352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

OYYYHHH !! Bu aralar pek ruhsuzumm ... sanki nişanlımı yeni gönderdim.. geceleri uyuyamamaya başladım benim devrelerim mi yandı noldum acaba :26:

() direnmez miyim CNm bu konuda tavizim yok gercekten fedakarlik karsilikli olmali... Dun gece dedim de bu kadar Zor geliyorsa koyunden evleneydin birde dalga gecti bir suru neyse bugun suskunluk hakkimi kullanicam

Ahhhhhh canım ahhh biz aynı köydeniz hatta babalarımız çocukluktan beri çok samimi arkadaşta noluyo yine aynı yine aynıne kazıklar yedik de yine de tam akıllanamadık ama az kaldı en büyüğünü yemek üzereyiz bakalım o zaman nolucak

OYYYHHH !! Bu aralar pek ruhsuzumm ... sanki nişanlımı yeni gönderdim.. geceleri uyuyamamaya başladım benim devrelerim mi yandı noldum acaba :26:

canım benim noluyo kendine gelbek surda kalmıs 2 haftanız senin bizden de heyecanlı olman lazım tatlı telaşların başlayacak

canım benim noluyo kendine gelbek surda kalmıs 2 haftanız senin bizden de heyecanlı olman lazım tatlı telaşların başlayacak

ayy canım noluyor bende anlamadım.. annem diyor ki hadi mobilya bakalım 4 ay kaldı az biraz fikir edinelim diye bende tık yok

yok gelmycek canım ben uçakla gitcem ankaradan binicem

iyi akşamlar kızlar yorumları okudukça evlilikten korkmaya başladım.ya benim nişanlımda direk evine gidecek benim yanıma gelse olmazmı sanki çok şeymi istiyorum

bilmiyorum canım akşam geç saatte gelirse biraz zor gibi,evine gitmek içinde annesinin çağrımasını beklerim ama düşüneceklerini sanmıyorum

aa aa canım neden annesinin davet etmesini bekliyorsun..? nişanlın gelecek kaç aydır onu bekliyorsun.. davet bekleme geldiğinde hemen git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…