- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.311
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.841
canim nisan hazirliginda cok fazla bisey olmuyor, bi kiyafet bi ikramlar tamam bence ama sizde farkli adetler varsa onu bilmiyorum :26: annen gelir yakinda oda farkindadir az kaldigininda belki rahatlamaya tatile ihtiyaci vardi
Erken terhis bekliyoruz tatlim
Herkese günaydın... 15 gündür ayrı kaldım istanbuldan ve çok özlemişim.. bu sabah indim ve hemen iş başı yaptım..
CANIM BENDE DİYORUM BENNURDAN CEVAP GELMEDİşeymaaa msj kutun dolu kuzummm topiğin msj kutucusu oldum çıktım bende
canım erken terhis nasıl oluyorrr:44:Erken terhis bekliyoruz tatlim
Herkese günaydın... 15 gündür ayrı kaldım istanbuldan ve çok özlemişim.. bu sabah indim ve hemen iş başı yaptım..
canım erken terhis nasıl oluyorrr:44:
Canım nişanlımın orada aldığı takdir belgeleri var bir görevden dolayı,sadece nişanlım değil 2-3 kişi için daha geçerli bu.Tugay da böyle bir şey yapabileceğini söyledi,hediye gibi başarılı görevleri karşılığı ama daha kesin değil.Belki de olmaz.
Atarsa 25-)) başkada yok-
Canım nişanlımın orada aldığı takdir belgeleri var bir görevden dolayı,sadece nişanlım değil 2-3 kişi için daha geçerli bu.Tugay da böyle bir şey yapabileceğini söyledi,hediye gibi başarılı görevleri karşılığı ama daha kesin değil.Belki de olmaz.
Maşaaallaaah
Ayy inşallah hayırlısıyla olur canım
Ne güzelll erkenden kavuşursunuzzz
Ay ne güzel ya benimki de aldı bi sürü bişey ama hiç bahsetmedi ay heyecanlandım bak şimdi-
hayırlısı olsun canım evet benim askerin de terhis tarihi 3 kere değişti şu anİnşallah canımsabırsızlıkla bekliyorum o günü ama bir taraftan da kendimi bağlamamaya çalışıyorum bu düşünceye çünkü askeriyede her şey anında değişebiliyor:26:
sanki silah bulmuşlar bomba bulmuşlar yaDün nişanlımın komutanları koğuşları gezmiş kimse yokken, askerimin yatağı çok düzgünmüş üstteki yatakta boşmuş. Namaz kılıyor nişanlım namazlığıda üsteki yataktaki yorganın altına koyuyomuş açmiş bakmışlar bulmuşlar seccadesini tutanak tutmuşlar. diğer bikaç kişidede bulmuşlar. diğerleriyle birlikte 26 kişiye tutanak tutmuşlar çarşınını kitliyceklermiş. ne zalim anlayışsız insanlar var Allah ıslah etsin. Artık sonlara yaklaşıyoruz bütün olumsuzluklara rağmen Sooon 26 günümüz bitecek inşaallah.
Dün nişanlımın komutanları koğuşları gezmiş kimse yokken, askerimin yatağı çok düzgünmüş üstteki yatakta boşmuş. Namaz kılıyor nişanlım namazlığıda üsteki yataktaki yorganın altına koyuyomuş açmiş bakmışlar bulmuşlar seccadesini tutanak tutmuşlar. diğer bikaç kişidede bulmuşlar. diğerleriyle birlikte 26 kişiye tutanak tutmuşlar çarşınını kitliyceklermiş. ne zalim anlayışsız insanlar var Allah ıslah etsin. Artık sonlara yaklaşıyoruz bütün olumsuzluklara rağmen Sooon 26 günümüz bitecek inşaallah.
hayırlısı olsun canım evet benim askerin de terhis tarihi 3 kere değişti şu an2 hafta kala bence kesin belli olur artık dedi ama bakalım o yüzden hala bilet alamadık..
sanki silah bulmuşlar bomba bulmuşlar yabu nasıl anlayış bu anlayışın değişmesi lazım artık. sanki suç işledi tööbe töbe.. insanlar ibadetini yapmakta özgürdür. bir tek askeriyede bu böyle maalesef
vallaa haklısın canım çıldırmamak elde değillllMalesef bazı birliklerde irtica gözüyle bakıyorlar bu durumakomutandan komutana değişiyor.Allah ıslah etsin.
Canım erken gelemese de ben ayın 18'ine şartladım zaten kendimi ama 18 gün erken çıkacağını düşününce mutluluktan çıldıracakmışım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?