Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım senin safagı görünce benimki az kalmısbenim eşimde eylülde gitti
allah sabır versin hepimize gecio işte günler cok şükür rabbim saglık versin yeterki
aynen yaa bugünlere gelmek için can atıyorduk 16-17 lere geldik yine memnun değiliz... Ahhh biz yok muyuz bizz :26:
merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben çok mutluyum. Eşimin biletini aldım. 1 Şubat' ta akşam 7:30 da yanımda Allah'ın izniyle
inanamıyorum resmen bitirdik :119::119:
merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben çok mutluyum. Eşimin biletini aldım. 1 Şubat' ta akşam 7:30 da yanımda Allah'ın izniyle
inanamıyorum resmen bitirdik :119::119:
günaydın kızlar
güne hasta baslamak ölecem su gripten![]()
Elbet birgün benmkkıde azalcak 160 'lardan bu rakamlara geldikkCumlemızeee :)))))
geçmiş olsun canım..benimde dün belirtileri vardı bugün yataktan kalkamadım dayak yemiş gibiyim her yanım ağrıyor:2:
sağol canım darısı başına. Bir gelse...ohhh canım gözün aydınnnnnnmis gibi bir akşam yemeği yersiniz
![]()
çok sevindim canım senin adına.. he şöyle bir bir renk getirin artık şurayaüzerimizdeki kocaman askerlik yükünün kalktığını hissediyoruz artık değil mi?:)ben eşimin biletini alamayacağim sizin gibi abisi gidip alacakmış oradan geze geze gelir onlar şimdi bir iki saat oynar en azından amaaannn olsun bitirsin gelsinde hayırlısıyla 3 saat oynasın
![]()
2-3 gündür uğraşılıyor canım bir gördüğümü tekrar görmüyorum.AAAyyyyy bu kk ya nolmuş böyle... bütün sistem değişmiş hiç beğenmedimmm :26:![]()
tabi azalcak canım benim yeterki saglık oldun dediğin gibi 160 lardan geldik yeterki saglık olsun bitecek inş
AAAyyyyy bu kk ya nolmuş böyle... bütün sistem değişmiş hiç beğenmedimmm :26:![]()
Canımmm biz nelere alışmadıkk, KK'nın bu yeni haline de alışırızzz![]()
en güzeli de bu bilet tek yön olacak dönüşü yok![]()
Kızlar sızlern askerlerı agıstosta gttı deglmi ??
günaydın kızlar
güne hasta baslamak ölecem su gripten![]()
orası öyle canım haklısın ama başlardaki kadar da tahammülümüz kalmadı artık bence ondan bu memnuniyetsizlikNasıl da toz kondurmam kendimize
![]()
geçmiş olsun canım..benimde dün belirtileri vardı bugün yataktan kalkamadım dayak yemiş gibiyim her yanım ağrıyor:2:
aynen canım gesinlerde bir kaç saat geçe razıyız.
askerlik değil sanki ölü toprağı kalktı yaklaşık bir aydır benim üzerimden. Ciddi ciddi fark etmiyormuşum ama ne kadar da mutsuzmuşum aslındaburaya ilk yazdığım zamanları hatırlıyorum da hiçbirşey yapamıyorum falan diyordum. Şimdi ise günde 200 küsür sayfa kitap okuyorum, örgü örüyorum, geziyorum, kendimle ilgilenebiliyorum, kızıma oyuncak bile yapıyorum yapıyorum.
Tüm bunlara gün nasıl yetiyor şaşırıyorum bazen, nasıl bir enerji gelmişse
Onlar gidince hayat durmuş cidden. Şimdi daha iyi anlıyorum. Rabbim bir daha ayrılık vermesin hiçbirimize
![]()
Slm kizlar slm vermeye utanir oldum
Ne zamandir gelemedim biraz sorunlar vardi ama artik hic dusunmuyorum askerlerimiz gelecek ya 15 gun kaldi cok sukur bizimki arabayla gelecek bir yere ugrama hemen gel dedimyuvami okadar ozledim ki is yapmam aya cok alistim ama simdiden esime pisireceklerimi planliyorum sanirim iyi bir besiye cekecegim
![]()