sağol canım iyiyim ben. Sadece özlem artık dorukta galibaIns cnmm gecmisi de okuyamadim sen nasilsin Nisanlin nasil? Gulli Rana sen nasilsin CNm bnm esimde bugun tutturdu istanbula gecmeden annemelere gidelim diye olmaz dedim ama sanirim gitmeliyim hakki
Aman nazar degdirme cnmm ins bir ay surer()
canım sizin bu barışlar İsraille Filistinin barışlarına benzediçok şükür iyiyim canım.. bizde nişanlımla bugün barış imzaladık bakalım kaç gün sürer
canım sizin bu barışlar İsraille Filistinin barışlarına benzediRabbim bozulmasına izin vermesin. Sen hepimizden çok özledin çabucak kavuşun huzurlu bir şekilde inşallah
sağol canım iyiyim ben. Sadece özlem artık dorukta galibaHiç görmedilerse gittiğinden beri özlemişlerdir
Nisa86 nasılsın canım görünmüyordun uzun zamandır canını sıkmışlar okudum...aman be canım ailen dışında kimse için can sıkmaya değmez... hayatına zarar veren her kimse ki amcanmıs galiba sil gitsin ama hele ki şu dönemde bunlar için bozma moralinş
aynen öyle olduk canım ya.. cuma gününden beri konuşmuyorduk. ben bugün pes etmiştim artık bitti gözüyle bakıyordum tam buraya girdim yazacaktım mesaj attı.. canım artık özlem , sabırsızlık çok fena sıkıştırıyor
aynen öyle olduk canım ya.. cuma gününden beri konuşmuyorduk. ben bugün pes etmiştim artık bitti gözüyle bakıyordum tam buraya girdim yazacaktım mesaj attı.. canım artık özlem , sabırsızlık çok fena sıkıştırıyor
Allahın izniyle birşeycik olmaz şurada ne kaldı aynı çatı altında olmaya. tahmin edebiliyorum sona yaklaştıkça iyice çekilmez oluyor galiba.aynen öyle olduk canım ya.. cuma gününden beri konuşmuyorduk. ben bugün pes etmiştim artık bitti gözüyle bakıyordum tam buraya girdim yazacaktım mesaj attı.. canım artık özlem , sabırsızlık çok fena sıkıştırıyor
aa bak sen bir kayınvalide aday adayısın dikkat et iyiceCNm normalde bayramdan bayrama gideriZ ramazan bayraminda oradaydik ama simdi askerlik ya ondan gormek istiyor 2gece kalalim dedi memleketler farkli olunca bakalim sabrederim hayir dedikten sonra kendimi kv hissettim hahah oglum ugramasini isterdim
Eminim ki tatli yollardan sen rovansini alican bu macin
Haklisin CNm iste kahretsin ki babami cok kucuk yasta kaybettim babam Icin Minnet duygusuydu beni tutan yoksa karsindaki 5para etmiycek bir insan sen nasilsin bu arada tatli oglusun nasil cnmm bugun bnm veled dolmusta ...,bnm babam oluyor o annemi cok cok seviyor diyor haha cok gulduk ya sessiz ol diyorum bide peltek konusuyor yavrularimiZ olmazsa cok zorlanacaktik sanirim
Canım anlaşma yapmakla en iyisini yapmışsınız çok uzun zaman oldu siz görüşmeyeli ondandır bu tartışmalarda ikinizin sabrı da son aşamada...inşallah kavuştuktan sonra unutursunuz hepsini güzel güzel düğün hazırlıklarına baslarsınız
Allahın izniyle birşeycik olmaz şurada ne kaldı aynı çatı altında olmaya. tahmin edebiliyorum sona yaklaştıkça iyice çekilmez oluyor galiba.Ben artık eşimi özlemekten çok yoruldum
aa bak sen bir kayınvalide aday adayısın dikkat et iyiceherşey kocan için canım Allah kolaylık versin
Rabbim babacığının mekanını cennet eylesin...biz iyiyiz canım eşim izne geliyor Perşembe günü gün sayıyoruz paşamla çok heyecanlı babam bana onu getirsin bunu getirsin deyip duruyor...senin oğlusunun fotosuna gördüm ya yanaklarını ısıralım geldi çok şirin maşallah yaa bide konusunca düşünemiyorum bi görsem ben onu sıka sıka sevicem)
Haklisin ne ekersek biceriZ burada kv okuyorum da bende oyle kiskanc olma potansiyeli var heheAllahın izniyle birşeycik olmaz şurada ne kaldı aynı çatı altında olmaya. tahmin edebiliyorum sona yaklaştıkça iyice çekilmez oluyor galiba.Ben artık eşimi özlemekten çok yoruldum
aa bak sen bir kayınvalide aday adayısın dikkat et iyiceherşey kocan için canım Allah kolaylık versin
canım bir yandan da korkuyorum ya değişmezse evlilik hayatı kötü geçerse diye :18:
aklına kötü şeyler getirme canım. Biz eşimle evliyken de sevgiliyken de hasret çektik. ama çok ilginçtir sadece nişanlıyken sudan sebeplere tartıştık, bitme noktasına geldik. Bu döneme ayrılık yaramıyor galibacanım bir yandan da korkuyorum ya değişmezse evlilik hayatı kötü geçerse diye :18:
Cnmm caktirma bizimde bir kacamagimiz olabilir esim asker getircekmis ankaraya yatin derlerse ben gidebilirim bizim ki bir gece gormek ama olsun cok sevindim sizin aldiniz arm guzelini yapiyorsunuz ozeniyorumda bizim is durumundan cesaret edemedi esim izin kullanmaya
Haklisin ne ekersek biceriZ burada kv okuyorum da bende oyle kiskanc olma potansiyeli var hehe
Cnmm evlilik olgunlastiriyor ilk yil Zor ama karsilikli sevgi Saygiyla herseyi asarsiniz askerlik Zor geldi nisanlna kaldiramaidgi Icin sana sariyor
canım bir yandan da korkuyorum ya değişmezse evlilik hayatı kötü geçerse diye :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?