Selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hazirliklar Aydemir superrrrr cok sevindim hayirli olsun cnmm Allah tamamina erdirsin biz evimize geldik persembe Günü. Carsamba esim gelirken kucuk bir kaza atlatticok sukur bisi olmadi araba da var biraz hasar
kıyamam ya :):))
Darısı başınıza. Tatlım:)
Selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hazirliklar Aydemir superrrrr cok sevindim hayirli olsun cnmm Allah tamamina erdirsin biz evimize geldik persembe Günü. Carsamba esim gelirken kucuk bir kaza atlatticok sukur bisi olmadi araba da var biraz hasar
canımmm çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah. Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Babanızı 3 kişi karşılayacaksınız desenekızlar tünaydınnasılsınız keyifler yerinde mi?ben bugün garip güzel duygular içindeyim güzel bir haberle aranizdayım nasipse ikinci bebeğimizi bekliyoruz bu sabah öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etin dünyanın en güzel duygusu
Dün gece aklıma sen geldin ne yaptılar geçtiler mi evlerine acaba diye :) Kaza içinde çok geçmiş olsun. Çok şükür iyi olun mal bir şekilde yerine geliyor. Düzenini kurabildin mi?Selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hazirliklar Aydemir superrrrr cok sevindim hayirli olsun cnmm Allah tamamina erdirsin biz evimize geldik persembe Günü. Carsamba esim gelirken kucuk bir kaza atlatticok sukur bisi olmadi araba da var biraz hasar
Benim moralim çok bozuk kızlar. Sabah eşimle nette görüştük. Ben bir heves diyorum "haftaya bugün geliyorsun şöyle yaparız böyle yaparız" hiç tınmıyor beni. gülümseyip geçiyor. Sonra durdur durdu "birşey diyecem ama üzülmek yok. Bizim günler yanlış hesaplanmış 3 Şubatta çıkıyorum buradan" dedi. Şaka yapıyor sanıyorum. "Tamam o zaman aşkım biz babamlarla gidelim sen Erzuruma gel arabayı alıp gelirsin biz gidip evi yerleştirelim falan" diyorum. "Ben şaka yapmıyorum ciddiyim bileti iptal ettirelim" dedi. Yol izninide normalde 2 gün olması gerekirken 1 gün veriyorlar. Sevk adresi farklı gözüküyormuş diye. Sabah beri ağlıyorum. Başım ağırdı ağlamaktan. Ya ben bir iki saat daha erken gelsin diye kırk takla atıp bilet bulmaya çalışırken 3 gün sonra göreceğimTahammülüm kalmamış. Öyle yorulmuşum ki onsuzluktan. Sanki bir ömür gelmeyeceğim dedi. Bütün terslikler mi bizim devreyi buldu. Önce 12 gün uzattılar şimdi 3 gün daha
ayy canım ya cok sevındım allah ım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Benim moralim çok bozuk kızlar. Sabah eşimle nette görüştük. Ben bir heves diyorum "haftaya bugün geliyorsun şöyle yaparız böyle yaparız" hiç tınmıyor beni. gülümseyip geçiyor. Sonra durdur durdu "birşey diyecem ama üzülmek yok. Bizim günler yanlış hesaplanmış 3 Şubatta çıkıyorum buradan" dedi. Şaka yapıyor sanıyorum. "Tamam o zaman aşkım biz babamlarla gidelim sen Erzuruma gel arabayı alıp gelirsin biz gidip evi yerleştirelim falan" diyorum. "Ben şaka yapmıyorum ciddiyim bileti iptal ettirelim" dedi. Yol izninide normalde 2 gün olması gerekirken 1 gün veriyorlar. Sevk adresi farklı gözüküyormuş diye. Sabah beri ağlıyorum. Başım ağırdı ağlamaktan. Ya ben bir iki saat daha erken gelsin diye kırk takla atıp bilet bulmaya çalışırken 3 gün sonra göreceğimTahammülüm kalmamış. Öyle yorulmuşum ki onsuzluktan. Sanki bir ömür gelmeyeceğim dedi. Bütün terslikler mi bizim devreyi buldu. Önce 12 gün uzattılar şimdi 3 gün daha
haklısın canım hayırlısı ama saatleri bile sayarken 3gün ölüm gibi geliyorcanım ya hayırlısı olsun dıyelım uzme kendını vardır bır hayırama gercekten her sey bızım donemı buldu
haklısın canım hayırlısı ama saatleri bile sayarken 3gün ölüm gibi geliyor
h
enteresan olan tarafı eşim izne geliyormuş gibi hissediyorumalıstık ya gel git biletler hazır olunca daha bir ferah hissediyor insan değil mi
kızlar tünaydınnasılsınız keyifler yerinde mi?ben bugün garip güzel duygular içindeyim güzel bir haberle aranizdayım nasipse ikinci bebeğimizi bekliyoruz bu sabah öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etin dünyanın en güzel duygusu
terazıcımgordum senı
kızlar tünaydınnasılsınız keyifler yerinde mi?ben bugün garip güzel duygular içindeyim güzel bir haberle aranizdayım nasipse ikinci bebeğimizi bekliyoruz bu sabah öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etin dünyanın en güzel duygusu
Kızlar iyi akşamlar, bir süredir giremiyordum, şimdi geçmişe dönük yazdıklarınızı okudum. Aramıza yeni katılanlar olmuş, aydemiri tebrik ediyorum, Nisaya çok sevindim, Morfistan siz naptınız doğum gününde aradın mı :)) gulliranacım 3 gün uzamasına üzüldüm dediğin gibi saat sayarken bu hiç iyi olmamış ama eminim Rabbim hayırlısını nasip eder, sen inanan bir insansın vardır bir hayır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?