- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
İyi akşamlar kızlar... Nasılsınız? Çok şükür bugün de bitti![]()
iyi akşamlar canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar kızlar... Nasılsınız? Çok şükür bugün de bitti![]()
benımkı tam bır Gs tutkunu o yuzden gecen forma almıstım sımdı de Gs Store'dan bır seyler almayı dusunuyorum canım![]()
![]()
evet canim 47gunu bitirdiikkk:)))
iyi akşamlar canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
olsun canım sonuc ne olursa olsun bak sayende 1 gün gecti![]()
Ben de saat almayı düşünüyordum canımBenimki de saat takmayı çok seviyor. Bulduğun modelleri paylaşırsan sevinirim canım daha var ama fikir olsun şimdiden
![]()
bugün bizimkiler eğitimdelermiş,ardından nişanlım nöbete geçmiş sonrada gece eğitimi olacaktı en son saat 6 da konuştuk o saate kadar başçavuşu görememiş..yani henüz bir haber alamadım
![]()
bende nişanlıma sordum oda öyle duymuş eskiye göre olacakmış sanırım inşallah öyledir
inşallah yaaa..böyle bir kaç kişiden aynı şeyleri duyunca daha çok umutlanıyorum![]()
Kızlar eğer sevgilileriniz eşleriniz :) masa bası çalışıyorsa masa seti ve masasının üzerine mutluluk resminizi çerçeveleyebilirsiniz oğlusumla biz ilk babalar gununde ikisinin resmini plaket yapmıstım birde içimizden gelenleri yazdırmıstık o hep çalışma masasında durdu hep söyler şimdiye kadar ki en anlamlı hediyeydi diye![]()
Cnmm bnde 27yasindayim Tvciyim ama suan ara verdim oglumdan dolayi Halkla iliskiler tanitim islerine destek veriyorum homeofis istanbulda yasiyoruz ama suan geziciyiz birde oglusum var 2,5yasinda
Son zamanlarda işler çok yoğun vakit bulamadığımdan sizleri biraz geriden takip ediyorum. Ben de 27 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim. Henüz bebişimiz yok, rabbim nasip ederse eşim askerden dönünce :)
benımkının de dogum gunu 6 Ocak![]()
kızlar eşim bayram iznine gelecek ya dönerken izne gidemeyen arkadaslarıyla yemek için hamurişi tarzı birşeyler istedi.oraya götürülebilecek,önceden hazırlanıp bekletilebilecek(eşim izindeyken yapmak istemyorum önceden yapıp buzlaga atmayı planlıyorum)şeyler yapmam lazım.fikirlerinize ihtiyacım var.neler yapsam?
Kizlar 30 Eylulde aciklanacak olan demokratiklesme paketinde askerlik ile ilgili duzenlemelerin de yer alacagi konusuluyor. umarim tel tip askerlik olmaz( moralim bozuldu.. Hersey bizim doneme denk geldi yaa nasil bir sans bu
(