öyle canım yaa burada kaldığım sürede ben bunu daha iyi anladım. Kendi aileni kurunca kendi ailen bile olsa olmuyor. İnşallah öyle bir fırsatınız olur.
senin durumun farklı canım. İyiyleş eşini iyileştir sonra rahat rahat yaparsın
öyle canım yaa burada kaldığım sürede ben bunu daha iyi anladım. Kendi aileni kurunca kendi ailen bile olsa olmuyor. İnşallah öyle bir fırsatınız olur.
senin durumun farklı canım. İyiyleş eşini iyileştir sonra rahat rahat yaparsın
inşallah canım önemli olan sağlık gerisi hep hallolurayy hayırlısıyla 6 ay zorum var sonra iyileşcem inş
valla canım bende öyle istiyordum da şartlar işte...birde mehmet çok zor büyüdü o arada onlara ihtiyacım da vardıya ben çocuğumu sakin sakin büyütmek isterim
valla canım bende öyle istiyordum da şartlar işte...birde mehmet çok zor büyüdü o arada onlara ihtiyacım da vardı
canım gerçekten kv yakın oturmak iyi deil çünkü ne kadar iyi olsalar büyük ev geleni gideni bitmez ne bilym kendi başına olamazsın yazık annen bile çekinir gelmeye
çekinmez mi hele babacım zorla getirtiririm evime binbir ısrarla...Rabbim güzel bir iş çıkarsın önümüze de hayırlısıyla uzaklasalım biraz. çok istiyrum...bu arada eşimin babasıyla kayınpederim çocukluktan beri arkadas buna rağmen çekiniyor düşün sen
anladım canım bakalım bende bebek düşünüyorum ama eşim çok istiyor ben çok istemiyorum bebek bazı şeyleri deiştirir die korkularım var ne bileyim kafamda 1000 tane soru var cevap bulamadığım
çekinmez mi hele babacım zorla getirtiririm evime binbir ısrarla...Rabbim güzel bir iş çıkarsın önümüze de hayırlısıyla uzaklasalım biraz. çok istiyrum...bu arada eşimin babasıyla kayınpederim çocukluktan beri arkadas buna rağmen çekiniyor düşün sen
bebek kısmetiyle gelir çok inanırım buna ve asla zorlastırmaz hayatı canım benim en basitinden moral kaynağın olur hiç korkma bence mehmedim huzuruyla mutluluduyla neşesiyle geldi bize:))bizde kardeş istiyoruz kuzuya
hanımlar iyi geceler ben gidip uyuyayım. Yarında böyle muhabbet olur inşallah. Bir gün daha eksildi
yarın kayınvalidemlere gideceğim canım sabah kahvaltıya. Bu gidişle zor uyanacamgitmeeee yaaaaa
yarın kayınvalidemlere gideceğim canım sabah kahvaltıya. Bu gidişle zor uyanacam
kıyamam ya çok duygulandım biliyomusun benim babam ve annem bana geldiklerinde diken üstünde oturuyolar kalıyolar ne biliyim hemen gitmek istiyolar çok üzülüyorum
hanımlar iyi geceler ben gidip uyuyayım. Yarında böyle muhabbet olur inşallah. Bir gün daha eksildi
teşekkür ederim canım hepimiz görelim inşallahtatlı rüyalar rüyanda eşini gör inşallahhhh
eşimle ilk ilişkimizin başladığı gün dedim ki ne şanslıyız değil mi ailelerimzin dostluğu yıllara dayanıyor hiç sorun yasamayız böyle konustuk ama dünür olunca işler değişiyor birazzamanla düzelir inşallah canım ben ümitliyim ama o günlere de hasretim şöyle rahatça gelip evimi kendi evleri bilsinler istiyorum...bu durumun eşimle hiç ilgisi yok şükür öyle olsa daha fazla üzülürdüm
öylemi diyosun herşey sarpa sarmasın ???
bence sarmaz tabii en iyi sen bilirsin..canım yaa ikimizin istekleride çok benziyor Rabbim gönlümüze göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?