352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

gıtmek ıstıyorum canım bı aksılık olmassa 6 eylul deymıs yemın torenı sızınde mı o tarıhte? guzel moral olur sen gıdecekmısın canım?

Evet cnmm gidicem bizim de 6eylul Ankara bana suan 1,5saat ama aktarmali 2aracla cocukla Zor olmasa bu hafta bir supriz yapasim var gunubirlik ziyaret

merhaba kizlar
Yemin töreni cok duygusal bi an ben hic bu kadar etkilenecegime sanmiyordum ama onlari öyle görünce insan gozyaslarini tutamiyor nasilda gurur duymustum esimle gidin mutlaka, imkanlari zorayin çünkü bi daha böyle bi anyasamayacaksiniz

Evet cnmm gidicem bizim de 6eylul Ankara bana suan 1,5saat ama aktarmali 2aracla cocukla Zor olmasa bu hafta bir supriz yapasim var gunubirlik ziyaret

kesınlıkle gıt canım yaa cocugunu da gormus olur ne guzel ama soyleme bencede surprız olsun cok mutlu olur esın..ben kızımı goturemeyecegım malesef yemın torenıne cok uzak cunku 12 saat falan suruyor

merhaba canım kardesımın yemın torenı vıdeosunu ızlemıstım nasıl aglamıstım kım bılır orda esımı oyle gorunce nasıl olacagım bılemıyorum bıde herkes bırbırıne benzıyormus

merhaba canım kardesımın yemın torenı vıdeosunu ızlemıstım nasıl aglamıstım kım bılır orda esımı oyle gorunce nasıl olacagım bılemıyorum bıde herkes bırbırıne benzıyormus

evet, hepsi kapkara oluyor toren hazirliklarinda sicagin altinda durmaktan, bide herkeste ayni kamuflaj olunca fabrikadan cikiyor saniyorsun eger askerini cok cok uzun, cok cok zayif yada cok cok kisa degilse kesinlikle secemiyorsun esim cok standart bi asker mars soyleye soyleye geliyorlar meydana basliyorsun aglamaya:44: simdi toren hazirliklarinda yerleri belli oluyor, esim kacinci tabur oldugunu hangi sirada oldugunu soyledigi halde mümkün degil göremedim:26: en son önümüzden gecerlerken gördüm tören bitince giyinip yanimiza geldi o zaman bile zor sectim, kapkara olmus, kulaklar yanmis, zayiflamis, saclar kisacik

benım esımde standart bı asker ozaman bende tanıyamam ayy ne guzel bı duygu yaa..bakalım ben askerımı nasıl gorecegım muhtemelan zayflamıs olacak gobegı erıtır bıraz senın bebıs varmı canım? benım kızım var 2 yasında kızımla safak sayıyıruz

manisadaydi esim, oranin yemekleri guzeldi yiyebiliyordu ama yinede zayifladi sanirim düzenli beslenmekten, hic abur cubur yememisti kantin sirasina girmek istemedigi icin yemin töreninden sonra eve bi geldi tartiya cikti 5 kilo vermis 3 haftada oysa evlendigimizden beri ikimizde rejim yapiyorduk sözde, bi gram verememistik simdi kirklarelinde, yemek yiyemiyor, yiyemedigi icinde heep kantinde 5-6 kilo almis

Bizim bebisimiz yok evliligimizin 7.ayinda gitti esim o yüzden istemedik yoksa gitmeyecek olsa 5.ayimizda ikimizinde bebis gördüğünde agzimizin suyu akmaya baslamisti insallah bu kış istiyoruz artik bekletmesin bizi melegimiz

Kiz cocuklarina ayrica bayilirim ne tatlidir simdi o, kokosluk var mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…