351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aaah keşke cnm ya ne güzel olurdu böyle sanaldan değil de kahvelerimizi yudumlarken sohbet ederdik:26:
uykucu şeyma uyu kuzum sen ben uyuyamıyorum artık gece kuşu gibi müzik dinleyip zaman geçiyorum

aaah keşke cnm ya ne güzel olurdu böyle sanaldan değil de kahvelerimizi yudumlarken sohbet ederdik:26:
uykucu şeyma uyu kuzum sen ben uyuyamıyorum artık gece kuşu gibi müzik dinleyip zaman geçiyorum

Belki o da olur kuzum ileride sen yarın çalışmıyomusun bakimmm uyusana

gözümden uyku akıyor bırakamıyorum ama ya ayy ben yeniyim daha 40

uyu cnm yarın devam edersin hem şimdi uykusuzluktan hamleleri düşünemiyosundur uyu kafanı topla yarın geçiceksin
daha yolun çok uzun cnm bi arkadaşım oyunu kapattı 400 küsür de bitiyor oyun bitirdim diyince böyle oldum

Ayy yokk yatıyorum ben çok uykum var kuzummm zatn can da kalmadı oynayacak uyuyum bari hadi bakalım tatlım iyi geceler rüyanda askerini gör amann onu boşver askerini napcan bni gör ben daha tatlıyım

günaydın kızlar.. şafağımız son 2

5 aylık zaman sürecince hepimizin önünden engeller kalktı ama çok yıprandık, çok yıprandık.
ama zaman geçti gitti

bundan sonraki hazırlıklar için Allah herkesin yardımcısı olsun ve herkesin gözü aydın

ŞAFAAAAKKKKKK 01 ADANAAAA

çok şükür kızlar şafakları bitirdik bizde askerle birlikte yedik askerliği
bu gün son çarşımızdaydık aşkımla

artık sanırım beni de heyecan basmaya başladı bu gece de bitsin yarın gece yolda olacağım yollar beni aşkıma götürecek

RAbbim herkesi tez vakitte kavuştursun sağsalim düğün nişan hazırlığı yapanlarımıza kolaylık ihsan etsin hayırla kursun herkes yuvasını sevgi güven saygı eksik olmasın hiç birimizin yuvasından ilişkisinden inşAllah.

Şimdi ütü yapacam kızlar sonrada dışarı çıkıp bonibonlarımızı alacam
süprizim şükür bitecek bonibonlarda alınınca.

meraba kızlar
en iyisi parti günü ve saati belirleyelim herkes gelsinnn bu böyle olmaz ben geldiğimde kimse olmuyoo saat belirleyelimm
bi de dün gece 1 e kadar burda olduğunuzu bilseydim gelirdim ben de uyumamıştımm ya özlüyom sizi:26:

kızlarrrrr burdaaa kutlamaaa varmışşşş duydummmm geldimmmmm artıkk bitttiii, inanmasıı çok güç gelio amaa btttiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…