canım ben akvaryuma bayılırım hele ışıklı olacak kapatıcaksın ışıkları akvaryumun ışığındaa öylece izleyeceksin balıkların süzülüşünü
eşim ilk akvaryum aldığında bildiğin nefret ediyordum canım kocaman yer kaplıyor diye bir ara eşim abarttı 5 tane akvaryumu vardı çıldırmak üzereydimşimdi çok şükür 2 ye indi bende çok sevmeye başladım dediğin gibi ısıkları kapatıp onları izlemek müthiş keyif veriyor
anladım canım. O zaman boşver keyfine bak o seni özlesintotosundan olcak ya indi bindi yapmak istemiyo
totosundan olcak ya indi bindi yapmak istemiyo
keşke azıcık zahmete katlansa canım ama napacaksın madem öyle istiyor sende sıkma canını keyfine bak anne evinde 15 gün geç oluverir görüşmeniz
anladım canım. O zaman boşver keyfine bak o seni özlesin
bakımı zor ama dimi bende almak istiyorumda bide neyin üstüne koydun akvaryumu
canım belkide sürpriz yapar belli olmaz bence
ama okadar incindimki beni özlemediki biliyorum özlese gelirdi amann neyse arabeske bağladım yine
biri paşamın şifoniyerinin üzerinde canım o ufak birsey diğeri dev gibi oldugu için altında kendi dolabı var..valla balığına bağlı bakımı biz çok değisik balıklar baktık kimisi kolay kimisi zordu şimdikilere 3 senedir bakıyoruz biraz narinler sürekli bakım istiyor o yüzden..
bende alcam gidince yaaa
umutlandırmayın beni hiç sanmıyorum canımm yaaa çok üzülüyorum gerçekten
al bence de seviyorsan çünkü ciddi huzur veriyor sakinleştiriyor
peki senin bu düşüncelerini biliyor mu canım eşin kırıldığını filan
yok canım belli etmedim kendimce ama kırıldım
neden bilmiyor ki tamam tavır yapma eşinle aranı bozma canım ama söyleseydin keşke onu özlediğini böyle yaptığında kırılacağını
önemli olan senin sağlığın git hem annenenide özlemişindir dedim sesi çıkmadı gitmek istiyo biliyorum böyle diyen adama ne diyim canım
ayıp etmiş seninki ama sende laf sokayım derken ekmeğine bal sürmüssün azcık kafası rahattır şimdi onun..neyse canım sende takma yaa on beş gün geç oluversin.....
canım ben çıkıyorum yarın akşama görüşürüz iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?