- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.361
canım bizim çarşılara bişi olmadı ama son günlerde son 1 aydır acayıp yordular yoğun geçti bizimkinin askerliğide sanki bekleyip son günleri beklediler yoğunlaşmk için doğüru düzgün konuşmadık bile sadece çarşılarda görüştük 3 kere yarında 4. olacak işte ben fırsat bulup düşüp ararsam evden öle konuştuk kısa kısa iş yoğun olunca bnde arasam konuşmaıoduk çok sinir bozucu bişe ama az kaldı mecbur dayancaz moralini bozma canım Allah sabır versin son günler daha betermiş yaaa
Sıkma canını hayırlısı olsun. Sen ona moral ver güçlü ol ki şimdi askerinde üzülmüştür moralsizdir
Evet bana iyiyim dedi ama sesi iyi degildi bende iki sefer bozma moralini dedim bozmuyorum niye soyleyip duruyorsun diye bana da cikisti simdi...bu insanlar azcik halden anlasalar ya kac gunleri kalmis da biktiriyorlar ki iyice zaten kac zamandir ordakilerden baska insan yuzu goremiyorlar bi disari ciksalar ne olur sanki:-( neyse ins iyidir artik safak saymiyorum dedi kisa donemler gelmis onlarla iyi vakit geciyor dedi ins rahat gecirirler artik son gunleri de...sag salim bi de evlerine varsalar yaa o gunu bi gorsek hayirlisiyla...