Kızlar askerleriniz aradı mi bugün? Benim sevgilim etimesgut'ta çok yoğun oluyor onların eğitimleri :-(
Aramadibir saat daha umudum var ama bu gün aramayacak galiba
Aramadibir saat daha umudum var ama bu gün aramayacak galiba
Ilk kez 28dk konustuk cok iyi geldi yarin askerim disari cikicakmis hastaneye asker goturecek normalde acemileri vermiyorlarmis ama denk gelmis o bile mutlu etmis disarida azda olsa cikmak
Çok sevindim. Allah bu aramalarin devamini getirsin insallah .Benimki aramadi bu gün başka arayan var mi kızlar?
[QUOTE =hnf25 ;31630 012]Kızlar iyi akşamlar... Etimesgut'ta askeri olanlardan haber var mi? Aradılar mi bugün
Kızlar iyi akşamlar... Etimesgut'ta askeri olanlardan haber var mi? Aradılar mi bugün
Benim de askerim Etimesgutta canım şimdi konuştuk çok yoğunduk bugun dedi fırsat bulamamış aramayaa. 20 dakıka konuştuk ama rahatladımmmSenin askerin de arar canım dışarda oluyorlar bu saatlerde
Farklı oluyor demek ki canım herkesin benimki gece arıyor hep :44:Nasıl dışarıda oluyorlar benimki bitti mi ihtiyaç zamanı verip yatiriyorlar diyor. Cavuslar çok sıkı diyor
Farklı oluyor demek ki canım herkesin benimki gece arıyor hep :44:
Çok sevindim. Allah bu aramalarin devamini getirsin insallah .Benimki aramadi bu gün başka arayan var mi kızlar?
Benim de askerim Etimesgutta canım şimdi konuştuk çok yoğunduk bugun dedi fırsat bulamamış aramayaa. 20 dakıka konuştuk ama rahatladımmmSenin askerin de arar canım dışarda oluyorlar bu saatlerde
canım siz ankara içinde mi kalacaksınız evci izninde? birde salı saat kaçta teslim olacak benimki pazartesi beş e kadar teslim olurum diyor.
Çok şükür aradı canım benim. askerimdeçok mutlu oluyorum onun sesini duyunca yarım saat kadar konuştuk. Artık çok daha fazla yoğun oluyorlarmiş :-(
Çok şükür aradı canım benim. askerimdeçok mutlu oluyorum onun sesini duyunca yarım saat kadar konuştuk. Artık çok daha fazla yoğun oluyorlarmiş :-(
Çook sevindim canımmRahat rahat uyuyabiliriz bu geceee
gözün aydın cnmm inş. sık sık ararlarda askerlerimiz bu günler daha rahat geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?