351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm
bu geceyi saymazsammmmmmmm onsuz geçireceğim son 2 gecemmm piiiuuuvvvvvvvvvvvv piuvvvvvvvvvvvvvvvv

inşallahhh çabucak geçer bizlerde sizler gibi hemen bir halay halkası kurarız barii sizin sevincinize ortak olayım bana da iyi gelir

gEEELLL kuzuuuummmmmm gell yetiştiiinnn

Kızlaarrr misket yuvaaarrrlaaarrr:3 2:

[video=youtube;kczDEaGen8A]http://www.youtube.com/watch?v=kczDEaGen8A[/video]

ayyyyyyyyy asker deme dahaaaaaaaaaaaaaaaaa ahhahaha

kızlar turn u cagırdım inşallah uyumadıysa gelir halaya hadiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyy caneeeyy caneeyy caneeeeeeyyyyyyyyyyyyyy

Yalnız geceler dde ağlamak yokkk atttttmııışşş
Herşeyin yükünün altında tek basına ezilmek yoookkk yeeettmiiişşşşş
sarılmak var sekseeeennn
koklamak varr doksaaannnnn
bebiş yapmak varr yüüüüzzzzz
dereeee tepeee düüüüzzzzzzzzzzzzzzz haydeeeeeeeeeeee

Rüyaaa gbii yaa bugünlerde geldiii, ilk günüü hatırladmmm vayy beeeeeee geçtii gttii, bİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

hobaaaaa ankaranın bağlarına büklüm büklüm yolları sedaaa sana gelsin bu şarkııı

bennur ben bu hafta hariç her hafta angaraya gittim biliomusun o yüzden otobüslerden de ankaradan da bööööögggggggg geldiii
ankarayı duymak bile istemiom değiştirin sarkıyııııııııııııııı isyaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ahhahahaha

Kızlar hadi çok az vakitniz kaldı ben de 347 lerden o yüzden çok iyi anlıyorum onlarıda geçen bahar ve yazınızı boşverin güne bu günlerde size doğuyor belki yarın birileriniz bir süprizler gne başlayacak bizim topikte. Böyle kavuşmalar yaşandı son saatler son gün hayırlısı kızlar :119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…