- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.311
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.341
kızlaaaaaaaaar çok hyecanlıyımmnapsam bilemedim hediye mi alayım bi yere mi gidelim sürpriz mi yapayım nerde buluşucazz napıcazz
ayy siz napıyosunz ne yazdınız bakalım okiyim birazz geri kaldımm
inzar bence bonibon koy rengarenk daha guzel gorunuyor
ayy canım çok ince düşünmüşsünn vallaa süper bişeycanım yukardaki msjımı okuyup fikir verebilirmisinz yardıma ihtiyacım var :44:
ayy canım çok ince düşünmüşsünn vallaa süper bişeyo yüzden bence her türlü ne yapsan beğenir diye düşünüyorum iki türlü olabilir. çikolata seviyorsa çikolata da koyabilirsinn. en çok ne seviyorsa onu koy şeker mi çikolata mı
aslında öle tatlı düşkünü değildir aşkım ama ben yapınca ne olsa severek yer beğenir o bnm bitanem yaaama bonubonlar cidden çok cici olur şık durur ilkayında dediği gibi.
ikisini koysam nasıl olur peki sizce 1 kutu bonubon birazcıkca renkli şekerlerdenden ?
bence de sadece bonibon olabilir canım çünkü zaten renkli renkli olduğu için sade bişey olmayacakk zaten
aslında öle tatlı düşkünü değildir aşkım ama ben yapınca ne olsa severek yer beğenir o bnm bitanem yaaama bonubonlar cidden çok cici olur şık durur ilkayında dediği gibi.
ikisini koysam nasıl olur peki sizce 1 kutu bonubon birazcıkca renkli şekerlerdenden ?
Sağol canım bnde o yönde karar verdim
evet zaman geçmek bilmiyor saatler bile ağırlaştı
Sağol canım bnde o yönde karar verdim
evet zaman geçmek bilmiyor saatler bile ağırlaştı
bence de bonibon tatlım biraz geç oldu ama fikrimi söleyim dedim yeni gördüm debende benzer bi şey hazırladım kutunun altını çikolata şekerle doldurdum üzerine de kağıtlara notlar yazdım bi sürü renkli renkli bence çok hoş oldu eminim seninki de çok güzel olur
sevdigimin dolabinda sivil malzemeleri vardi diye carsi kilitlendi saka gibi ya 10 kusur gun kalmis daha neyin baskisi bu zaten yeterince bunaldik iyice neden bunaltiyorsunuz ki insanlari ;-(
sevdigimin dolabinda sivil malzemeleri vardi diye carsi kilitlendi saka gibi ya 10 kusur gun kalmis daha neyin baskisi bu zaten yeterince bunaldik iyice neden bunaltiyorsunuz ki insanlari ;-(
nişanlımın da yatağı düzgün olmamış diye kitlendi cnm 3günü kalmış bide saçma sapan işler işteçıkamaz mı yine de cnm komutanıyla konuşsa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?