Evet canım, hele Ocak ayına bi girelim, ne zaman geliyor sorularına işte bu ay diyebilcez
Evet canım, hele Ocak ayına bi girelim, ne zaman geliyor sorularına işte bu ay diyebilcez
yaa nişanlım beni kızdırmak için mi diyor yoksa ciddi mi bilemedim.. diyor ki askerlik bitince 2 gün ist. da kalacağım buradan bursaya geçeceğim 1 hafta orda kalacağım şubattın 7 sinde dönerim diyor
Yok artık kesinlikle sana sürpriz yapmak istiyor bence, yoksa hiç sanmıyorum öyle bir şey yapacağını
Eminim seni görmek için sabırsızlanıyor ..
Yok artık kesinlikle sana sürpriz yapmak istiyor bence, yoksa hiç sanmıyorum öyle bir şey yapacağını
Eminim seni görmek için sabırsızlanıyor ..
Benimki de 30
:109::109::109:
bence de katlıyorum, ya sürpriz yapmak istiyor ya da düşündüğü başka bişey vardır belki
canım onun derdi beni kızdırmakben cuma günü onu kızdırdım o da intikam ateşiyle böyle bir plan yapmış
cuma günü onu azcık kızdırmıştım :26: o da aklınca intikam peşinde
Ya biz burada 1 günün bile hesabını yaparken yok bursaya gidicem, ist.da 2 gün kalıcam vs, oldu canım !
Hayatlarında görmedikleri tribi yerler valla , cesaret edemezler bence o yüzden rahat ol
nişanlın gelince bugunleri gülerek hatırlayacaksın bence
ben ona gitme diyorum o da yok olmaz kuzenimle anlaştık diyor.. aradan 5 dk geçti dedi ki bugün patron aradı sordu ki ne zaman geliyorsun bende 29 unda geleceğim dedim diyor.. sonra çaktı davayı diyor ki bursaya gideceğimi söylemedim nasıl olsa trabzona da gelseydim hemen işe başlamayacaktım.. 12 gün mecburen izinli olacağım o günü de bursa da geçiririm.. tabi bende hemen ampuller yandı
Ne söylediğini kendi bile unutmuş şaşkın, aklı sıra seni kandıracak:76:
Merhaba Kızlar
Bugün 30ların son günü, 30lar da bitti çok şükürArtık ay diye bir kavram yok sadece gün var hafta var...
Ben çok mutluyum ama çok da duygusalım artık kendimi daha iyi hissediyorum, darısı sizlerin başına
yaa nişanlım beni kızdırmak için mi diyor yoksa ciddi mi bilemedim.. diyor ki askerlik bitince 2 gün ist. da kalacağım buradan bursaya geçeceğim 1 hafta orda kalacağım şubattın 7 sinde dönerim diyor
Canım sen daha yeni evlisin cicim aylarınız bitmeden eşin askere gelmiş, tamam erkeklerin annelerine düşkünlüğünü bilmeyen yok ama senin eşin zirve yapmış bence .. İçine atma ilk fırsatta söyle seni görmek benim de hakkım vs de ..
yok canım gitmez hiç sanmam.nişanlım biran önce yanıma gelmek istiyor 30lara düştük diye havalardaydı ama ben daha çok var diyip moralini bozdum.artık geçsin gitsin zaman gelsinler çok yoruldummmm
evet canım gitmeyecekmiş beni kızdırmak için demiş.. aylardır oraya geleceğim günü bekliyorum neden uzatayım ki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?