352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

arar canım ılk buldugu fırsatta arar askerın yemın torenını ıcın hazırlıklar baslamıs ondan fırsat bulamamıs olabılır

İnşallah inşallah... Sezen aksu şarkısına döndüm vazgectim gözlerinden vazgectim sözlerinden bir ah desin yeter modundayim :):) Dün gündüz aradı bekliyorum bakalım aksama arayacak mı bir dakika iyi olduğunu bilsem yetecek

aynen bızımkıde kantın sırasına gırmıyomus hıc ustelık aksam yemek de yemıyor sıcakta yemek ıstemıyormus ıskenderunda epey sıcakmıs aynen canım bebısı ertelemeyın evın nesesı gercekten ooo hemde ne kokos bı kızım var pek bı susludur

ayy kıyamam yaa ıns en yakın zamanda arar canım usta bırlıklerınde daha rahat oluruz ıns

senin esinde kilo verir o zaman ertelemeyiz, cok istiyoruz hele esim gittiginden beri daha cok istiyor, benden fazla hayalini kuruyor ayyy yerim onu ben kokos tokali, cantali gezerler ya bide annesinin ayakkabilarini giymeye calisirlar
Bu arada sizin topikte baya evli arkadas var:26: bizimkinde sadece ben vardim, bitane daha vardi ama o pek fazla yazmadi, ben her sabah ve aksam burdayim masallah iyi geliyor burasi, insan seninle ayni seyleri yasayan biriyle konusunca iyi hissediyor disardaki arkadaslarimiz ne kadar yanindayim desede anlayamiyorlar, onlarda hakli tabi

aman ne guzel canım esının ıstemesı de guzel masalah..oyle valla terlıklerden basladı gıymeye evet evlı arkadaslar var bende burdayım canım vakıt paylasınca dertlesınce daha cabuk gecıyor yasayan anlıyor dedıgın gıbı bızde bırbırımıze destek olup bu zor gunlerı atlatacagız ınsss

canim, zor geciyor ama zaman geciyor :26: ben 349.donem kizlarinin bizkmle konutugu günleri hatirliyorum.. ve simdi bizler sizlerle konuşuyoruz ayni yollardan gectik, ne bir eksik ne bir fazla.. simdi bizleei safak sıkıştırıyor yani günler gecmiyormus gibi geliyor, sizlerde bugunlere geleceksiniz ve bi sonraki donemlerle konusacaksiniz.. bu bir döngü.. size tek tavsiyem mümkün oldugunca zamanınızı doldurun bos kalmayin

aynen oyle canım bı sekılde gecıyor zaman.bızde o gunlerı goruruz ıns en yakın zamanda destegın ıcın tesekkur ederım canım bu arada aklımıza takılan bırseyler olursa sorarız artık

Kizlar bebis falan demeyin ya askerlik yuzunden yapamadik biz de 1senelik evlyz gitcegi planliydi bi de ben yalniz kalcam doguda gorev yapiyoz cesaret edemedik.ins donuste calismalar olcak..:) buarada bugun de ziyaretindeydim mebste.hepsinin yemin toreni hazirlklri var cok yogunlar.haftaici ziyrrtlre saat sinirlmsi koymuslar.telfn alamaynlar da merak etmesin

Canım senin eşinde mi mebs te.benimki de orda .demek başlamışlar mı yemin töreni hazırlıklarına eşim çok yoruluruyoruz diyordu desene bu on bes gün daha da yorulacak kıyamam YAAA ayakları filan yara olmuş neyse gelip geçecek inşallah bi ustaya gecsinler daha rahat olacak inşallah

Evet canim biraz yoruluyormis esim hasta bile olmus yazgunu burnu akiyo bogazlari sesi gitmis terli kaliyolar ustlerinde kuruyo.yanima geldgbde sirilsklm islakti.degsterme sanslari da yok aksama kadar bunlara uzuluyo insann

Mebs de kiler benim esim dun aramadi bugun de henuz aramadi off arasa da sesini duysam cocukla beklemek sanki daha iyi ona sarilip teselli buluyor onunla uyuyorum

Mebs de kiler benim esim dun aramadi bugun de henuz aramadi off arasa da sesini duysam cocukla beklemek sanki daha iyi ona sarilip teselli buluyor onunla uyuyorum

Canim merak etme gercekten cok kalabaliklar dusun 5bin civari asker varmis icerde.kocamaaan bi kampuss. Ben beklerken sesleri geliyodu bagirarak marş soylerek egtm goruyolardi. Arama sansi olsa arar canini sıkma cocuguna saril

Canim merak etme gercekten cok kalabaliklar dusun 5bin civari asker varmis icerde.kocamaaan bi kampuss. Ben beklerken sesleri geliyodu bagirarak marş soylerek egtm goruyolardi. Arama sansi olsa arar canini sıkma cocuguna saril

Oyle de cnmm 2.gun bugun ama gidicem haftasonu boyle yaparsa telime son dk uyarisi geldi Kirikkale muhimmat deposunda barut patlamasi olmus bizimkilerin gidecegi yer Rabbim korusun biran evvvel bitsin ya;(;(

kalpten sıkıntısı vardı canım onun ıcın gotureceklermıs merakta edıyorum aklım hep esımde

ıskenderun da canım esım ınss telde bıraz konussak az da olsa rahatlarız senın esın nerde sanırım bende kacırdım
Fatma geçmiş olsun, senin ilk yazdıklarını okuyunca acaba askeri iskenderunda mı dedim sonra baktım evet öyleymiş.Benim askerimde iskenderunda bahriyeliydi sormak istediklerin varsa yanıtlarım.

mebs rahattır canım merak etmeyin biz acemilikten kurtulsak diyorduk sevdiğim şimdi izmir de keşke usta birliğim mebs olsaydı demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…