cnmm inş. kotu bişeyi yoktur bir arasa ıcin rahatlar
inssss canım ya evet bı arasa rahatlayacagım ama aramalarıda sıkıntı oluyor malesef
nerede cnmm eşin yazdıysan da kaçırdım sanırım inş. şu acemilik biterde rahatça konuşuruz telde bari
kalpten sıkıntısı vardı canım onun ıcın gotureceklermıs merakta edıyorum aklım hep esımde
Üzme canını kötü birşey yoktur inşallah çok dua et eşine kendine.insaallah bir an önce duyarsın sesini
kızlar esım bırazdan hastaneye gıdecek ve ben yanında degılım offf
geçmiş olsun kötü bişey yoktur iyi düşün canım
ıskenderun da canım esım ınss telde bıraz konussak az da olsa rahatlarızsenın esın nerde sanırım bende kacırdım
kızlar esım bırazdan hastaneye gıdecek ve ben yanında degılım offf
Geçmiş olsun canımm(
Ankara da cnmm bnmki cogunluk Ankara sanirim... Ziyarete gitme durumun var mi yeminde falan gidecek misin bi moral olur belki
gıtmek ıstıyorum canım bı aksılık olmassa 6 eylul deymıs yemın torenı sızınde mı o tarıhte? guzel moral olursen gıdecekmısın canım?
Evet cnmm gidicem bizim de 6eylul Ankara bana suan 1,5saat ama aktarmali 2aracla cocukla Zor olmasa bu hafta bir supriz yapasim var gunubirlik ziyaret
merhaba kizlar
Yemin töreni cok duygusal bi anben hic bu kadar etkilenecegime sanmiyordum ama onlari öyle görünce insan gozyaslarini tutamiyor nasilda gurur duymustum esimle gidin mutlaka, imkanlari zorayin çünkü bi daha böyle bi anyasamayacaksiniz
merhaba canım kardesımın yemın torenı vıdeosunu ızlemıstım nasıl aglamıstımkım bılır orda esımı oyle gorunce nasıl olacagım bılemıyorum bıde herkes bırbırıne benzıyormus
evet, hepsi kapkara oluyor toren hazirliklarinda sicagin altinda durmaktan, bide herkeste ayni kamuflaj olunca fabrikadan cikiyor saniyorsuneger askerini cok cok uzun, cok cok zayif yada cok cok kisa degilse kesinlikle secemiyorsun esim cok standart bi asker mars soyleye soyleye geliyorlar meydana basliyorsun aglamaya:44: simdi toren hazirliklarinda yerleri belli oluyor, esim kacinci tabur oldugunu hangi sirada oldugunu soyledigi halde mümkün degil göremedim:26: en son önümüzden gecerlerken gördüm tören bitince giyinip yanimiza geldi o zaman bile zor sectim, kapkara olmus, kulaklar yanmis, zayiflamis, saclar kisacik
Aramadi aramadi aramadiBir dakika sesini duysam rahatlayacagim yok yok yok
benım esımde standart bı asker ozaman bende tanıyamamayy ne guzel bı duygu yaa..bakalım ben askerımı nasıl gorecegım muhtemelan zayflamıs olacak gobegı erıtır bıraz senın bebıs varmı canım? benım kızım var 2 yasında kızımla safak sayıyıruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?