352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ins cnmm gecmisi de okuyamadim sen nasilsin Nisanlin nasil? Gulli Rana sen nasilsin CNm bnm esimde bugun tutturdu istanbula gecmeden annemelere gidelim diye olmaz dedim ama sanirim gitmeliyim hakki
sağol canım iyiyim ben. Sadece özlem artık dorukta galiba Hiç görmedilerse gittiğinden beri özlemişlerdir

Nisa86 nasılsın canım görünmüyordun uzun zamandır canını sıkmışlar okudum...aman be canım ailen dışında kimse için can sıkmaya değmez... hayatına zarar veren her kimse ki amcanmıs galiba sil gitsin ama hele ki şu dönemde bunlar için bozma moralinş

canım sizin bu barışlar İsraille Filistinin barışlarına benzedi Rabbim bozulmasına izin vermesin. Sen hepimizden çok özledin çabucak kavuşun huzurlu bir şekilde inşallah

aynen öyle olduk canım ya.. cuma gününden beri konuşmuyorduk. ben bugün pes etmiştim artık bitti gözüyle bakıyordum tam buraya girdim yazacaktım mesaj attı.. canım artık özlem , sabırsızlık çok fena sıkıştırıyor

sağol canım iyiyim ben. Sadece özlem artık dorukta galiba Hiç görmedilerse gittiğinden beri özlemişlerdir

CNm normalde bayramdan bayrama gideriZ ramazan bayraminda oradaydik ama simdi askerlik ya ondan gormek istiyor 2gece kalalim dedi memleketler farkli olunca bakalim sabrederim hayir dedikten sonra kendimi kv hissettim hahah oglum ugramasini isterdim

Haklisin CNm iste kahretsin ki babami cok kucuk yasta kaybettim babam Icin Minnet duygusuydu beni tutan yoksa karsindaki 5para etmiycek bir insan sen nasilsin bu arada tatli oglusun nasil cnmm bugun bnm veled dolmusta ...,bnm babam oluyor o annemi cok cok seviyor diyor haha cok gulduk ya sessiz ol diyorum bide peltek konusuyor yavrularimiZ olmazsa cok zorlanacaktik sanirim

Eminim ki tatli yollardan sen rovansini alican bu macin

Canım anlaşma yapmakla en iyisini yapmışsınız çok uzun zaman oldu siz görüşmeyeli ondandır bu tartışmalarda ikinizin sabrı da son aşamada...inşallah kavuştuktan sonra unutursunuz hepsini güzel güzel düğün hazırlıklarına baslarsınız

Allahın izniyle birşeycik olmaz şurada ne kaldı aynı çatı altında olmaya. tahmin edebiliyorum sona yaklaştıkça iyice çekilmez oluyor galiba. Ben artık eşimi özlemekten çok yoruldum
CNm normalde bayramdan bayrama gideriZ ramazan bayraminda oradaydik ama simdi askerlik ya ondan gormek istiyor 2gece kalalim dedi memleketler farkli olunca bakalim sabrederim hayir dedikten sonra kendimi kv hissettim hahah oglum ugramasini isterdim
aa bak sen bir kayınvalide aday adayısın dikkat et iyice herşey kocan için canım Allah kolaylık versin

Rabbim babacığının mekanını cennet eylesin...biz iyiyiz canım eşim izne geliyor Perşembe günü gün sayıyoruz paşamla çok heyecanlı babam bana onu getirsin bunu getirsin deyip duruyor...senin oğlusunun fotosuna gördüm ya yanaklarını ısıralım geldi çok şirin maşallah yaa bide konusunca düşünemiyorum bi görsem ben onu sıka sıka sevicem)

aynen öyle canım sabır son aşamada.. artık bunları yaşadıkça biz düğüne varmayız demeye başladım

canım bir yandan da korkuyorum ya değişmezse evlilik hayatı kötü geçerse diye :18:

Cnmm caktirma bizimde bir kacamagimiz olabilir esim asker getircekmis ankaraya yatin derlerse ben gidebilirim bizim ki bir gece gormek ama olsun cok sevindim sizin aldiniz arm guzelini yapiyorsunuz ozeniyorumda bizim is durumundan cesaret edemedi esim izin kullanmaya

Haklisin ne ekersek biceriZ burada kv okuyorum da bende oyle kiskanc olma potansiyeli var hehe
canım bir yandan da korkuyorum ya değişmezse evlilik hayatı kötü geçerse diye :18:

Cnmm evlilik olgunlastiriyor ilk yil Zor ama karsilikli sevgi Saygiyla herseyi asarsiniz askerlik Zor geldi nisanlna kaldiramaidgi Icin sana sariyor

aklına kötü şeyler getirme canım. Biz eşimle evliyken de sevgiliyken de hasret çektik. ama çok ilginçtir sadece nişanlıyken sudan sebeplere tartıştık, bitme noktasına geldik. Bu döneme ayrılık yaramıyor galiba yan yana olunca insan ayrıyken tartıştığı en büyük sebebe bile gülebiliyor

Bir gecede olsa iyi geliyor be canım inşallah yatın derler eşinde zorlasın biraz şartlarıbiz izin kullanmasak yapamazdık canım Mehmet çok zorlanıyor özlediği zamanlarda hareketleri değişiyor birde bı huyu var o zorlanınca gözlerini filan kırpıstırmaya başlıyor...en çok onun için kullanıyoruz izinleri tabii bize de iyi geliyor...gerçi düşünüyorum bazen de diyorum keske bizim de acele edecek bir işimiz olsaydı diyorum malum aile işi böyle durumlarda güzel ama sonrası sıkıntı

Haklisin ne ekersek biceriZ burada kv okuyorum da bende oyle kiskanc olma potansiyeli var hehe

Cnmm evlilik olgunlastiriyor ilk yil Zor ama karsilikli sevgi Saygiyla herseyi asarsiniz askerlik Zor geldi nisanlna kaldiramaidgi Icin sana sariyor
bende anne olduktan sonra daha anlayışlıyım kvlere karşı. Bazen kızıma bakıyorum diyorum nasıl başka birileriyle paylaşırım ilerde şimdi iki saat birine bırakmaya dayanamazken

Canım hiiiiçç korkma bak biz nişan attık kocacığımla çeşitli problemler yüzünden sonra barıştık evlendik çokta mutluyuz...nişanlılıkta bana hep en sıkıntılı zaman gibi gelir zaten sonrası daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…