• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım ben çıkıyorum yarın akşama görüşürüz iyi geceler
canım özlemememek değil de annenlerde kalmak istemiyor ya senin git demen de bahane olmuş. Bide babasının vefatından sonra hiç görüşmediler annesiyle galiba aklı kalmıştır belki. beraber kavuşuruz boşver birlikte daha eğlenceli olur :)

nişanlımda ekimde annesine o kadar ısrar etmişti gel diye.beni eylülde gördü annesinin yanına gitmedi izinde.ama bana bu sürede ısrar etmedi maddiyattan birazda kırılmak istesek çok şey var canım erkekler biraz tuhaf üstüne fazla düşmemek en iyisi aslında:20:

uğramaz gerek görmüyoki ben eskisi gibi olmycam ona artık ama bişey dediğim zaman sen annemi kıskanıyosun benden dio bende sinir oluyorum :31:

Canım sen daha yeni evlisin cicim aylarınız bitmeden eşin askere gelmiş, tamam erkeklerin annelerine düşkünlüğünü bilmeyen yok ama senin eşin zirve yapmış bence .. İçine atma ilk fırsatta söyle seni görmek benim de hakkım vs de ..

uğramaz gerek görmüyoki ben eskisi gibi olmycam ona artık ama bişey dediğim zaman sen annemi kıskanıyosun benden dio bende sinir oluyorum :31:

Canım benim neyden endişe ediyorsun?bence eşine seninle annesini kıyaslamaası gerektiğini ikinizinde yerinin çok başka olduğunu anlatman lazım annesini kıskandıgını düşünmesi çok sacma:20:

Merhaba Kızlar :3:

Bugün 30ların son günü, 30lar da bitti çok şükür :1: Artık ay diye bir kavram yok sadece gün var hafta var...:16::16:

Ben çok mutluyum ama çok da duygusalım artık kendimi daha iyi hissediyorum, darısı sizlerin başına :34:

Merhaba Kızlar :3:

Bugün 30ların son günü, 30lar da bitti çok şükür :1: Artık ay diye bir kavram yok sadece gün var hafta var...:16::16:

Ben çok mutluyum ama çok da duygusalım artık kendimi daha iyi hissediyorum, darısı sizlerin başına :34:

Evet canım, hele Ocak ayına bi girelim, ne zaman geliyor sorularına işte bu ay diyebilcez :64:

Back
X