canım bende nargile değilde arabalar olmalı diyorum. Zaten sigaradan dolayı eşime çok kızgınım.morfistan canım bende karadenizi merak ediyorum en çok gezmek istediğim yerlerin başında eşim gelsin düşünüyoruz inşallah bi karadeniz turu:)kızlar size bişey danısacağım eşime hediye almayı düşünüyorum iki şey var kafamda nasıl olur ilki nargile eşim sigara içiyor malesef; askerden dönünce bırakacakmıs alırım bi nargile ayda bi yakarım filan dedi bende ona süpriz yapıp alsam mı diyorum birde ufak ama model araba almak istiyorum çok seviyor öyle şeyleri aklında başka fikirleri olan?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
evet canım 4-5 yıl daha oradayız.
canım bende nargile değilde arabalar olmalı diyorum. Zaten sigaradan dolayı eşime çok kızgınım.Zarar olarak çok farkı yok onuda içmeyi versinler
saat iyi fikir canım bende düşündüm ama benimki bi çok erkegin aksine hiç sevmez saat takmayınargileyi de kendim alıcam demişti amaann sigarayı bıraksında onu da ilk zamanlar yakar sonra üşenir bırakır inşaallah yeter ki öncelikle şu sigara belasından kurtulsun...yaa biz böyle düşünüyoruz da acaba onlarda düşünüyor mu ki bize hediye vs
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
evet canım 4-5 yıl daha oradayız.
saat iyi fikir canım bende düşündüm ama benimki bi çok erkegin aksine hiç sevmez saat takmayınargileyi de kendim alıcam demişti amaann sigarayı bıraksında onu da ilk zamanlar yakar sonra üşenir bırakır inşaallah yeter ki öncelikle şu sigara belasından kurtulsun...yaa biz böyle düşünüyoruz da acaba onlarda düşünüyor mu ki bize hediye vs
canım bende nargile değilde arabalar olmalı diyorum. Zaten sigaradan dolayı eşime çok kızgınım.Zarar olarak çok farkı yok onuda içmeyi versinler
Aman düşünmesinler ben de zaten vazgeçtim hazırlıktan. Hiçbirşey yapmayacam. Atkı yapmıştım onu da vermeyecem. Karşılamaya da gitmeyeceğim
senin eşin de iyiymiş toplu alacak zararıyaa sorma nefret ediyorum sigaradan bu izinde dedim geldiğinde içme artık diye o da tamam dedi ama balkonda nargile keyfi şartıyla
Kızlar Selam!
Yazdıklarınızı tek tek okuyamadım ama hepinize selamlar, bugun ben cilt bakımına başladım. Önceliğim sivilcelerden ve siyah noktalarımdan kurtulmak olacak... Kızlar kesinlikle kendinize bakmanızı tavsiye ediyorum, günlerdir bunalımlı halimden çıktım sanki... Eşim gelince beni güzel görsün istiyorum. Bi de diyet yapacaklar vardı, naptınız? Cilt Bakımı yapacak olan arkadaşlar ben önden başladım sıra sizde Şafak 18, Çankırı'ya selam...
ohh çok güzel olmuş canım. Bende bu aralar hep saçımla uğraşıyorum doğumdan beri fena oldulariyi akşamlar cnm, tam çıkıyordum, çıkmadan bir sayfaya uğrayayım dedim. Valla ben yazdım bugun ciltbakımı yaptım kendime.. Umutluyum 18 gün içinde sivilce ve siyah noktalardan kurtulcamsen nasılsın?
seni topiğin en romantiği seçiyorumaraba benimde çok içime siniyor çok değer veriyor öyle ufak şeylerebi kutu aldım kalpli ona koyucam küçüğğüne de şu dolabına yapıstıracagım kagıtları dolduracağım...gene dağıldı kafam neler yapacağımı unuttum yaa
ayy canım bebiş dedin de benim bu ay gecikti iznin hediyesi Ranaya kardeş olmasın:18::18:ayy tatlım ne güzel yapmışsın bakım yapmak kendine getiriyor insanı ben güzel diyet yapıyordum 55 olmustum eşim geldi bir haftada +2 olarak bana geri döndüler dikkat etmesem dobiş olucam valla şimdi gene başlıyorum o gelmeden vereyim de sonra bebiş filan düşünüyoruz iyice şişmeyeyim sen neler yaptın cildine
senin eşin de iyiymiş toplu alacak zararıbeni de çok rahatsız ediyor sigara. Farklı birşey bendeki.
Bizde biraz önce kavga ettik. Biz taa başlarken tek şartım sigaraydı. Hatta bıraksın diye 6 ay süre verdim. Benim için çok önemli bırakmazsan o zamandan sonra inan arkama bakmam giderim dedim. Bıraktı beyefendi nişanlandık sıkıldı içti, üzüldü içti, mutlu oldu içti ara ara. Ama ben hiç olmayacak hayatmızda dedim. Askerde de içiyor şimdi gelince olmayacak yine diyor. Ama bu ne demek resmen gidersen git demek değil mi? İşleri garantiye aldı bildiğini okuyor resmen. Offf çok daraldım
ayy canım bebiş dedin de benim bu ay gecikti iznin hediyesi Ranaya kardeş olmasın:18::18:
senin eşin de iyiymiş toplu alacak zararıbeni de çok rahatsız ediyor sigara. Farklı birşey bendeki.
Bizde biraz önce kavga ettik. Biz taa başlarken tek şartım sigaraydı. Hatta bıraksın diye 6 ay süre verdim. Benim için çok önemli bırakmazsan o zamandan sonra inan arkama bakmam giderim dedim. Bıraktı beyefendi nişanlandık sıkıldı içti, üzüldü içti, mutlu oldu içti ara ara. Ama ben hiç olmayacak hayatmızda dedim. Askerde de içiyor şimdi gelince olmayacak yine diyor. Ama bu ne demek resmen gidersen git demek değil mi? İşleri garantiye aldı bildiğini okuyor resmen. Offf çok daraldım
ayy tatlım ne güzel yapmışsın bakım yapmak kendine getiriyor insanı ben güzel diyet yapıyordum 55 olmustum eşim geldi bir haftada +2 olarak bana geri döndüler dikkat etmesem dobiş olucam valla şimdi gene başlıyorum o gelmeden vereyim de sonra bebiş filan düşünüyoruz iyice şişmeyeyim sen neler yaptın cildine
ohh çok güzel olmuş canım. Bende bu aralar hep saçımla uğraşıyorum doğumdan beri fena oldular
seni topiğin en romantiği seçiyorum
ya hayır GülliRanacım bence öyle düşünmemelisin, gelince bırakacaktır belki.. Yani garantiye aldığı için değil de belki zorlandığı için bırakamıyordur... Ben de sigara içiyorum ve sigarayı bırakmak inan o kadar zor bir şey ki.. Hem de ben sigara içmek istememe rağmen içiyorum, ama eşim gelince biz de anlaşma yaptık, beraber sigarayı bırakacağız. Önce biraz kendimize zaman tanıycaz, sonra bırakacağız İnşallah...
İnşallah istediğin kiloya kavuşursun, azimle olacaktır ben inanıyorum
Saçımla da ayrı uğraşıyorum cnm sorma, bir dökülüyor ki sana anlatamam... Bu arada haklısın ben de aydemiri topiğin en romantiği seçiyorum
ah ben romantiğim de kocacım pek değil malesefyalnız ben normalde ailem tarafından bile ruhsuz az birazcık odun olarak biliniyorum bu adam romantik yaptı beni
kızlar saçlarınıza havuç yağı sürün müthiş yarıyor işe ben üşencülikten yapamıyorum da ayda yılda yapınca bile yumusacık oluyorlar
ne güzel ne mutlu size o zmn MaşallahBu arada bakımı sormuşsun sanırım cnm, uzun zmndır aklımda olan yumurta akı maskesini yaptım. Aslında hiç umudum yoktu, sonuçta bir sürü para döküyoruz temizleyici ve nemlendiricilere. Ama ben çok memnun kaldım bundan sonra hep yapıcam
Bana iyi gelir mi ki, bilemedim. Cildim çok sorunlu benim. Sivilceler ve siyah noktalar var. Üstelik ilginçtir ama yüzümde sebum fazlası olmasına rağmen kuru ve nemsiz bir cildim vaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?