352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

haklısın canım allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın onemlı olan o

Sagolun kizlar insalh yemin toreninde evci cikarcam esimi ama evlilik cuzdani gerekliymis sanirim.yanimda degil gorev yaptigimz ilde kaldi.hic akil edemedim getirmeyi.sart mi ki

Benim evlilik cuzdanim yanimda oyle dediler ama kimlikte olabilir yada herhangi bir nufus mudurlugunden nufus Aile belgesi al istersen risk almamak Icin

alır canım insallah komutani cok önemli bu evci izinlerinde .. normalde 2 günmus ama esim konustu 3 gün oldu, hatta diger komutan engellemeseydi 4 gün olacakti neyse bunada şükür dedik

Ya ins bize de iyi komutan denk gelir cocugumla bayramda esimin yanimda olmak isterim

Kızlaaaaarrr 20 dakıka konuştuk sevgilimmleee çook mutluyum şuann

Ne güzel maşallah maşallah .. gündüz bir kaç dakika ancak konusabildik. :'( akşamları yatağın yanındaki camdan çıkıp arıyormus yatağını degistirmisler bu aksam kaldım böyle ama ilk defa sesi iyi geldi bu gün alıştım dedi buna şükür. ..

(( canım benm daha yeni yeni alışmaya başladılarr. ama ben daha alışamadım walla ben moral vericeğime o beni teselli ediyorr( çok şükür fırsat buldukça arıyor konuşabliyoruz. seninki nerde canım?

Samsun' da... Bu sene gitmeye niyetli değildi aslında ben gitsin istemiştim. Başta pek istemedi ama sonra yapayım geleyim dedi. Dışarıda durmadan aramaya usenirdi ilk gittiğinden beri arıyor ama en fazla 5-6 dakika. Rahati da pek yerinde degilmis. Hep destek olmaya çalıştım ben de ama dün sesini duyunca dayanamayıp ağladım. bu gün alıştım artık iyiyim yapip geleceğim dedi. Çok zormuş. Kısa dönem böyle Allah uzun dönemlere sabır versin cok cok. Bittiğini yine yan yana olduğumuz zamanları hatta evlenme teklifi ettiğini evlenme telasini görebilsem :)

Benimki de benim zorumla gitti canım ona kalsa erteleyip duruyordu:)) aynen ben de senin gibi evlenme teklifini bekleyenlerdenim:))) Önümüzde bir engel kalsın istemiyorum artık,zorla gönderdim:) Ama Allah sabrını veriyor, enazından burda konuşup dertleşiyoruz rahatlıyorum biraz olsun

Vallahi gelip ben asker oldum deyince şok olmustum :) istemiyordu çünkü. En son giderken önümüzden engel kalksın, belki hiç ayrilmayiz dedi gitti. 9 ay oldu daha başlayalı biz. Evliliğe de niyeti yoktu. Yeni yeni düşünüyor gibi gibi :) o yüzden evliliğe giden adımlar olsun bunlar diye seviniyorum :) diğer yandan özlem çok zor gündüz ha aradı ha arayacak umuduyla zaman geçiyor da akşam gece ancak böyle konuşunca paylasinca geçiyor. Sizin ne kadar oldu evlilik yakin gibi mi :)

14 ay oldu bizim de canım Bakalım daha birşey yok ama engel kalmıcak artık evlenme teklifi bekliyorumm yanii Hayırlısıyla gelsinler bir an öncee, sonra da burdaa beraber düğün hazırlıklarımızı yaparız inşallaahh

Bir gelsin evlilik teklifi almak için çabalara gireceğim Allah nasip etsin sağlıklı sıhhatli gelsinler. Orda hem kıymetimizi anlasinlar hem de dönünce evlilik teklif etsinler :) 2 sene önce çok fazla kilom vardı. Nette diyet ararken kk yı gördüm. Birlikte yapılması ay ay verilen kiloların yazilmasi çok hoşuma gitmisti. Burda buldugum diyetle zayıfladim, bi 30 kilo kadar. Meleğimle tanıştık sonra. Iki sene takip ettim şimdi yazdım. İlk konuştuğum da sensin. Kk ikimize, biz de birbirimize uğur getirelim inşallah da askerlik bitsin evlilik telaşı başlasın. :)

Amiiiinnnn canımm:)) eveeeeettt birbirimize şans getirelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…