aynen bende hafta sayıyorum. Hatta her cumartesi eşimin uçak saatinde telimde alarm var 6 hafta kaldı diye
kızlar sizin şafakları görünce piskolojim bozuluyor ya eylül döneminde eşi giden sadece benmiyim
psikolojiyi bozmak yok canımbizim şafaklar bitince senin de çok az günün kalmış olacak.. hem şafaklar bitse de biz yine burada olacağız üzülme
kızlar sizin şafakları görünce piskolojim bozuluyor ya eylül döneminde eşi giden sadece benmiyim
canım nasılsın bu pazarda sıkıcı geçmiş
psikolojiyi bozmak yok canımbizim şafaklar bitince senin de çok az günün kalmış olacak.. hem şafaklar bitse de biz yine burada olacağız üzülme
seninde okadar çok deilki canım ya bu arada sen adıyamandaydın dimi bende malatyada oturuyorummm
evet ya benim yanlız bırakmayın sakın eşleriniz gelince
sizlere kıyasla malesef cok ben malatyalıyım canımadıyamanda calısıyorum
nişanlım geleceği günü saymıyor nasıl olsa o gün trabzonda olacağım diyor.. ben şafağa geleceği günüde ekledim bazen kendimi iyi hissetmek için bir gün eksiğinden hesaplıyorum
hımmm anladım canım malatyaya gelirsen beklerim gel banada
aynen bende sayıyorum benim eşimde saymıyor 1 gün azaltıyorlar safagı
canım 170ler nere 70ler nere. Bizimkiler geldiğinde senin kavuşmanada bizimkilerden az kalmış olacak inşallahkızlar sizin şafakları görünce piskolojim bozuluyor ya eylül döneminde eşi giden sadece benmiyim
ben geleceği günü saymıyorum canım. O gün zaten gelişine hazırlık falan artı orada olmayacak rahat rahat konuacaz yol boyunca.nişanlım geleceği günü saymıyor nasıl olsa o gün trabzonda olacağım diyor.. ben şafağa geleceği günüde ekledim bazen kendimi iyi hissetmek için bir gün eksiğinden hesaplıyorum
tesekkür ederim canım bende beklerim adıyamana gelirseniz
yok canım bırakmayız ben düğün şafağı saymaya başlayacağım yine buralarda olurum
canım 170ler nere 70ler nere. Bizimkiler geldiğinde senin kavuşmanada bizimkilerden az kalmış olacak inşallah
hayırlısıyla inş canım dediğin gibi 170 lerden 70 lere düştük bunlarda bitecek inş:119:
canım 170ler nere 70ler nere. Bizimkiler geldiğinde senin kavuşmanada bizimkilerden az kalmış olacak inşallah
ben geleceği günü saymıyorum canım. O gün zaten gelişine hazırlık falan artı orada olmayacak rahat rahat konuacaz yol boyunca.
çok mantıklı benceayyy bende 1 gün daha eksiltsemm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?