352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ayrıca esıme surprız yapacagım dıyodun gıttın mı canım

burada tel başında nöbet olduğunu duymadım ama artık ne yapacağımı bilmiyorum arasa keşke bir dakika sesini duysam rahat edeceğimm

dün akşam konuştum sordum eşimde dedi ben arayamazsam merak edersen fln arayıp kaçıncı bölük ve koğuşta oldğumu söyle bağlarlar dedi. eşimin yemin töreni oldu onlarında ondan önce yoğun günleri oldu saatlerce güneş altında beklettiler canını skma yoğnlktan yorgnluktn arayamıyodr

merhaba canım esın sımdı usta bırlıgınde araması falan acemılıge gore rahatladımı bıraz

gunaydın canım malesef daha 4 ay var ya nasıl gececek bende bılmıyorum bızde oyle konusuyoruz ama bende her gecen gun moralman cokuyorum duzen bozunca daha zor sanırım kayınvalıdenlerde mı kalıyosun

Yok CNm kv olsa simdiye dayanamazdim bizim memleketler ayri esimle bir hafta Zor duruyorum onsuz duramm kendi ailemleyim

Yok CNm kv olsa simdiye dayanamazdim bizim memleketler ayri esimle bir hafta Zor duruyorum onsuz duramm kendi ailemleyim

canım yaaa düzenin bozulunca gerçekten daha zor.sadece eşinden uzaklasmıyorsun sonuçta.benim düzenim aynen devam evimde kalıyorum sadece eşimin yokluğu var ama ben de her yerde onu arıyorum kapıdan çıkıvericekmiş gibi geliyo haladün eşim gittikten sonra ilk kez annemlere gittim bende ama çok zor geldi garip ama orda bile yapayalnız kimsesiz hissettim kendimimeğer herşeyim olmus biraz da gittikten sonra anlıyor insan.insaallah zaman su gibi akıp gecsinde bizde kavusalim sevdiklerimize .

Ins cnmm herseyimiz olmuslar dedigin gibi off bugune kadar aglamadim ama az once aradi yemege gecerken kapattm Teli actim musluklarimi

Ins cnmm herseyimiz olmuslar dedigin gibi off bugune kadar aglamadim ama az once aradi yemege gecerken kapattm Teli actim musluklarimi

canım yapma oyle enazından esıne belı etme sana dıyorum ama benım gozlerdende akıyo gecende kızım babasının terlıgını gordu baba baba dıe basladı gıdelım demeye artık cocukta gormek ıstıyor off offf daha da cok yaaaaaa

Ayyy kıyamam çocuklarımız çok özlüyor gercekten benim oğlum babası konusulunca konuyu değiştiriyor benim ağladığımı gördü birkaç kez anne çok mu özledin babamı bende özledim ama ağlayacak üzülecek birşey yok diyor.aklınca beni avutuyor kuzum( neyse kızlar inşallah çocuklarımız ve biz en az hasarla(psıkolojık)atlatırız bu günleri ben muslukları yeni yeni kapatıyorumusta ya geçtikten sonrada açılır bir süre sonra ona da alışırız)

ayy canım benım yaa kızımda benı bı kac kez gordu aglarken korktu oda basladı aglamaya..Allah hepımıze kolaylıklar sabır versın canım su zorlu gunler cabucak gecsın ınss

merhaba canım esın sımdı usta bırlıgınde araması falan acemılıge gore rahatladımı bıraz

dağıtım olmadı henüz onlarında 7 eylülde ama benim eşim arıyor aramayla ilgili problem olmuyor sabah öğle akşam bazen sabah erkenden uyandırmak istemiyorum diyo o yüzden aramıyor, ama konuşurken ayakta oldğu için hep, yoruluyor

Kiyamam yavrularumiza yazik bizim ki de babam aster oldu diye gidiyor

Evet canım benim sevgilim de öyle diyor güneş altında bekliyoruz eğitim görüyoruz diye :-( bunları duyunca çok üzülüyorum. Telefonda konuşurken belli etmek istemiyorum ama tel kapatınca kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…