evet canım çok far yok da 10lar dediniz yaa ondan daha hoş gözüküyoraramızda kaç gün varki GülliRanacım? Sen de 2 gün sonra kavuşacaksın işte
vallahi inanın biz de çok istiyoruz, bitsin artık da sıra size gelsin
anladım canım umarım rahat geçer bu gece. 1 ay sonrasını düşün bak bir gece geçiyor bileevime geldim şimdi canım her izinden sonra eve girer girmez ben şimdi ne yapıcam paşamla başbaşa kaldık diyorum içim rahat kafamda hazırlıklara basladım bile ama dün çok korkmuşum ben bu gece biraz tedirginim o yüzden...bazı ufak nedenlerden dolayı annemde kalmamı istemiyor eşim ailemle ilgili değil ama içi rahat etmez biliyorum kalsam çok iyi olurdu eminim de şimdilik böyle
Tünaydın kızlar, yine sisli bir Ankara, bu sene n'oldu böyle ya her yerde mi sis var ? Sizin oralar nasıl ?
tünaydın canımbugün burası güneşli.. hadi atlayın gelin bol deniz manzaralı boztepemize götüreyim sizi.. çaylarımızı höpürdetelim
yaaa ! çok canım çektii , zaten Karadenize karşı ayrı bir sempatim var biliyorsun
ohh ne güzel. Özledim Karadeniz'itünaydın canımbugün burası güneşli.. hadi atlayın gelin bol deniz manzaralı boztepemize götüreyim sizi.. çaylarımızı höpürdetelim
ohh ne güzel. Özledim Karadeniz'i
99 olsun artık yaaa:78:
morfistan canım bende karadenizi merak ediyorum en çok gezmek istediğim yerlerin başında eşim gelsin düşünüyoruz inşallah bi karadeniz turu:)kızlar size bişey danısacağım eşime hediye almayı düşünüyorum iki şey var kafamda nasıl olur ilki nargile eşim sigara içiyor malesef; askerden dönünce bırakacakmıs alırım bi nargile ayda bi yakarım filan dedi bende ona süpriz yapıp alsam mı diyorum birde ufak ama model araba almak istiyorum çok seviyor öyle şeyleri aklında başka fikirleri olan?
Biz biraz sessiz bekliyoruz canım askerlerimizi
evet canım 4-5 yıl daha oradayız.canım siz eşin geldikten sonra Giresun da yaşayacaksınız di mi?
canım hepiniz toplanıp gelin.. bol bol gezerizzzcanım benim şahsi fikrim nargile alma.. ayda 1 de olsa nargile sigaradan çok çok daha zararlı.. o tarz arabalar seviyorsa alabilirsin.. benim aklımda nişanlıma saat almak var.. kendisi saat meraklısıdır.. koleksiyonuna bende saat eklemesi yapayım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?