352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

aynen bende hafta sayıyorum. Hatta her cumartesi eşimin uçak saatinde telimde alarm var 6 hafta kaldı diye

nişanlım geleceği günü saymıyor nasıl olsa o gün trabzonda olacağım diyor.. ben şafağa geleceği günüde ekledim bazen kendimi iyi hissetmek için bir gün eksiğinden hesaplıyorum

kızlar sizin şafakları görünce piskolojim bozuluyor ya eylül döneminde eşi giden sadece benmiyim

psikolojiyi bozmak yok canım bizim şafaklar bitince senin de çok az günün kalmış olacak.. hem şafaklar bitse de biz yine burada olacağız üzülme

canım nasılsın bu pazarda sıkıcı geçmiş

çok şükür canım bugün daha iyiyim.. sen nasılsın?? evet ya çocukluğumdan beri şu pazar gününü sevemedim gitti.. hadi çocukken bir sonraki gün okul var diye üzülüyordum da şimdi benim için her gün aynı neden böyle oluyorum hiç anlamıyorum

kızlar sizin şafakları görünce piskolojim bozuluyor ya eylül döneminde eşi giden sadece benmiyim
canım 170ler nere 70ler nere. Bizimkiler geldiğinde senin kavuşmanada bizimkilerden az kalmış olacak inşallah

nişanlım geleceği günü saymıyor nasıl olsa o gün trabzonda olacağım diyor.. ben şafağa geleceği günüde ekledim bazen kendimi iyi hissetmek için bir gün eksiğinden hesaplıyorum
ben geleceği günü saymıyorum canım. O gün zaten gelişine hazırlık falan artı orada olmayacak rahat rahat konuacaz yol boyunca.

ayyy bende 1 gün daha eksiltsemm mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…