352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım bende nargile değilde arabalar olmalı diyorum. Zaten sigaradan dolayı eşime çok kızgınım. Zarar olarak çok farkı yok onuda içmeyi versinler

canım bende nargile değilde arabalar olmalı diyorum. Zaten sigaradan dolayı eşime çok kızgınım. Zarar olarak çok farkı yok onuda içmeyi versinler

yaa sorma nefret ediyorum sigaradan bu izinde dedim geldiğinde içme artık diye o da tamam dedi ama balkonda nargile keyfi şartıyla

Aman düşünmesinler ben de zaten vazgeçtim hazırlıktan. Hiçbirşey yapmayacam. Atkı yapmıştım onu da vermeyecem. Karşılamaya da gitmeyeceğim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

evet canım 4-5 yıl daha oradayız.

iyi akşamlar cnm, tam çıkıyordum, çıkmadan bir sayfaya uğrayayım dedim. Valla ben yazdım bugun ciltbakımı yaptım kendime.. Umutluyum 18 gün içinde sivilce ve siyah noktalardan kurtulcam sen nasılsın?

Aydemircim ben hediye bakmıyorum eşime, çünkü gelince ne nasıl istiyorsa kendisi alsın diye düşündüm. Ama ne güzel düşünmüşsünüz hediye olayını. Ben de eşimi çok düşünüyorum ama o orada gelince sürpriz yapmayı düşünüyor mu bilmiyorum. Aklına gelmiyor olabilir diye düşünüyorum. Ben de bi tatil ayarlamayı düşünüyorum, bakalım o ne düşünüyor gelince göreceğiz Neyse ya gelsin de dert değil

araba benimde çok içime siniyor çok değer veriyor öyle ufak şeylerebi kutu aldım kalpli ona koyucam küçüğğüne de şu dolabına yapıstıracagım kagıtları dolduracağım...gene dağıldı kafam neler yapacağımı unuttum yaa

yaa sorma nefret ediyorum sigaradan bu izinde dedim geldiğinde içme artık diye o da tamam dedi ama balkonda nargile keyfi şartıyla
senin eşin de iyiymiş toplu alacak zararı beni de çok rahatsız ediyor sigara. Farklı birşey bendeki.
Bizde biraz önce kavga ettik. Biz taa başlarken tek şartım sigaraydı. Hatta bıraksın diye 6 ay süre verdim. Benim için çok önemli bırakmazsan o zamandan sonra inan arkama bakmam giderim dedim. Bıraktı beyefendi nişanlandık sıkıldı içti, üzüldü içti, mutlu oldu içti ara ara. Ama ben hiç olmayacak hayatmızda dedim. Askerde de içiyor şimdi gelince olmayacak yine diyor. Ama bu ne demek resmen gidersen git demek değil mi? İşleri garantiye aldı bildiğini okuyor resmen. Offf çok daraldım

ayy tatlım ne güzel yapmışsın bakım yapmak kendine getiriyor insanı ben güzel diyet yapıyordum 55 olmustum eşim geldi bir haftada +2 olarak bana geri döndüler dikkat etmesem dobiş olucam valla şimdi gene başlıyorum o gelmeden vereyim de sonra bebiş filan düşünüyoruz iyice şişmeyeyimsen neler yaptın cildine

iyi akşamlar cnm, tam çıkıyordum, çıkmadan bir sayfaya uğrayayım dedim. Valla ben yazdım bugun ciltbakımı yaptım kendime.. Umutluyum 18 gün içinde sivilce ve siyah noktalardan kurtulcam sen nasılsın?
ohh çok güzel olmuş canım. Bende bu aralar hep saçımla uğraşıyorum doğumdan beri fena oldular
seni topiğin en romantiği seçiyorum

ayy canım bebiş dedin de benim bu ay gecikti iznin hediyesi Ranaya kardeş olmasın:18::18:

eğer geldikten sonra hiç içmezse sıkıntı yok be tatlım öyle düşünme bi sigara için öyle düşünür mü hiç?ama şu bi gerçek ki erkekler iş garanti aldıktan sonra çok rahat davranıyorlar o güveni çok vermemek lazım alttan alttanbenim eşim evlendikten bir hafta sonra basladı sigaraya hemde o güne kadar hiç ağzına almamış nerdeyse adama ne yaptıysam artıkşimdi başının etini yiyorum bakalım

ya hayır GülliRanacım bence öyle düşünmemelisin, gelince bırakacaktır belki.. Yani garantiye aldığı için değil de belki zorlandığı için bırakamıyordur... Ben de sigara içiyorum ve sigarayı bırakmak inan o kadar zor bir şey ki.. Hem de ben sigara içmek istememe rağmen içiyorum, ama eşim gelince biz de anlaşma yaptık, beraber sigarayı bırakacağız. Önce biraz kendimize zaman tanıycaz, sonra bırakacağız İnşallah...

İnşallah istediğin kiloya kavuşursun, azimle olacaktır ben inanıyorum

ohh çok güzel olmuş canım. Bende bu aralar hep saçımla uğraşıyorum doğumdan beri fena oldular

seni topiğin en romantiği seçiyorum

Saçımla da ayrı uğraşıyorum cnm sorma, bir dökülüyor ki sana anlatamam... Bu arada haklısın ben de aydemiri topiğin en romantiği seçiyorum

ah ben romantiğim de kocacım pek değil malesefyalnız ben normalde ailem tarafından bile ruhsuz az birazcık odun olarak biliniyorum bu adam romantik yaptı beni

kızlar saçlarınıza havuç yağı sürün müthiş yarıyor işe ben üşencülikten yapamıyorum da ayda yılda yapınca bile yumusacık oluyorlar

ah ben romantiğim de kocacım pek değil malesefyalnız ben normalde ailem tarafından bile ruhsuz az birazcık odun olarak biliniyorum bu adam romantik yaptı beni

ne güzel ne mutlu size o zmn Maşallah Bu arada bakımı sormuşsun sanırım cnm, uzun zmndır aklımda olan yumurta akı maskesini yaptım. Aslında hiç umudum yoktu, sonuçta bir sürü para döküyoruz temizleyici ve nemlendiricilere. Ama ben çok memnun kaldım bundan sonra hep yapıcam

kızlar saçlarınıza havuç yağı sürün müthiş yarıyor işe ben üşencülikten yapamıyorum da ayda yılda yapınca bile yumusacık oluyorlar

Bana iyi gelir mi ki, bilemedim. Cildim çok sorunlu benim. Sivilceler ve siyah noktalar var. Üstelik ilginçtir ama yüzümde sebum fazlası olmasına rağmen kuru ve nemsiz bir cildim vaar

nasıl yaptın neyle karıstırıyorsun tarif versene bide ne işe yarıyormus canım

Bana iyi gelir mi ki, bilemedim. Cildim çok sorunlu benim. Sivilceler ve siyah noktalar var. Üstelik ilginçtir ama yüzümde sebum fazlası olmasına rağmen kuru ve nemsiz bir cildim vaar

cildine değil canım saçlarına sür bunu yarım saat bekle yıka dökülmesini de etkiledi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…