352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ayy canım sizin birde böyle bir durumunuz var değil mi rana da alısmıstır iyice onlara kalabalığa filan..
evet canım malesef. Rana da özellikle anneanne ve dedesiyle (babasının babası) çok mutlu. Sık sık gelecekler artık uzak büyümesini istemiyorum onlardan
Oyy kuzum benim ismi de çok güzelmiş maşallah mehmetçiğin Mehmeti Canım benim rabbim bir daha ayırmasın babasından.

amiinnnnn:)yavrular babalarından uzak kalmasın artık inşallah...eee artık dediğin gibi özledikçe rana yı sevmeye gelirler büyükler onlar sizin misafiriniz olur

inşallah canım. Gelsinler tabi. Sizin durumunuz da o yönden artılı. Mehmet geniş ailede büyüyor.

çocuk açısından evet canım sevgi arsızı oldu tam herkesin gözbebeği ama bizim için hep böyle olmak biraz yıppratıcı ilişkilerde mesafe kalmıyor bir süre sonra laçkalasıyor.....

ayyy o günü çok iyi hatırlıyorum nasılda saf saf okuyordum yazdıklarını.. çok güzel bir an olsa gerek şimdiden heyecan yaptım yahu

ben onların yazdıklarını okuyunca öyle özenmiştim ki ağlamiştım hatta bizim çok var ne zaman geçecek diyeçok şükür azıcık kaldı veee kutlama sırası bizde şimdi

ben onların yazdıklarını okuyunca öyle özenmiştim ki ağlamiştım hatta bizim çok var ne zaman geçecek diyeçok şükür azıcık kaldı veee kutlama sırası bizde şimdi

bende çok özenmiştim kendi şafağıma bakıp bakıp üzülüyordum zaman asla geçmeyecek gibi geliyordu ama ardıma baktığımda ne kadar zaman geçmiş.. evet kutlama sırası bizde tıkandı falan diyorum ama resmen 130 küsür günü geride bırakmışız

benimde öyle halılar falan toplu ev tozlanmıştır canım ya bilekten dolayı yapamamda gidince çağırcam bi bayan gelsin çok iş var yaa

belki hep yakın olduğumuzdan bilmiyorum ama ben bursa dısında yasamayı bile istiyorum artık kendi ailemde burda ama sıkıldım eşimle çocuğumla aile olmak istiyorum sadece

canım gerçekten kv yakın oturmak iyi deil çünkü ne kadar iyi olsalar büyük ev geleni gideni bitmez ne bilym kendi başına olamazsın yazık annen bile çekinir gelmeye

belki hep yakın olduğumuzdan bilmiyorum ama ben bursa dısında yasamayı bile istiyorum artık kendi ailemde burda ama sıkıldım eşimle çocuğumla aile olmak istiyorum sadece
öyle canım yaa burada kaldığım sürede ben bunu daha iyi anladım. Kendi aileni kurunca kendi ailen bile olsa olmuyor. İnşallah öyle bir fırsatınız olur.

işte mecbur kalınca
senin durumun farklı canım. İyiyleş eşini iyileştir sonra rahat rahat yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…