352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım ben akvaryuma bayılırım hele ışıklı olacak kapatıcaksın ışıkları akvaryumun ışığındaa öylece izleyeceksin balıkların süzülüşünü

eşim ilk akvaryum aldığında bildiğin nefret ediyordum canım kocaman yer kaplıyor diye bir ara eşim abarttı 5 tane akvaryumu vardı çıldırmak üzereydimşimdi çok şükür 2 ye indi bende çok sevmeye başladım dediğin gibi ısıkları kapatıp onları izlemek müthiş keyif veriyor

bakımı zor ama dimi bende almak istiyorumda bide neyin üstüne koydun akvaryumu

bakımı zor ama dimi bende almak istiyorumda bide neyin üstüne koydun akvaryumu

biri paşamın şifoniyerinin üzerinde canım o ufak birsey diğeri dev gibi oldugu için altında kendi dolabı var..valla balığına bağlı bakımı biz çok değisik balıklar baktık kimisi kolay kimisi zordu şimdikilere 3 senedir bakıyoruz biraz narinler sürekli bakım istiyor o yüzden..

bende alcam gidince yaaa

önemli olan senin sağlığın git hem annenenide özlemişindir dedim sesi çıkmadı gitmek istiyo biliyorum böyle diyen adama ne diyim canım

ayıp etmiş seninki ama sende laf sokayım derken ekmeğine bal sürmüssün azcık kafası rahattır şimdi onun..neyse canım sende takma yaa on beş gün geç oluversin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…