arar canım ılk buldugu fırsatta arar askerın yemın torenını ıcın hazırlıklar baslamıs ondan fırsat bulamamıs olabılır
manisadaydi esim, oranin yemekleri guzeldi yiyebiliyordu ama yinede zayifladi sanirim düzenli beslenmekten, hic abur cubur yememisti kantin sirasina girmek istemedigi icinyemin töreninden sonra eve bi geldi tartiya cikti 5 kilo vermis 3 haftada oysa evlendigimizden beri ikimizde rejim yapiyorduk sözde, bi gram verememistik simdi kirklarelinde, yemek yiyemiyor, yiyemedigi icinde heep kantinde 5-6 kilo almis
Bizim bebisimiz yokevliligimizin 7.ayinda gitti esim o yüzden istemedik yoksa gitmeyecek olsa 5.ayimizda ikimizinde bebis gördüğünde agzimizin suyu akmaya baslamisti insallah bu kış istiyoruz artik bekletmesin bizi melegimiz
Iz cocuklarina ayrica bayilirimne tatlidir simdi o, kokosluk var mi
İnşallah inşallah... Sezen aksu şarkısına döndüm vazgectim gözlerinden vazgectim sözlerinden bir ah desin yeter modundayim :):) Dün gündüz aradı bekliyorum bakalım aksama arayacak mıbir dakika iyi olduğunu bilsem yetecek
aynen bızımkıde kantın sırasına gırmıyomus hıc ustelık aksam yemek de yemıyor sıcakta yemek ıstemıyormus ıskenderunda epey sıcakmısaynen canım bebısı ertelemeyın evın nesesı gercekten ooo hemde ne kokos bı kızım var pek bı susludur
senin esinde kilo verir o zamanertelemeyiz, cok istiyoruz hele esim gittiginden beri daha cok istiyor, benden fazla hayalini kuruyor ayyy yerim onu ben kokos tokali, cantali gezerler ya bide annesinin ayakkabilarini giymeye calisirlar
Bu arada sizin topikte baya evli arkadas var:26: bizimkinde sadece ben vardim, bitane daha vardi ama o pek fazla yazmadi, ben her sabah ve aksam burdayim masallahiyi geliyor burasi, insan seninle ayni seyleri yasayan biriyle konusunca iyi hissediyor disardaki arkadaslarimiz ne kadar yanindayim desede anlayamiyorlar, onlarda hakli tabi
aman ne guzel canım esının ıstemesı de guzel masalah..oyle valla terlıklerden basladı gıymeyeevet evlı arkadaslar var bende burdayım canım vakıt paylasınca dertlesınce daha cabuk gecıyor yasayan anlıyor dedıgın gıbı bızde bırbırımıze destek olup bu zor gunlerı atlatacagız ınsss
canim, zor geciyor ama zaman geciyor :26: ben 349.donem kizlarinin bizkmle konutugu günleri hatirliyorum.. ve simdi bizler sizlerle konuşuyoruzayni yollardan gectik, ne bir eksik ne bir fazla.. simdi bizleei safak sıkıştırıyor yani günler gecmiyormus gibi geliyor, sizlerde bugunlere geleceksiniz ve bi sonraki donemlerle konusacaksiniz.. bu bir döngü.. size tek tavsiyem mümkün oldugunca zamanınızı doldurun bos kalmayin
aynen oyle canım bı sekılde gecıyor zaman.bızde o gunlerı goruruz ıns en yakın zamandadestegın ıcın tesekkur ederım canım bu arada aklımıza takılan bırseyler olursa sorarız artık
Kizlar bebis falan demeyin ya askerlik yuzunden yapamadik biz de1senelik evlyz gitcegi planliydi bi de ben yalniz kalcam doguda gorev yapiyoz cesaret edemedik.ins donuste calismalar olcak..:) buarada bugun de ziyaretindeydim mebste.hepsinin yemin toreni hazirlklri var cok yogunlar.haftaici ziyrrtlre saat sinirlmsi koymuslar.telfn alamaynlar da merak etmesin
Evet canim biraz yoruluyormis esim hasta bile olmus yazgunu burnu akiyo bogazlari sesi gitmisCanım senin eşinde mi mebs te.benimki de orda .demek başlamışlar mı yemin töreni hazırlıklarına eşim çok yoruluruyoruz diyordu desene bu on bes gün daha da yorulacak kıyamam YAAA ayakları filan yara olmuşneyse gelip geçecek inşallah bi ustaya gecsinler daha rahat olacak inşallah
Mebs de kiler benim esim dun aramadi bugun de henuz aramadioff arasa da sesini duysam cocukla beklemek sanki daha iyi ona sarilip teselli buluyor onunla uyuyorum
İnşallah inşallah... Sezen aksu şarkısına döndüm vazgectim gözlerinden vazgectim sözlerinden bir ah desin yeter modundayim :):) Dün gündüz aradı bekliyorum bakalım aksama arayacak mıbir dakika iyi olduğunu bilsem yetecek
Canim merak etme gercekten cok kalabaliklar dusun 5bin civari asker varmis icerde.kocamaaan bi kampuss. Ben beklerken sesleri geliyodu bagirarak marş soylerek egtm goruyolardi. Arama sansi olsa arar canini sıkma cocuguna saril
ıyı olmaya alısmaya calısıyoruz canım evet cok kunusamıyoruz ıns usta bırlıgınde daha rahat oluruz yoksa bu hep boyle mı olacak onu da bılemıyorumallah hepımızın yardımcısı olsun sızın az kalmıs darısı bıze..
kalpten sıkıntısı vardı canım onun ıcın gotureceklermıs merakta edıyorum aklım hep esımde
Fatma geçmiş olsun, senin ilk yazdıklarını okuyunca acaba askeri iskenderunda mı dedim sonra baktım evet öyleymiş.Benim askerimde iskenderunda bahriyeliydi sormak istediklerin varsa yanıtlarım.ıskenderun da canım esım ınss telde bıraz konussak az da olsa rahatlarızsenın esın nerde sanırım bende kacırdım
Oyle de cnmm 2.gun bugun ama gidicem haftasonu boyle yaparsa telime son dk uyarisi geldi Kirikkale muhimmat deposunda barut patlamasi olmusbizimkilerin gidecegi yer Rabbim korusun biran evvvel bitsin ya;(;(
Mebs de kiler benim esim dun aramadi bugun de henuz aramadioff arasa da sesini duysam cocukla beklemek sanki daha iyi ona sarilip teselli buluyor onunla uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?