kadın olmak ...
canım uzun dönem subay adayı o yüzden derse girip çıkıyorlar, sınavları falan olacak. anlayacağınız biz seneye ağustos ayına kadar şafak sayacağız :18:
herksecunku herkes sevdıgını yanında ıster ama askerlık cekene cok zor asker esı olmak ve sevdgı olamkta cok zor
Canım ben çok çektim azıcık o çeksin düşünüversin terk eder mi diye :) Öyle bir durumdayım ki ilk başlarda yaşadığım şüpheler hep aklımda. O da benden çok çekti onun yerinde olsam benim yaptığımı yapan biriyle devam etmezdim. Seviyorum çok aşırı seviyorum ama sonradan o ciddi düşünüp düzelse bile şüphelerim gitmiyor. ha tabi ki biliyorum beni çok seviyor, benden vazgeçmez , aldatmayı geçtim beni üzecek en ufak bir şey yapmaz. Ama o şüpheler içimdeki şeytanı dürtüyor
benımkıde yedek subay olarak gıttı seneye agustos gelecek nerde askerlık yapıyor
Canım giden olmak mı zor, geride kalıp onun olmadığı bir hayata aynı şekilde devam etmeye çalışmak mı zor ben karar veremedim.
Şüpheyle yaşamak da zor aslında :-( ama tabi ki seviyorsundur yoksa burada onun için gün saymazdin değıl mi ve o da seni seviyor ki seni arayıp mutlu oluyor
Ankara canım. Seninki nerede?
Benimki de usta Ankara'ya gelecek :)
Şüpheyle yaşamakta çok zor, karşı tarafın böyle sevgilisi olması da. Ben hayatımda ilk kez aşık oldum, öyle asker yolu bekleyecek bir adam için sıkıntı çekecek biri değildim. Ama aniden işler değişti :) bazen o da derdi başının etini yiyincedünyada o kadar kız varken neden seninle çıkıyorum ve bana o kadar sıkıntı çıkardığın halde neden senden ayrılamıyorum derdi. Bir garip işte bizim ilişki
Hayırlısı olsun bakalım canım. Ekim sonuna kadar ankara'da kalacak ondan sonra ya ankara ya da başka bir yer olacak. Şimdi neredeydi peki?
Samsun'da şimdi. İnşallah sizin içinde hayırlı bir yer olur canım
Amin canım inşallah. Dualarlm onunla. Sizin ankara'nin neresi
Gata...Rahat eder diyorum ama destek birliğiymiş bilmiyorum artık :S
nişanlım yokken ilk kez ailesinin yanına gittim ve çooook kötü oldum sanki her an odanın kapısından içeri girecekmiş gibi hissettim... bu nasıl bir şey yaa hiç alışabilcekmişim gibi gelmiyor
İnşallah alışacağız canım. Bol bol dua edeceğiz. Ben de bu gün iş yerinde öyle oldum. Bir garip geldi bana onsuz. Sahipsiz kalmış gibi oluyor insan, oraya ait değil gibi... Anlıyorum canım seni. Allah hepimize yardım etsin
Ne bileyim arkadasım cok geçiyor suan ev üstüme üstüme geliyor sanki
Gunaydin kizlar bir gun daha eksildi ama hic bitecek gibi durmuyor cok uzak duruyor tarihbugun cok mutsuzum sorun yok esimle konusuyoruz hergun rahatim vs diyor ama evimi ozledim ben ya duzenimi ozledim yasadigim sehiri ozledim esimle guzelmis hersey sanirim onlar yasayarak geciyor ama bu askerlik geri de kalana daha Zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?