• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

slm kızlar nasılsınız yine kimsecikler yok burada:20:ben akşamdan beri akvaryum temizliyorum öldüm yorgunluktan:37:kocacım gelince balıklarına iyi baktığımı görsün:1:eee sizde ne var ne yok

benim nişanlımın da balıkları var.. :16:şimdi annesi ilgileniyor.. bir dönem bizde de kocaman akvaryum vardı.. akvaryum temizlemek çok çok zor :31:

Iyi geceler kizlar cok fenayim ben sinirlerim bosaliyor resmen suan evimde esimle olmak Icin neler vermezdim suan benn

benim esimde asker kızlar ama o daimi asker ve suan beraberiz ama doguya giderse ayrı kalmaktan korkuyorum daha yeni kavustuk cok zormus bu ayrılık Allah korusun onları

benim esimde asker kızlar ama o daimi asker ve suan beraberiz ama doguya giderse ayrı kalmaktan korkuyorum daha yeni kavustuk cok zormus bu ayrılık Allah korusun onları

aminn canım.. senin durumun daha da zormuş... Allah kimselere ayrılıklar yaşatmasın.. doğuya giderse sen onunla gitmeyecek misin?

iyi akşamlar canım.. çok şükür ben iyiyim sen nasılsın?

canım hayırdır bir şey mi oldu??

Cnmm ailevi benim hakkimda istenmedingime dair bisi soledi 1.derece yakinim yazin soyledi dedigi kisiye dedim oda aradi soyleyen kisi inkar etti 50 yasinda sabaha cikmasin yalan soyleyen dedi cok canimi slkti nefret ediyorum dedikodulardan sustum hep ama artik dayanamadim arkadan laflari duyunca

Cnmm ailevi benim hakkimda istenmedingime dair bisi soledi 1.derece yakinim yazin soyledi dedigi kisiye dedim oda aradi soyleyen kisi inkar etti 50 yasinda sabaha cikmasin yalan soyleyen dedi cok canimi slkti nefret ediyorum dedikodulardan sustum hep ama artik dayanamadim arkadan laflari duyunca

tövbe tövbe bir de yemin etmiş.. ne kadar ayıp koskoca kadının yaptığına bak.. boşver canım eşin seni seviyor önemli olan o.. insanların dedikodularına kulak asma.. o yaptığı edepsizliğin hesabını nasıl vereceğini düşünsün..

ayy canım yaa evet özellikle taşınma işleri çok sıkıntılı oluyor.. hemen mi taşınman gerekiyor?

evet canım en acilinden çıkmamız lazım ev sahibiyle olmuyor.ev bulmak ne zor yaa

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

Iyi geceler kizlar cok fenayim ben sinirlerim bosaliyor resmen suan evimde esimle olmak Icin neler vermezdim suan benn

eh işte bende pek iyi değilim off offf

Allah yardimcin olsun cnmm bnm kuzenlerimde ikisi goreve cikti onlara cok uzulduk Zor meslek bekleyenine daha zor

iyi akşamlar canım.. çok şükür ben iyiyim sen nasılsın?
canım hayırdır bir şey mi oldu??
iyiyim canım bende şükür. Sadece eşimi çok özlüyorum bugün :43:

nisacım en güzeli hiç kulak asma. Allaha havale et geç. Bir içine girdin mi bu dedikoduların önünü alabilene aşkolsun. Üzme kendini zaten kafamız rahat değil bide onla bunla mı uğraşacaz :50:

evet canım en acilinden çıkmamız lazım ev sahibiyle olmuyor.ev bulmak ne zor yaa

eh işte bende pek iyi değilim off offf
hayırdır canım ne oldu

tövbe tövbe bir de yemin etmiş.. ne kadar ayıp koskoca kadının yaptığına bak.. boşver canım eşin seni seviyor önemli olan o.. insanların dedikodularına kulak asma.. o yaptığı edepsizliğin hesabını nasıl vereceğini düşünsün..

Cnmm bnm kadin olsa amcam bunu diyen adam zeytinyagi gibi cikti valla bir daha beni aramasin demis aramam arkamdan konusanlarla isim olmaz ama vijdan yaptim demesemiydim diye ama

Cnmm bnm kadin olsa amcam bunu diyen adam zeytinyagi gibi cikti valla bir daha beni aramasin demis aramam arkamdan konusanlarla isim olmaz ama vijdan yaptim demesemiydim diye ama

1 yaşıma daha girdim ayy amcan mı dedikodunu yaptı :53: pardon canım öyle anlatınca aklıma direkt kadın geldi.. boş ver canım vicdan yapacak biri varsa o da kendisidir.. sen en iyisini yaptın.. artık dedikodunu yapmaya cesaret edemez :20:

1 yaşıma daha girdim ayy amcan mı dedikodunu yaptı :53: pardon canım öyle anlatınca aklıma direkt kadın geldi.. boş ver canım vicdan yapacak biri varsa o da kendisidir.. sen en iyisini yaptın.. artık dedikodunu yapmaya cesaret edemez :20:
Ins cnmm gecmisi de okuyamadim sen nasilsin Nisanlin nasil? Gulli Rana sen nasilsin CNm bnm esimde bugun tutturdu istanbula gecmeden annemelere gidelim diye olmaz dedim ama sanirim gitmeliyim hakki

Ins cnmm gecmisi de okuyamadim sen nasilsin Nisanlin nasil? Gulli Rana sen nasilsin CNm bnm esimde bugun tutturdu istanbula gecmeden annemelere gidelim diye olmaz dedim ama sanirim gitmeliyim hakki

çok şükür iyiyim canım.. bizde nişanlımla bugün barış imzaladık bakalım kaç gün sürer :1:

Back
X