Ben de avukatım canım gündüz vakit geçiyor zaten bir şekilde çalışarak anlamıyorum. Senin de dersler başlasın anlamadan zaman geçerr
gunaydın kızlar
Kızlar Merhaba, nasılsınız askerleriniz nasıl, artık yemin töreni eğitimleri başlar, sıcağın altında çok yorulacak askerleriniz o yüzden armaları gecikebilir.Üzülmeyin endişelenmeyin.Allah yardımcınız olsun
Gunaydin herkese Mebs te olanlar dun aradilar mi benim esim aramadihergun ariyordu cok mu yogunlardi acaba
canım biz akşam konustuk bi on bes dk kadar.çok yoğunlarmış aşı filan olmuşlar dun.eşim diyor ki özellikle bizim bölüğe çok yükleniyorlar neden anlamadık diyor.ayakları yara olmus çok üzüldüm:2:.arar seninki de insaallah merak etme yogunluktan arayamamıştır.bu arada senin eşin revirde mi görev yapıyordu?ben eşime bahsetmiştim bulayım tanısayım demişti malum usta birlikleri aynı ya
Kızlaarr ben dün gece konuştum çook yorgunuz dedi sıcağın altında saatlerce durmuşlar( oyüzden arayamayabilirim çok sık dedi
canım biz akşam konustuk bi on bes dk kadar.çok yoğunlarmış aşı filan olmuşlar dun.eşim diyor ki özellikle bizim bölüğe çok yükleniyorlar neden anlamadık diyor.ayakları yara olmus çok üzüldüm:2:.arar seninki de insaallah merak etme yogunluktan arayamamıştır.bu arada senin eşin revirde mi görev yapıyordu?ben eşime bahsetmiştim bulayım tanısayım demişti malum usta birlikleri aynı ya
Benimde eşim aradı güneş kremi kllanmasına rağmen yandık rengim değişti diyor.Saatlerce güneş altında durmuşlar yemin törenine hazrlık içinmiş
Allah yardımcıları olsun canımAcemiliği bitirseler de rahatlasak biraazz
Revirde canim sarisin bende esime bahsettim oda sordu senin esini...
kızlar esım bırazdan hastaneye gıdecek ve ben yanında degılım offf
Hayırdır canım kötü bişey değildir inşallah.
Revirde sormuş benim eşim ası olurken dün acemlerden yok demişler canım .adı Feyzullah benim sevgilimin .
son bölükteyiz dedi.kırıkkaleye gidecek birkaç kişiyle tanışmış ama senin eşinde olabilirmi aralarında bilemicem
kızlar esım bırazdan hastaneye gıdecek ve ben yanında degılım offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?