyifler yerinde mi?ben bugün garip güzel duygular içindeyim güzel bir haberle aranizdayım:49:nasipse ikinci bebeğimizi bekliyoruz:17:bu sabah öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etin dünyanın en güzel duygusu:16:

canım çok sevindim ya hayırlı olur inş bu arada 10 günlük izinde büyük bi başarı yani:))))

eşine söyledin mi

Biz istiyorduk zaten canım biliyorsun paşamla 5yaş arası olacak daha da uzun olmasın diyorduk nasipmiş bi emanet daha gönderiyor RAbbim...eşime söyledim çok sevindi o da duyar duymaz sunu ye söyle yap diye bir sürü tembihde bulundu:1:canım yaa uzakta ya şimdi sevincini böyle gösteriyor

Biz istiyorduk zaten canım biliyorsun paşamla 5yaş arası olacak daha da uzun olmasın diyorduk nasipmiş bi emanet daha gönderiyor RAbbim...eşime söyledim çok sevindi o da duyar duymaz sunu ye söyle yap diye bir sürü tembihde bulundu:1:canım yaa uzakta ya şimdi sevincini böyle gösteriyor

kıyamam ya :):))

Selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hazirliklar Aydemir superrrrr cok sevindim hayirli olsun cnmm Allah tamamina erdirsin biz evimize geldik persembe Günü. Carsamba esim gelirken kucuk bir kaza atlatti:(:( cok sukur bisi olmadi araba da var biraz hasar

Back