352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kızlar dünden beri aramadi uyku falan kalmadı bende. Birliğini bilmiyorum ama internetten bir numara buldum arasam mı? Yoksa bu gün de bekleyeyim mi ? Bir de arayinca ne diyeceğiz hiç bilmiyorum

Erkek arkadaşım günde 3-4 kere arıyordu beni bugün hiç aramamıştı merak etmiştim az önce aradı mesleki kura oldukları için haftaya perşembe yemin törenleri var pazartesi günü subay olarak gidecekleri yerleri kura ile seçip belli olacaktı bugünde yerler belli olmuş çoğu doğu acayip moralim bozuldu gözlerim doldu işyerimde olduğum için kendimi zor tutuyorumm nasıl dayanacağımm.Yerler 1 İstanbul 1 Denizli 1 İzmir 5 ankara gerisi hakkari yüksekova hakkari şemdinli tunceli siirt diyarbakır urfa adana( yüzde 10 a girip kura çekmeyip gideceği yeri kendi seçecek olan 3-4 kişide var onlar haliyle batı yerleri seçicek (

Herşeyin hayırlısı canım sıkma canını inşallah çok rahat edeceği bir yer çıkar..

Insallah cok rahat edecegi bir yer cikar cnmm hakkinizda hayirlisi dogu bati da olsa rahat guvenli bir yer cikar ins

Yorumlariniz icin tesekkur.ederim kizlar ama cok kotuyum yaa acayip oldumm icim cok.tedirgin moralim sifir az once aradi bida konusamadim hic moralimin bozuk oldugu anlasiliyo oda kisa kesti konusmayi tutamiyorum kendimi agliylrumm (

Yorumlariniz icin tesekkur.ederim kizlar ama cok kotuyum yaa acayip oldumm icim cok.tedirgin moralim sifir az once aradi bida konusamadim hic moralimin bozuk oldugu anlasiliyo oda kisa kesti konusmayi tutamiyorum kendimi agliylrumm (

canım ağlama hayırlısı olması için dua et... olumlu düşünki her şey güzel olsun..

Bazen bize şer gibi görünen de Hayır vardır. Hayırlısı için dua edelim inşallah. Çok zor anlıyorum ama elimizden gelen tek şey dua

Yok aramadi. Aradığı numaraları aradım bazen meşgul konuşabiliyorlar demek ki. Beni Önemsemedigi, sevmediği için aramiyor demek ki. Gözlerim yaşlı kaldı ben böyle ölürken üzüntüden iki günde bir dakika fırsat bulup arayamiyor değil aramiyor demek ki ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…