352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

aramızda kaç gün varki GülliRanacım? Sen de 2 gün sonra kavuşacaksın işte

vallahi inanın biz de çok istiyoruz, bitsin artık da sıra size gelsin
evet canım çok far yok da 10lar dediniz yaa ondan daha hoş gözüküyor
anladım canım umarım rahat geçer bu gece. 1 ay sonrasını düşün bak bir gece geçiyor bile

gunaydın hanımlar

evet burcubasakcım oyle karsılamak olmaz askerlerımızı hemen cekıduzen vermelıyım kendıme

aydemırcım bu son ayrılıgınız ıns sonra babanız hep yanınızda

Tünaydın kızlar, yine sisli bir Ankara, bu sene n'oldu böyle ya her yerde mi sis var ? Sizin oralar nasıl ?

Tünaydın kızlar, yine sisli bir Ankara, bu sene n'oldu böyle ya her yerde mi sis var ? Sizin oralar nasıl ?

tünaydın canım bugün burası güneşli.. hadi atlayın gelin bol deniz manzaralı boztepemize götüreyim sizi.. çaylarımızı höpürdetelim

morfistan canım bende karadenizi merak ediyorum en çok gezmek istediğim yerlerin başında eşim gelsin düşünüyoruz inşallah bi karadeniz turu:)kızlar size bişey danısacağım eşime hediye almayı düşünüyorum iki şey var kafamda nasıl olur ilki nargile eşim sigara içiyor malesef; askerden dönünce bırakacakmıs alırım bi nargile ayda bi yakarım filan dedi bende ona süpriz yapıp alsam mı diyorum birde ufak ama model araba almak istiyorum çok seviyor öyle şeyleri aklında başka fikirleri olan?

bugun de bıtıyorrr hanımlar azalttık ya sukurler olsun depresyondan cıkıyorum galıba heyecan basmaya baslıyor benı :119::119::118::118:

canım hepiniz toplanıp gelin.. bol bol gezerizzz canım benim şahsi fikrim nargile alma.. ayda 1 de olsa nargile sigaradan çok çok daha zararlı.. o tarz arabalar seviyorsa alabilirsin.. benim aklımda nişanlıma saat almak var.. kendisi saat meraklısıdır.. koleksiyonuna bende saat eklemesi yapayım diye düşünüyorum

Kızlar Selam!

Yazdıklarınızı tek tek okuyamadım ama hepinize selamlar, bugun ben cilt bakımına başladım. Önceliğim sivilcelerden ve siyah noktalarımdan kurtulmak olacak... Kızlar kesinlikle kendinize bakmanızı tavsiye ediyorum, günlerdir bunalımlı halimden çıktım sanki... Eşim gelince beni güzel görsün istiyorum. Bi de diyet yapacaklar vardı, naptınız? Cilt Bakımı yapacak olan arkadaşlar ben önden başladım sıra sizde Şafak 18, Çankırı'ya selam...

saat iyi fikir canım bende düşündüm ama benimki bi çok erkegin aksine hiç sevmez saat takmayınargileyi de kendim alıcam demişti amaann sigarayı bıraksında onu da ilk zamanlar yakar sonra üşenir bırakır inşaallah yeter ki öncelikle şu sigara belasından kurtulsun...yaa biz böyle düşünüyoruz da acaba onlarda düşünüyor mu ki bize hediye vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…