- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.401
Kutlama var ama kime yoookkk
kızlaaarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kutlama var ama kime yoookkkkızlaaarrr
![]()
benn geldmmm burdayımmmm bugnnnnnnkutlamayı beklemektymmm
![]()
Hoş geldin kuzumm bukeeettttt bittiiii
Bennur falan nerde acaba:44::44::44:
benn halaa inanamıorummmmmm tatlımm bittiğineeeerüya gbi geliooo şuannn banaa
kızlar belki gelirlerr brzdnnn, düğünn geçsnnn gündzzz geneeee her günn burdymmmm
![]()
bana da rüya gibi geliyo valla ya sadece 2 sadece
İnş. gelsin kızlarda artık yapalımm partiyi![]()
artık bugn olmadıı, yrn olck partiii cnmmm amaa bu parti olmalııı artttt![]()
Aynen hak ettik vallae tatlım gelceği gün görüşcek misiniz planınız ne
![]()
cnmmm akşam uçağııı ilee gelioo, gndzzz bulamadkkk, akşama kadar arkadaşıylaa gezcklerr, gecee burdaa olckkkk maalesef, sabaha kalck bzm görüşmeee, siz napıcaksnzzz![]()
Anladım canımmmbiz de karşılamaya cümbür cemaat gidicez birtek bnm babam olmuycak okulda oluyo o saatte .sabah k.v deler bizi alacaklar annem ben ve kardeşimi 10.45 gibi yanımızda inş.
onlara gidip kahvaltı edicez babam da okuldan çıkınca oray gelecek akşam yatmak vaktine döneriz gün boyu beraber olcaz yanii
![]()
cnmmmm o ilk karşılaşmaa anını düşündükçee kalbim yerndn çıkck gbi oluooonişanlm arkadaşı ile gelio o yzdn dee karşılamayn die tutturduuuuu
aman yeter ki gelsn deee ince ayrıntılar olmasınnnn
çokk heycanlıııı yaa sizin dee tüm günnn inşş süper geçick, snrr başlıyckkk hazırlıklarrr koştrmaaaaaa
Aynen ya kalbim pır pır oluyo.Tek sağ sağlim gelsinler de canım yaa nasıl olsa bundan sonra hep beraberzzzArkadaşı ile geliyosa belki ynında rahat davranamam diye istememiştir
yine eskisi gibi işten alacak beni ay yaa inanamıyorum bütün gün bağırmak geliyo içimden aaayyyyyyy geliyo diye
![]()
aynennnn cnmmmm onlaa beraber dönerizz dedii, bnde peki dedimm, baskı yapmak istemedmmmbiz de gene eskisi gbiii gidip akşamları kahve içccz laflıyczzz dieee hayal kurmaya başladıkk, hep gttiğimzz yer vardıı, orayı çok özlemiş kıyamammm :)
Ayyyy planlar ne kadar çok dimiof nasıl davrancaz ya ben hiç bilmiyorumm
nereye gidiyordunuz canımm bizimde var sürekli gittiğimiz yerler
mesela bir yer var orda milkshake içiyoduk heppp
![]()
cnmmmm evinn yakınındaaa özsüt ve pelit vardr, bizim daimi mekanlarımzdırr, bzdeee birerrr kahve söyleyip yanında da birer tane sigaraa yakardıkkkbaşlardıkkk gün içinde yaptıklarımızı anlatmayaaaa
ilk gördüğümzz anı ve yaşananları herkess anlatsn burdaaa :)
parti mi vaarr
Ben simdi kina gecesindeyim, oynayici degil izleyiciyim![]()
Bu gece parti vaaarrrrneden oynayıcı değilsin canım
annemin arkadasinin kizi evlenen.. ben pek samimi degilim kimseyi de tanımıyorum o yüzden tatlimyarin ev temizleniyor, pastalar yapiliyor, ev susleniyooorrr
![]()