Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutlandırmayın beni hiç sanmıyorum canımm yaaa çok üzülüyorum gerçekten
canım özlemememek değil de annenlerde kalmak istemiyor ya senin git demen de bahane olmuş. Bide babasının vefatından sonra hiç görüşmediler annesiyle galiba aklı kalmıştır belki. beraber kavuşuruz boşver birlikte daha eğlenceli olur :)canım ben çıkıyorum yarın akşama görüşürüz iyi geceler
o yatak düşünmeleri kesinlikle çok fena canım. İnsan en küçük şeyi bile çok farklı yerlerinden görüyor. En güzeli hayatı biraz tiye almak galiba da işte hangimiz yapabiliyoruzyatağıma girdiğimde hep düşünürüm hayatımı gözden geçiririm ama bazı sorularıma cvp bulamam
Günaydın Kızlar![]()
İyi akşamlar kızlar. Özlem hat safhada hepimizde .. :98:
benim biraz hüzün biraz kırgınlık birazda özlem var karışık
eşini görünce hepsi gecer inşallah tatlım
bakalım korkularım çokk
Canım neden eşin eskişehre seni görmek için 1 gün bari uğramıyor, yerinde olsam biraz sitemkar konuşurdum, belki o zamana kadar fikri değişirdi ..
uğramaz gerek görmüyoki ben eskisi gibi olmycam ona artık ama bişey dediğim zaman sen annemi kıskanıyosun benden dio bende sinir oluyorum![]()
uğramaz gerek görmüyoki ben eskisi gibi olmycam ona artık ama bişey dediğim zaman sen annemi kıskanıyosun benden dio bende sinir oluyorum![]()
Merhaba Kızlar
Bugün 30ların son günü, 30lar da bitti çok şükürArtık ay diye bir kavram yok sadece gün var hafta var...
Ben çok mutluyum ama çok da duygusalım artık kendimi daha iyi hissediyorum, darısı sizlerin başına![]()