352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ilk kez 28dk konustuk cok iyi geldi yarin askerim disari cikicakmis hastaneye asker goturecek normalde acemileri vermiyorlarmis ama denk gelmis o bile mutlu etmis disarida azda olsa cikmak

Ilk kez 28dk konustuk cok iyi geldi yarin askerim disari cikicakmis hastaneye asker goturecek normalde acemileri vermiyorlarmis ama denk gelmis o bile mutlu etmis disarida azda olsa cikmak

Çok sevindim. Allah bu aramalarin devamini getirsin insallah . Benimki aramadi bu gün başka arayan var mi kızlar?

Kızlar iyi akşamlar... Etimesgut'ta askeri olanlardan haber var mi? Aradılar mi bugün

Son düzenleme:
[QUOTE =hnf25 ;31630 012]Kızlar iyi akşamlar... Etimesgut'ta askeri olanlardan haber var mi? Aradılar mi bugün[/QUOTE]

Aramadigi zaman nasıl kızıyorum anlamsız evet ama aramadiginda uyuyamiyorum ne yedim bilmiyorum. insan bir dakika olsun fırsat bulup arayamaz mı ? Ben mi abartiyorum kızlar

[QUOTE =hnf25 ;31630 012]Kızlar iyi akşamlar... Etimesgut'ta askeri olanlardan haber var mi? Aradılar mi bugün

Aramadigi zaman nasıl kızıyorum anlamsız evet ama aramadiginda uyuyamiyorum ne yedim bilmiyorum. insan bir dakika olsun fırsat bulup arayamaz mı ? Ben mi abartiyorum kızlar [/QUOTE]aynen canım ben de çok merak ediyorum ne yaptı ne yedi iyi mi çok mu yorgun. Bir dakika bile olsa arasa içim çok rahat ediyor. Beklemekteyim o yüzden...

Kızlar iyi akşamlar... Etimesgut'ta askeri olanlardan haber var mi? Aradılar mi bugün

Benim de askerim Etimesgutta canım şimdi konuştuk çok yoğunduk bugun dedi fırsat bulamamış aramayaa. 20 dakıka konuştuk ama rahatladımmm Senin askerin de arar canım dışarda oluyorlar bu saatlerde

Benim de askerim Etimesgutta canım şimdi konuştuk çok yoğunduk bugun dedi fırsat bulamamış aramayaa. 20 dakıka konuştuk ama rahatladımmm Senin askerin de arar canım dışarda oluyorlar bu saatlerde

Nasıl dışarıda oluyorlar benimki bitti mi ihtiyaç zamanı verip yatiriyorlar diyor. Cavuslar çok sıkı diyor

Çok şükür aradı canım benim. askerimde çok mutlu oluyorum onun sesini duyunca yarım saat kadar konuştuk. Artık çok daha fazla yoğun oluyorlarmiş :-(

canım siz ankara içinde mi kalacaksınız evci izninde? birde salı saat kaçta teslim olacak benimki pazartesi beş e kadar teslim olurum diyor.

canım eşim 1 tugay 6. takımmış sanırım o görememiş Feyzullah diye listede. Bu arada ben Ankara'dan adres verdik eşim dilekçe yazdı evci izni için. Pazartesi 9 da mamaktan çıkacak salı sabahı 9da teslim olacakmış... bir gün yol izni o gece de birlikte kalalım dedik inş. hastalık vs olmazda...

Çok şükür aradı canım benim. askerimde çok mutlu oluyorum onun sesini duyunca yarım saat kadar konuştuk. Artık çok daha fazla yoğun oluyorlarmiş :-(

gözün aydın cnmm inş. sık sık ararlarda askerlerimiz bu günler daha rahat geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…