• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

amin canım inşallah. daha yolun çook başındayız. sayacak şafak bitmiyor. şimdi başka bir günü sayıyoruz :49: yine mayıs ayını bekliyorum ben..:1:

cnmmm bu seferrr çok tatlı bir bekleyiş olucakkk inş, eşin de yanında olucak, hergün yepyeni heyecan olucak.. önce cinsiyet merakı olucak, snrrr cinsiyete göree diğer hazırlıklar olucakkkk :16: bakmışssn mayıs gelmiş olucak, mayısların da hayatındaki önemi daha da artmış olucak :)

Bizim siz 349 ların şafagına imrendigimiz gibi şimdi 352 kızları bizim safaga imrenio gercekten bitti hayırlısıyla onlarında biticek 353 kızlarına yol göstercek onlarda

Ayy o 2 gram bebişi yerim :))) hayırlı olsun darısı basımızaa )))

insan önce bitmez sanıyor. o buluşma günü hayal gibi geliyor. inanılmayacak kadar güzel bir an olacak kavuşma anlarınız. hayatınız boyunca unutmayacaksınız. bir daha ayrılmayalım sevdiklerimizden.

rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. bir de mide bulantısız hamilelik olsa hiç fena olmaz. :17:

ayyyyy maaşallah sizlereee :nazar::nazar: darısı bizlere inşallahhhhh :18:

canım dimam nickli arkadaş 349 dönem yarenlerinden bizde sizin gibi onların topiğine girip safaklarına bakıp iç geçiriyorduk yok yok cok var bizim safaga dioduk
bak geçti bitti sizinde gecicek canım
usta birliğinin 1-12 haftası alışma süreci görevleri verilsin bak nası hızlı gecio :)

hadi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:64:

[video]http://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F[/video]

Benim videom neden görünmüyor :63:
Amaaaan hobbaaaaaaaaa :52: :52:

Son düzenleyen: Moderatör:
ve bir gün geldi, bir gün kaldi:64::64::64::64::64: tutmayin bizi :52::52::52:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
canım dimam nickli arkadaş 349 dönem yarenlerinden bizde sizin gibi onların topiğine girip safaklarına bakıp iç geçiriyorduk yok yok cok var bizim safaga dioduk
bak geçti bitti sizinde gecicek canım
usta birliğinin 1-12 haftası alışma süreci görevleri verilsin bak nası hızlı gecio :)

hadi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:64:

hahahahhahaha seyma yaaa istek yapabiloz muuuu

yAP CANIMM YAAAPPP :emir_bebek::emir_bebek: BUGÜN BİZİM GÜNÜMÜZZZ DARISI DOĞAN GÜNEŞ DEMEYEEE:27::27::27:

Back