çok güzel oluyor öyle. Bazen gün yoğum geçiyor aklıma gelmiyor şafak ertesi gün bakınca çok mutlu oluyorum benbu gün benim şafak çift atacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel oluyor öyle. Bazen gün yoğum geçiyor aklıma gelmiyor şafak ertesi gün bakınca çok mutlu oluyorum benbu gün benim şafak çift atacak![]()
çok güzel oluyor öyle. Bazen gün yoğum geçiyor aklıma gelmiyor şafak ertesi gün bakınca çok mutlu oluyorum ben![]()
çok güzel oluyor öyle. Bazen gün yoğum geçiyor aklıma gelmiyor şafak ertesi gün bakınca çok mutlu oluyorum ben![]()
bazen diyorum ki 3-5 gün sayfaya girmeyeyim sonra bir bakayım şafak epey eksilmiş ama gel gör ki plan var uygulama yok![]()
zaman geçsin diye takılıyorum öyle canım sen?canımm napıyosun
bende alışkanlık oldu. Pc'yi açınca ilk açtığım yerlerden biribazen diyorum ki 3-5 gün sayfaya girmeyeyim sonra bir bakayım şafak epey eksilmiş ama gel gör ki plan var uygulama yok![]()
merhaba canım karşılaşamıyoruz. Nasılsın? Gelip gittikten sonra az kalacak nasıl olsa senin demerhaba kızlar ben giriyorum kimse olmuyor.bu aksam ne güzel muhabbet varmış burda..eee nasılsınız canlar valla sizin şafakları görünce bende iyi hissediyorum kendimi malum bizim +10 umuz var:)ama önümüzdeki hafta izne geliyor eşim inşaallah gönderirken son 29 kalacak bizimde:)
o planı yapma zaten düşünmüşsün bide aşk olsun yaaaaa
zaman geçsin diye takılıyorum öyle canım sen?
bende alışkanlık oldu. Pc'yi açınca ilk açtığım yerlerden biri![]()
zaman geçsin diye takılıyorum öyle canım sen?
bende alışkanlık oldu. Pc'yi açınca ilk açtığım yerlerden biri![]()
ama canım napimm giriyorum giriyorum kimsecikler yok benimde burada canım sıkılıyor![]()
merhaba canım karşılaşamıyoruz. Nasılsın? Gelip gittikten sonra az kalacak nasıl olsa senin de
evet canım önceden daha çok muhabbet oluyordu sanki. hnf, zey falan hiç girmiyor mesela artıkaynen öyle canım önceden deli gibi facede oyun oynuyordum .. şimdi aklıma direkt bura geliyor belki muhabbet vardır kaçırmayayım diye buraya giriyorum ama genelde kimseler olmuyor![]()
bir iki gün kalırız canım sonra gideriz. Ev toplu duruyor okula başlamadan temizlik yapmam lazımaynen canım napalım eşin gelince hemen gidecekmisin kv ler annenler rana ya alışmıştır zor gelcek onlara
bende giriyorum kimse olmuyo aslında hatta aydemir16 la bayadır konuşmuyoruz dimi aydemir16............
Hayır olsun inşallah canım. Eşin gelince tazelenirsin. Bence kuzunun mutluluğu daha önemli 5 gün geç gelsin. Oğlun nasıl heyecanlı mı? İsmi neydi bu aradakeyifsizim bu ara bi halsizlik var üzerimde nedendir bilinmez ama çabuk geçse iyi olacak malum hazırlık yapmam lazım:)öyle öyle canım kullanmayacaktık artık izin ama oğluş zorlanmaya basladı yine aman dedik 5 gün fazla oluversin..sen nasılsın
evet canım önceden daha çok muhabbet oluyordu sanki. hnf, zey falan hiç girmiyor mesela artık![]()
ayy canım sizin birde böyle bir durumunuz var değil mi rana da alısmıstır iyice onlara kalabalığa filan..evet canım önceden daha çok muhabbet oluyordu sanki. hnf, zey falan hiç girmiyor mesela artık
bir iki gün kalırız canım sonra gideriz. Ev toplu duruyor okula başlamadan temizlik yapmam lazımSorma şimdi bile bir ay birinde bir ay birinde kalıyorum ayrıldığım evdekiler ağlıyor. Çok zor olacak ikisi içinde
Sen ne zaman geçiyorsun evine
terazi, nisa ve fatmayla denk gelemiyoruz arada yazıp çıkıyorlar sanırım. Son günler bütün kızlar toplanırız belkievet canım ya benimde dikkatimi çekti hnf , zey yok.. terazi ve Fatma da çok nadir geliyorlar ..nisa da kayıp bu aralar![]()
Hayır olsun inşallah canım. Eşin gelince tazelenirsin. Bence kuzunun mutluluğu daha önemli 5 gün geç gelsin. Oğlun nasıl heyecanlı mı? İsmi neydi bu arada
terazi, nisa ve fatmayla denk gelemiyoruz arada yazıp çıkıyorlar sanırım. Son günler bütün kızlar toplanırız belki![]()