Az kaldı canım. Ayrılık bitince inan tartışmalar da büyük oranda bitiyor. Hele ağız tadıyla yuvanıza girin bir herşey çok daha güzel olacak.çok sağol canım.. bende gerçekten içten gülüp , mutlu olmayı çok özledim
Az kaldı canım. Ayrılık bitince inan tartışmalar da büyük oranda bitiyor. Hele ağız tadıyla yuvanıza girin bir herşey çok daha güzel olacak.
Allah kolaylık versin canım.öyle beter bir inadı ve siniri var ki önüne hiç bir şey geçemiyor.. inşallah dediğin gibi olur canım.. doğum günü mesajı attım cevap verir mi onu bile bilmiyorum
öyle canım. huzurumuz yerine olsun da varsın birkaç ayda bir görüşelim. Dayımlar orada canım ziyaret için yanigülliranacım ya annenlerden ayrılmak zor olsa gerek senin için(neden ank gidiyolar
öyle canım. huzurumuz yerine olsun da varsın birkaç ayda bir görüşelim. Dayımlar orada canım ziyaret için yani
evet canım çok şükür az kaldı. iyi oda emeklemeyi ve tutunup kalkmayı öğrenddi tutabilene aşk olsuneşinin gelmesinede az kaldı canım :)rana nasıl canım
evet canım çok şükür az kaldı. iyi oda emeklemeyi ve tutunup kalkmayı öğrenddi tutabilene aşk olsunsen nasılsın? Eşin nasıl oldu
geçmiş olsun canım. Evde mi hastanede mi?eşimin yarası iltahaplandı ii deil yani
geçmiş olsun canım. Evde mi hastanede mi?
anladım canım Rabbim şifa versin inşallahevde canım annesinde
esım tezkere muayenesını olmus bıtırdık yahuuuhaftaya bugun kocısım gelıyorrr Allah ın ıznıyle
merhaba canım bu şafaktan sonra nasıl olunurgullırana canımnasılsın
ne güzel canım ben daha 7 şubata kadar bekleyeceğim.eşleriniz gelince bizi unutmayın
merhaba canım bu şafaktan sonra nasıl olunursen nasılsın diyecem ama alttaki yorumda belli nasıl olduğun Çok şükür bitirdik. Bir hafta sonra yanımızdalar
ben elimden geldiğince girerim canım. Bir süre taşınma işimiz falan olabilir. Merak ederim hepinizi :13:ne güzel canım ben daha 7 şubata kadar bekleyeceğim.eşleriniz gelince bizi unutmayın
1 Şubatta yanımda canım. Haftaya yarın yanımda yanicok sukuurr ıyıyım canımhangı gun gelıyor esın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?