352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ayy hayırlısıyla 6 ay zorum var sonra iyileşcem inş

valla canım bende öyle istiyordum da şartlar işte...birde mehmet çok zor büyüdü o arada onlara ihtiyacım da vardı

anladım canım bakalım bende bebek düşünüyorum ama eşim çok istiyor ben çok istemiyorum bebek bazı şeyleri deiştirir die korkularım var ne bileyim kafamda 1000 tane soru var cevap bulamadığım

canım gerçekten kv yakın oturmak iyi deil çünkü ne kadar iyi olsalar büyük ev geleni gideni bitmez ne bilym kendi başına olamazsın yazık annen bile çekinir gelmeye

çekinmez mi hele babacım zorla getirtiririm evime binbir ısrarla...Rabbim güzel bir iş çıkarsın önümüze de hayırlısıyla uzaklasalım biraz. çok istiyrum...bu arada eşimin babasıyla kayınpederim çocukluktan beri arkadas buna rağmen çekiniyor düşün sen

kıyamam ya çok duygulandım biliyomusun benim babam ve annem bana geldiklerinde diken üstünde oturuyolar kalıyolar ne biliyim hemen gitmek istiyolar çok üzülüyorum

anladım canım bakalım bende bebek düşünüyorum ama eşim çok istiyor ben çok istemiyorum bebek bazı şeyleri deiştirir die korkularım var ne bileyim kafamda 1000 tane soru var cevap bulamadığım

bebek kısmetiyle gelir çok inanırım buna ve asla zorlastırmaz hayatı canım benim en basitinden moral kaynağın olur hiç korkma bence mehmedim huzuruyla mutluluduyla neşesiyle geldi bize:))bizde kardeş istiyoruz kuzuya

inş eşin bi iş bulur da taşınırsın hayırlısıyla sende bana dua et bende aileme yakın bi yere taşınayım hayırlısıyla offf offf eşim hergün annesinin yanında olcak ben anneme hasret kalıcam haksızlık ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kıyamam ya çok duygulandım biliyomusun benim babam ve annem bana geldiklerinde diken üstünde oturuyolar kalıyolar ne biliyim hemen gitmek istiyolar çok üzülüyorum

eşimle ilk ilişkimizin başladığı gün dedim ki ne şanslıyız değil mi ailelerimzin dostluğu yıllara dayanıyor hiç sorun yasamayız böyle konustuk ama dünür olunca işler değişiyor birazzamanla düzelir inşallah canım ben ümitliyim ama o günlere de hasretim şöyle rahatça gelip evimi kendi evleri bilsinler istiyorum...bu durumun eşimle hiç ilgisi yok şükür öyle olsa daha fazla üzülürdüm

ya aileni üzünce onlara iyi davranmak nasıl geliyor içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…