Yok aramadi. Aradığı numaraları aradım bazen meşgul konuşabiliyorlar demek ki. Beni Önemsemedigi, sevmediği için aramiyor demek ki. Gözlerim yaşlı kaldı ben böyle ölürken üzüntüden iki günde bir dakika fırsat bulup arayamiyor değil aramiyor demek ki ; (
Ay canım böyle düşünme bak şimdi bizim çok anlayışlın olmamız gereken bir zaman.benim eşim bu gün aramadı mesela çok yorulmuştur diye avutuyorum kendimi zaten bir kere konuşuyoruz kendisi de diyor zaten iki üç kez fırsat oluyor ama sıraya girmek zor geliyor diye gece arıyor o yüzden sadece . ii olduklarını bilelim yeter. dedim ya onlar bizden daha fazla sıkıntıda anlayışlı olmak zorundayız sende kötü düşünme:)
Yok aramadi. Aradığı numaraları aradım bazen meşgul konuşabiliyorlar demek ki. Beni Önemsemedigi, sevmediği için aramiyor demek ki. Gözlerim yaşlı kaldı ben böyle ölürken üzüntüden iki günde bir dakika fırsat bulup arayamiyor değil aramiyor demek ki ; (
Onu çok seviyorum elimde değilne düşünüyor ne hissediyor ne yapiyor. Bütün gece uyuyamadim aklımı yitirdim sandım sabah uyandım dakikalarca ismini hatirlamaya çalıştım. Biliyorum rahat rahat oturduğu halde aramamazlik etmez ama elimde değil işte sevse önemsese arardi diye düşünmek
Onu çok seviyorum elimde değilne düşünüyor ne hissediyor ne yapiyor. Bütün gece uyuyamadim aklımı yitirdim sandım sabah uyandım dakikalarca ismini hatirlamaya çalıştım. Biliyorum rahat rahat oturduğu halde aramamazlik etmez ama elimde değil işte sevse önemsese arardi diye düşünmek
İyi geceler kızlar... Nasilsiniz bugün askerlerinizden haber almışsınızdir inşallah. Etimesgut'ta olanlardan haber var mi?
Ben alamadım bugun doktora gıdecektı falan aramadı bugun belkı kartı bıtmıstır nobetcı olacaktı cunku gece cok yoruldugu ıcın hemen uyumus olabılır uykusuz kalamaz pek
Ben alamadım bugun doktora gıdecektı falan aramadı bugun belkı kartı bıtmıstır nobetcı olacaktı cunku gece cok yoruldugu ıcın hemen uyumus olabılır uykusuz kalamaz pek
İyi geceler kızlar... Nasilsiniz bugün askerlerinizden haber almışsınızdir inşallah. Etimesgut'ta olanlardan haber var mi?
Canım konuştum ben yarın eğitimleri yokmuş Anıtkabir'e gidiceklermişDışarı çıkıcaklar enazından eğitim yok çok sevindimm
Erkek arkadaşım günde 3-4 kere arıyordu beni bugün hiç aramamıştı merak etmiştim az önce aradı mesleki kura oldukları için haftaya perşembe yemin törenleri var pazartesi günü subay olarak gidecekleri yerleri kura ile seçip belli olacaktı bugünde yerler belli olmuş çoğu doğu acayip moralim bozuldu gözlerim doldu işyerimde olduğum için kendimi zor tutuyorumm nasıl dayanacağımm.Yerler 1 İstanbul 1 Denizli 1 İzmir 5 ankara gerisi hakkari yüksekova hakkari şemdinli tunceli siirt diyarbakır urfa adana( yüzde 10 a girip kura çekmeyip gideceği yeri kendi seçecek olan 3-4 kişide var onlar haliyle batı yerleri seçicek (
gunaydın canım oncelıkle bol dua et rahat edebılecegı yer olsun onemlı olan o.esımın bı arkadası doguda yaptı askerlıgını subay olarak ama okadar rahattı kı anlatamam sureklı nette telefon elınde komutanları cok ıyıymıs herseyın hayırlısı canım uzme kendını oyuzden
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizin yorumlarla rahat ettim ancak. Sabahtan aradı binlerce şükür iyiymiş. Allahima çok şükür. sanki o kadar zaman yanyana değildik elim ayağım titredi resmen. Müsait olamamış zaten aradiklarimda şartları zorlayip arıyorum dedi. Bir gülüşü yetti binlerce şükür. Seviyorum sizi kızlar :)
Cok sevindim canim gozun aydin ins usta birlikte daha rahat iletisim kurarlar da aramadi telasimiz olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?