• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Yok aramadi. Aradığı numaraları aradım bazen meşgul konuşabiliyorlar demek ki. Beni Önemsemedigi, sevmediği için aramiyor demek ki. Gözlerim yaşlı kaldı ben böyle ölürken üzüntüden iki günde bir dakika fırsat bulup arayamiyor değil aramiyor demek ki ; (

Ay canım böyle düşünme bak şimdi bizim çok anlayışlın olmamız gereken bir zaman.benim eşim bu gün aramadı mesela çok yorulmuştur diye avutuyorum kendimi zaten bir kere konuşuyoruz kendisi de diyor zaten iki üç kez fırsat oluyor ama sıraya girmek zor geliyor diye gece arıyor o yüzden sadece . ii olduklarını bilelim yeter. dedim ya onlar bizden daha fazla sıkıntıda anlayışlı olmak zorundayız sende kötü düşünme:)

Ay canım böyle düşünme bak şimdi bizim çok anlayışlın olmamız gereken bir zaman.benim eşim bu gün aramadı mesela çok yorulmuştur diye avutuyorum kendimi zaten bir kere konuşuyoruz kendisi de diyor zaten iki üç kez fırsat oluyor ama sıraya girmek zor geliyor diye gece arıyor o yüzden sadece . ii olduklarını bilelim yeter. dedim ya onlar bizden daha fazla sıkıntıda anlayışlı olmak zorundayız sende kötü düşünme:)

Onu çok seviyorum elimde değil :( ne düşünüyor ne hissediyor ne yapiyor. Bütün gece uyuyamadim aklımı yitirdim sandım sabah uyandım dakikalarca ismini hatirlamaya çalıştım. Biliyorum rahat rahat oturduğu halde aramamazlik etmez ama elimde değil işte sevse önemsese arardi diye düşünmek

Yok aramadi. Aradığı numaraları aradım bazen meşgul konuşabiliyorlar demek ki. Beni Önemsemedigi, sevmediği için aramiyor demek ki. Gözlerim yaşlı kaldı ben böyle ölürken üzüntüden iki günde bir dakika fırsat bulup arayamiyor değil aramiyor demek ki ; (

Canim niye boyle yapiyosun durumlari biliyosun hepimiz ayni sartlarda konussbiliyoz.kimimznki hergun ariyo kimimznki 2gune bir.bu onlarin elinde deil.yapma boyle uzme lutfen kendini o askerde unutma bunu kafasina gore hareket edemezzzz

Onu çok seviyorum elimde değil :( ne düşünüyor ne hissediyor ne yapiyor. Bütün gece uyuyamadim aklımı yitirdim sandım sabah uyandım dakikalarca ismini hatirlamaya çalıştım. Biliyorum rahat rahat oturduğu halde aramamazlik etmez ama elimde değil işte sevse önemsese arardi diye düşünmek

Canım üzme kendini bu gece inşallah arar ve sen de rahat edersin inşallah. Bu aralar çok yoğun oluyorlar o yüzden arayamıyor olabilir. Onların da ister istemez zor durumları :43:

İyi geceler kızlar... Nasilsiniz bugün askerlerinizden haber almışsınızdir inşallah. Etimesgut'ta olanlardan haber var mi?

biz beş yıllık evliyiz eşimle ve ilk defa böyle ayrı kalıyoruz canım bana da öyle zor geldi ki on gündür sürekli ağlıyorum her yerde onu filan görmeye basladım:43:hatta öyle ki kayınvalidem doktora götürmeyi bile teklif etti:ama hiç yansıtmadım sevdiğime o arayınca hep mutlu huzurlu konusmaya calişiyorum.normalde bencil bir insandım ben yalan deil.ama şimdi fedakarlık sırası bizde bak sende öyle düşünme. diyorum sana benimki fırsatı oldugu halde sadece aksamları arıyor ama çok seviyorum bu yüzden hoş görüyorum napayım ki o ii olsunda varsın bir kere arasın.:)sende aklına kötü kötü seyler getirme bu daha acemi birligi arayamamaları da biraz nrmal

İyi geceler kızlar... Nasilsiniz bugün askerlerinizden haber almışsınızdir inşallah. Etimesgut'ta olanlardan haber var mi?

Ben alamadım bugun doktora gıdecektı falan aramadı bugun belkı kartı bıtmıstır nobetcı olacaktı cunku gece cok yoruldugu ıcın hemen uyumus olabılır uykusuz kalamaz pek :1:

Ben alamadım bugun doktora gıdecektı falan aramadı bugun belkı kartı bıtmıstır nobetcı olacaktı cunku gece cok yoruldugu ıcın hemen uyumus olabılır uykusuz kalamaz pek :1:
:16:

Ben de şimdi konuştum şükürler olsun. Sesi de kötü gelmiyordu buna çok sevindim :16: ben aşkımı çok seviyorum iyiki o benim:38: hayatımda

:41:

Canım çok geçmiş olsun bu aradag inşallah kötü bir şeyi yoktur.

Canim konusanlar konusabiliyorlardir ama herkesin bolugu komutani ayridir guzelim bilenezsinki belki egitimdedirler firsat olmamistir belki yasak verilmistir vs biraz daha sabret canim

yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar dua edip pazartesi kura cekilisini beklemekten baska care yokkk

Canım konuştum ben yarın eğitimleri yokmuş Anıtkabir'e gidiceklermiş ;) Dışarı çıkıcaklar enazından eğitim yok çok sevindimm:34:

Canım günaydın... Ben anıtkabir'i duymadım acaba hepsi mi gidecek. Benim sevgilim uzun dönem astek :-( senin askerin kısa dönem mi?

Erkek arkadaşım günde 3-4 kere arıyordu beni bugün hiç aramamıştı merak etmiştim az önce aradı mesleki kura oldukları için haftaya perşembe yemin törenleri var pazartesi günü subay olarak gidecekleri yerleri kura ile seçip belli olacaktı bugünde yerler belli olmuş çoğu doğu acayip moralim bozuldu gözlerim doldu işyerimde olduğum için kendimi zor tutuyorumm nasıl dayanacağımm.Yerler 1 İstanbul 1 Denizli 1 İzmir 5 ankara gerisi hakkari yüksekova hakkari şemdinli tunceli siirt diyarbakır urfa adana:(( yüzde 10 a girip kura çekmeyip gideceği yeri kendi seçecek olan 3-4 kişide var onlar haliyle batı yerleri seçicek :((

gunaydın canım oncelıkle bol dua et rahat edebılecegı yer olsun onemlı olan o.esımın bı arkadası doguda yaptı askerlıgını subay olarak ama okadar rahattı kı anlatamam sureklı nette telefon elınde komutanları cok ıyıymıs herseyın hayırlısı canım uzme kendını oyuzden

oyle dusunme canım fırsatı olsa muhakkak arar ve askerlerımız bızım sesımızı duyunca onlara da moral oluyodur emınım ayrıca askerınede bellı etmemeye calıs canım mesala az once esım aradı ama ben nasıl aglıyorum gunler gectıkce ozlem artıyor ve moralman cokuyorum sanırım ama esıme bellı etmeden telefonda konustum hemde gulerek kapattıktan sonra gene aglamaya devam :14::14: askerlerımıze bız moral verecegız canım bu zorlu gunlerde bıraz sabredelım :31:

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizin yorumlarla rahat ettim ancak. Sabahtan aradı binlerce şükür iyiymiş. Allahima çok şükür. sanki o kadar zaman yanyana değildik elim ayağım titredi resmen. Müsait olamamış zaten aradiklarimda şartları zorlayip arıyorum dedi. Bir gülüşü yetti binlerce şükür. Seviyorum sizi kızlar :)

Bu gün bana yolculuk var. Pazartesi iş basiyim. Allah hepimizin askerlerine sabir, sağlık, sihhat versin inşallah. Bizlere de dayanma gücü. Öpüyorum tüm kk kızlarını :)

gunaydın canım oncelıkle bol dua et rahat edebılecegı yer olsun onemlı olan o.esımın bı arkadası doguda yaptı askerlıgını subay olarak ama okadar rahattı kı anlatamam sureklı nette telefon elınde komutanları cok ıyıymıs herseyın hayırlısı canım uzme kendını oyuzden

Sagol canim bakalim insaAllh hayirli guzel biyer olur bekleyip gorucez

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizin yorumlarla rahat ettim ancak. Sabahtan aradı binlerce şükür iyiymiş. Allahima çok şükür. sanki o kadar zaman yanyana değildik elim ayağım titredi resmen. Müsait olamamış zaten aradiklarimda şartları zorlayip arıyorum dedi. Bir gülüşü yetti binlerce şükür. Seviyorum sizi kızlar :)

Cok sevindim canim gozun aydin ins usta birlikte daha rahat iletisim kurarlar da aramadi telasimiz olmaz...

Back