Kızlar dünden beri aramadi uyku falan kalmadı bende. Birliğini bilmiyorum ama internetten bir numara buldum arasam mı? Yoksa bu gün de bekleyeyim mi ? Bir de arayinca ne diyeceğiz hiç bilmiyorum
Merhaba canım, nasılsıınn
ıyıyım canım sen nasılsın esımın fotografını gordum az once kotu oldum bı arkadas zıyaretıne gıtmıstı de
Arar canımm üzme kendini lütfennzaman bulamıyorlar aramaya yoksa neden aramasın.
Konuşabildin mi canım askerinle?
(( az kaldı canım 14 gün sonra kavuşuyoruz şafak 14 [/QUOT
evet az kaldı yemın torenınde bıraz hasret gıderırız
Yok aramadi konuşamadim şu internetteki numarayı ben mi arasam yoksa bi gün daha sabretsem mi
Erkek arkadaşım günde 3-4 kere arıyordu beni bugün hiç aramamıştı merak etmiştim az önce aradı mesleki kura oldukları için haftaya perşembe yemin törenleri var pazartesi günü subay olarak gidecekleri yerleri kura ile seçip belli olacaktı bugünde yerler belli olmuş çoğu doğu acayip moralim bozuldu gözlerim doldu işyerimde olduğum için kendimi zor tutuyorumm nasıl dayanacağımm.Yerler 1 İstanbul 1 Denizli 1 İzmir 5 ankara gerisi hakkari yüksekova hakkari şemdinli tunceli siirt diyarbakır urfa adana( yüzde 10 a girip kura çekmeyip gideceği yeri kendi seçecek olan 3-4 kişide var onlar haliyle batı yerleri seçicek (
(( az kaldı canım 14 gün sonra kavuşuyoruz şafak 14 [/QUOT
evet az kaldı yemın torenınde bıraz hasret gıderırız
Erkek arkadaşım günde 3-4 kere arıyordu beni bugün hiç aramamıştı merak etmiştim az önce aradı mesleki kura oldukları için haftaya perşembe yemin törenleri var pazartesi günü subay olarak gidecekleri yerleri kura ile seçip belli olacaktı bugünde yerler belli olmuş çoğu doğu acayip moralim bozuldu gözlerim doldu işyerimde olduğum için kendimi zor tutuyorumm nasıl dayanacağımm.Yerler 1 İstanbul 1 Denizli 1 İzmir 5 ankara gerisi hakkari yüksekova hakkari şemdinli tunceli siirt diyarbakır urfa adana( yüzde 10 a girip kura çekmeyip gideceği yeri kendi seçecek olan 3-4 kişide var onlar haliyle batı yerleri seçicek (
İnşallah hayırlı bir yer çıkar. Allah yardımcınız olsun
Ara canım için rahatlasın stres yaptın çokEğitimde değillerse çağırırlar zaten
Yorumlariniz icin tesekkur.ederim kizlar ama cok kotuyum yaa acayip oldumm icim cok.tedirgin moralim sifir az once aradi bida konusamadim hic moralimin bozuk oldugu anlasiliyo oda kisa kesti konusmayi tutamiyorum kendimi agliylrumm(
Yorumlariniz icin tesekkur.ederim kizlar ama cok kotuyum yaa acayip oldumm icim cok.tedirgin moralim sifir az once aradi bida konusamadim hic moralimin bozuk oldugu anlasiliyo oda kisa kesti konusmayi tutamiyorum kendimi agliylrumm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?