() direnmez miyim CNm bu konuda tavizim yok gercekten fedakarlik karsilikli olmali... Dun gece dedim de bu kadar Zor geliyorsa koyunden evleneydin birde dalga gecti bir suru neyse bugun suskunluk hakkimi kullanicam
sence anlarmı çok istiyorum değerimi bilsin annesine kardeşine tapmasın yuvamızı düşünsün çok istiyorum herkes gibi anasını kardeşlerini normal sevsin
OYYYHHH !! Bu aralar pek ruhsuzumm ... sanki nişanlımı yeni gönderdim.. geceleri uyuyamamaya başladımbenim devrelerim mi yandı noldum acaba :26:
canım benim noluyo kendine gelbek surda kalmıs 2 haftanız senin bizden de heyecanlı olman lazım tatlı telaşların başlayacak
Umarim bir Kazik yerde afedersin ama at gozluklerini atar gozunden biz yedik rahatladik
anlar canım benim umudunu kesme...zamanla taşlar yerine oturuyor yanlışı dogruyu daha net görüyorlar
CNm kacirmisim ben esin buraya gelicek saniyordum hatta gelmistir diye dusundm gecen sizin o tarafa gelicektim Rabbim ins bir sekilde gormesini saglar peki sen nasil gidicen almaya gelecek mi off ozaman kendi memleketlerinden evlenselerdi bu kazmaliklari oldurur insani ama guzel guzel beyinlerine sokalim cnmm
Haha Sevdim bak bunu bekar cocuklu Mutlu modu tabirinisanirim benim ki de sartlar dan rahatca cok alistik bnm afacanda Mutlu olunca hayatindan
Atarsa 13!... Bitiyor bitiyor, onlar da bitiyor!
nisacım görüşemedik senlede bizim bu tarafa gelcek olursan yazışalım
CNm inan aklimdasin ben 10undan sonra yoksun gibi hatirladim biraz gribm gecsin persembe cuma dusunuyorum carsiya cikmayi sana uygun yerde bulusuruz ozelden yazarim olur mu
yok yok korkma canım sen evliliklerimizin buhranlı dönemine rastladıniyi akşamlar kızlar yorumları okudukça evlilikten korkmaya başladım.ya benim nişanlımda direk evine gidecek benim yanıma gelse olmazmı sanki çok şeymi istiyorum
yok yok korkma canım sen evliliklerimizin buhranlı dönemine rastladınsen gitmiyor musun karşılamaya?
hımm hayırlısı olsun. sonrasın da hep senin nasıl olsabilmiyorum canım akşam geç saatte gelirse biraz zor gibi,evine gitmek içinde annesinin çağrımasını beklerim ama düşüneceklerini sanmıyorum
hımm hayırlısı olsun. sonrasın da hep senin nasıl olsa
bilmiyorum canım akşam geç saatte gelirse biraz zor gibi,evine gitmek içinde annesinin çağrımasını beklerim ama düşüneceklerini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?