351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Aynen hak ettik vallae tatlım gelceği gün görüşcek misiniz planınız ne

cnmmm akşam uçağııı ilee gelioo, gndzzz bulamadkkk, akşama kadar arkadaşıylaa gezcklerr, gecee burdaa olckkkk maalesef, sabaha kalck bzm görüşmeee, siz napıcaksnzzz

cnmmm akşam uçağııı ilee gelioo, gndzzz bulamadkkk, akşama kadar arkadaşıylaa gezcklerr, gecee burdaa olckkkk maalesef, sabaha kalck bzm görüşmeee, siz napıcaksnzzz

Anladım canımmm biz de karşılamaya cümbür cemaat gidicez birtek bnm babam olmuycak okulda oluyo o saatte .sabah k.v deler bizi alacaklar annem ben ve kardeşimi 10.45 gibi yanımızda inş. onlara gidip kahvaltı edicez babam da okuldan çıkınca oray gelecek akşam yatmak vaktine döneriz gün boyu beraber olcaz yanii

cnmmmm o ilk karşılaşmaa anını düşündükçee kalbim yerndn çıkck gbi oluooo nişanlm arkadaşı ile gelio o yzdn dee karşılamayn die tutturduuuuu aman yeter ki gelsn deee ince ayrıntılar olmasınnnn çokk heycanlıııı yaa sizin dee tüm günnn inşş süper geçick, snrr başlıyckkk hazırlıklarrr koştrmaaaaaa

Aynen ya kalbim pır pır oluyo.Tek sağ sağlim gelsinler de canım yaa nasıl olsa bundan sonra hep beraberzzz Arkadaşı ile geliyosa belki ynında rahat davranamam diye istememiştir yine eskisi gibi işten alacak beni ay yaa inanamıyorum bütün gün bağırmak geliyo içimden aaayyyyyyy geliyo diye

aynennnn cnmmmm onlaa beraber dönerizz dedii, bnde peki dedimm, baskı yapmak istemedmmm biz de gene eskisi gbiii gidip akşamları kahve içccz laflıyczzz dieee hayal kurmaya başladıkk, hep gttiğimzz yer vardıı, orayı çok özlemiş kıyamammm :)

Ayyyy planlar ne kadar çok dimi of nasıl davrancaz ya ben hiç bilmiyorumm nereye gidiyordunuz canımm bizimde var sürekli gittiğimiz yerler mesela bir yer var orda milkshake içiyoduk heppp

Ayyyy planlar ne kadar çok dimi of nasıl davrancaz ya ben hiç bilmiyorumm nereye gidiyordunuz canımm bizimde var sürekli gittiğimiz yerler mesela bir yer var orda milkshake içiyoduk heppp

cnmmmm evinn yakınındaaa özsüt ve pelit vardr, bizim daimi mekanlarımzdırr, bzdeee birerrr kahve söyleyip yanında da birer tane sigaraa yakardıkkk başlardıkkk gün içinde yaptıklarımızı anlatmayaaaa ilk gördüğümzz anı ve yaşananları herkess anlatsn burdaaa :)

özsüt burda bize uzak ya:26: hıımmm sigara mııı biz normalde içmeyiz ama birbirimizin yanında bazen keyf için yakarız ama beraber içeriz yani ayy uzun uzun sohbetlerimizi özleddiiiiimmmm ben akşam gelip yazarım hemen kuzumm

[video=youtube;5gVi9l_y-4k]http://www.youtube.com/watch?v=5gVi9l_y-4k[/video]
Sonraaaaa tatile gidicezzparti başlasıııınnnn ilk şarkı bendenn

annemin arkadasinin kizi evlenen.. ben pek samimi degilim kimseyi de tanımıyorum o yüzden tatlim yarin ev temizleniyor, pastalar yapiliyor, ev susleniyooorrr

Bende yarın foto albümümüzü yapcam pazartesi en yoğun günüm kuaföre gidicem etek almaya gidicem, albümü bastırcam yaş pasta için malzeme alıcam şeker hamurlu pasta yapcam canım sen hangi pastalardan yapcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…