- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.421
Bende yarın foto albümümüzü yapcampazartesi en yoğun günüm kuaföre gidicem etek almaya gidicem, albümü bastırcam yaş pasta için malzeme alıcam şeker hamurlu pasta yapcam canım sen hangi pastalardan yapcan
ben eve geldigimizde basbasa kutlamak icin bi kalpli pasta yapacagim, meyve sosluve elmali kurabiye yapacagim bunlar ev icin.. yola cikarken yanima almak icinde peynirli börek ve islak kurabiye yapacağım. . Markete gireceğim ama bakalim annemde baya bisey hazirlamis benim buzdolabi icin aylardir evde yemek yapmadigim icin tam takir dolabim
bzdeee şimdiii konuştukkk nişanlımla, sabah yanıma gelir gelmzzz evimizeee gideceğizzzz, görmediği için çok merak edio :) geçer mi son günler hatta saatler
oohh ohhpastaya kalp şeklini nasıl vereceksin canım kalıbın var mı:44: bende almalı pastamdan yaparım bizde fixdir zaten o ben birde enerji topları adını verdiğim çikolatalı kendi icadım olan ceviz fındık fıstık barındıran toplarımdan yapıcm onlarıda süslü şekilde hediye edicem fotoğraflarını koyarım Ayy evet senin bi market yapman lazım.
kalp kek kalibiyla yapacagim canimoooo enerji toplarimi esim markete ben gelince girelim agir olur 3 kat onlarla cikma dedi belki annemden alacaklarim baslangic icin yeter ama pastalar icin süt falan almaliyim:44: ayyy liste yapmayalim
Buket bencede ilk önce evinize gidin
Bende almalıyım kalpli kalıpppçok heyecanlı demii canım bu işlerrr kahvaltı yapacaksanız evde onları al sonra markete gidersiniz hem beraber alışveriş de güzel olur. evet canım kilo verdi ya orda:26: enerji topları yapcam her birine de birer not yazcam minicikkk bıldırcın yumurtası var ya onun kabı var minyatür bir yumurta kolisine benziyo ama seffaf plastikten.her bir topu ona yerleştircem tülle kaplıycam
Aaaiiiiiyyyy parti mi varrr durun geldimmmm
Kızlarr 20 dakika sonra şafak 1 !!!
Bir gün gelecek bir gün kalacak demiştikkk geldiiiiiiii
Cog mutluyummmmmmmmmmmm
evettt sedaaaa o gün geldi Allahıma şüküüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrr
Sağ salimm kollarımıza alsaydık bi ayyyyyyy
ooo sunumda güzelbiz ilk k.validede yapacagiz kahvaltiyi ben esimi gördüm ama onlar yemin toreninden beri görmedi ayyy hazirlik yapmaya basladigimiza inanamiyorum
ooo sunumda güzelbiz ilk k.validede yapacagiz kahvaltiyi ben esimi gördüm ama onlar yemin toreninden beri görmedi ayyy hazirlik yapmaya basladigimiza inanamiyorum
Ee plakalar bittiii ben alıstım sehir saymayaa saatleri saycam ben )))))
Şu an tam 59 saat sonra sevgilim yanımdaaaaa
Safak 59 ahhahahaha
Deliriyorum galiba sevgilim cabuk geeeelll
sizin bir eviniz var dimiiii
İnş. kuzummmmmmcnmmm sizin beraber beğendiğinzz, beraber hayal kurarak seçtiğinzz evnz olucak.. bizimm öyle olamadı, sen o anların tadınıı çıkarttt inşş
İlkayy şeymaaa tam 12 de burda olunn şafak attıralımmmmmn)))))
kızlar siz de bitirdiniz.hadi gözünüz aydın. geçti gitti işte şafağınız bizimki gibi. bir daha ayrılmayın hiç sevdiceklerinizden.
Bizim siz 349 ların şafagına imrendigimiz gibi şimdi 352 kızları bizim safaga imrenio gercekten bitti hayırlısıyla onlarında biticek 353 kızlarına yol göstercek onlardakızlar siz de bitirdiniz.hadi gözünüz aydın. geçti gitti işte şafağınız bizimki gibi. bir daha ayrılmayın hiç sevdiceklerinizden.
aminn cnmm inşş, sen dee inş sağ salim kucağına bebeğini alırsınn, mutluluğunuza mutluluk katarsınzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?