352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ben de avukatım canım gündüz vakit geçiyor zaten bir şekilde çalışarak anlamıyorum. Senin de dersler başlasın anlamadan zaman geçerr

İyi geçiyordur zaman sana. Ama akşamları kötü oluyor insan işte. Hele aramadiysa bir on gün sonra iş başı bize. Gündüzlerim dolar diyorum ama aynı okuldaydik daha da üzer mi bilmiyorum akşamları bol bol kk de takilacagim bir kaç uğraş da bulursam çabuk geçer inşallah.

Gunaydin herkese Mebs te olanlar dun aradilar mi benim esim aramadi hergun ariyordu cok mu yogunlardi acaba

Kızlar Merhaba, nasılsınız askerleriniz nasıl, artık yemin töreni eğitimleri başlar, sıcağın altında çok yorulacak askerleriniz o yüzden armaları gecikebilir.Üzülmeyin endişelenmeyin. Allah yardımcınız olsun

ıyı olmaya alısmaya calısıyoruz canım evet cok kunusamıyoruz ıns usta bırlıgınde daha rahat oluruz yoksa bu hep boyle mı olacak onu da bılemıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun sızın az kalmıs darısı bıze..

Son düzenleme:
Gunaydin herkese Mebs te olanlar dun aradilar mi benim esim aramadi hergun ariyordu cok mu yogunlardi acaba

canım biz akşam konustuk bi on bes dk kadar.çok yoğunlarmış aşı filan olmuşlar dun.eşim diyor ki özellikle bizim bölüğe çok yükleniyorlar neden anlamadık diyor.ayakları yara olmus çok üzüldüm:2:.arar seninki de insaallah merak etme yogunluktan arayamamıştır.bu arada senin eşin revirde mi görev yapıyordu?ben eşime bahsetmiştim bulayım tanısayım demişti malum usta birlikleri aynı ya

birde asıl eğitim sali günü baslayacak demişler canım bugün yani.muhtemelen daha yogun olurlar bugün.

Kızlaarr ben dün gece konuştum çook yorgunuz dedi sıcağın altında saatlerce durmuşlar ( oyüzden arayamayabilirim çok sık dedi

Kızlaarr ben dün gece konuştum çook yorgunuz dedi sıcağın altında saatlerce durmuşlar ( oyüzden arayamayabilirim çok sık dedi

Benimde eşim aradı güneş kremi kllanmasına rağmen yandık rengim değişti diyor.Saatlerce güneş altında durmuşlar yemin törenine hazrlık içinmiş

Revirde canim sarisin bende esime bahsettim oda sordu senin esini...

Revirde canim sarisin bende esime bahsettim oda sordu senin esini...

Revirde sormuş benim eşim ası olurken dün acemlerden yok demişler canım .adı Feyzullah benim sevgilimin .
son bölükteyiz dedi.kırıkkaleye gidecek birkaç kişiyle tanışmış ama senin eşinde olabilirmi aralarında bilemicem

eşimin adı da erkan bölüğünü bilmiyorum cnm bende sorarım... Oda birkaç kişiyle tanıştık dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…