- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.821
olurrr cnmmm zamanla hepsi olurr, düşünmek, çok kafaya takmak sana zarar verir.. akışına bırakmak bu durumlarda enn iisii
işte akışına bırakamıyorum ya diyorum konuşmayım bi daha evlilik falan ama olmuyo biz ayrı şehirlerde olunca yanında olabilmek için evlilik ya da en azından nişan gerekiyor düşündükçe de uzak gelince bu durumlar morlim bozuluyor iyice
işte akışına bırakamıyorum ya diyorum konuşmayım bi daha evlilik falan ama olmuyo biz ayrı şehirlerde olunca yanında olabilmek için evlilik ya da en azından nişan gerekiyor düşündükçe de uzak gelince bu durumlar morlim bozuluyor iyice
ilknur canım sesin cıkmıo :18:
gecen hafta evciden sonra benim bulundugum ruh haline mi girdin yoksa :/
bana gecen hafta cok zor gecti askerimde öyleydi
bu hafta daha iyiyiz moral olarak
uff gecmio zaman diyince
aman bea bızıklanma bikaç haftan kaldı diorum hahahahhahahahahh
aynen benim de öyle oldu canım ya kendimi saatler boyunca kastım kastımama en sonunda dayanamadım gözyaşlarına boğuldum gördü beni öyle sulu gözlü maalesef de çok üzdüm onu o gün :26: oyy hatılamak istemiyorum... tavsiyen için sağol canım daha kontrollü sakin ve çözüm odaklı olmak gerek
canım ben lisede falan kişisel gelişim okumuştum ama işe yaramadıokuyanlarla da konuştuğumda onlar da bu tür kitapların pek işe yaradığını söylemediler. demek ki bu kitap daha etkili. belki de türk olduğu içindir hani kültürümüze daha yakın örnekler verebilir.
canım bence yanlış olmadı çünkü senin bu yaptığına "şükretmek" deniyor ve benim yöntemim de bu. sebepsiz yere kendimi terapi edemiyorum, kandıramıyorum ben.
kızlar bu arada ben de genelde kitap yurdundan alıyorum, ama genelde kitapyurdu, d and r ve idefix i karşılaştırarak seçim yapıyorum kazıklanmamak için
moralim sıfır kızlar.
Annem köye gitti 1 haftaoldu gideli güya çok durmadan geleceklerdi almanyadaki teyzmelerle birlikte gittiler ama eniştemin işleri bitmemiş gelmeye niyetleri yok.
2 gündür sinirimden çatlıcam benim nişanım olacak annem köye gitti. hiç bir hazırlık hiç bişe yok ortada.
kasımda düğün yapalım dediklerinde ise olmaz ben hazırlanamam diyordu şimdi köylerde hiç bir hazırlık yaptığı yok
nefret ediyorum bu belirsiz durumdan
suandakinden daha rahat iletisim kuracaksiniz canımistediginiz an konusup mesajlasabileceksiniz, birbirinize fotograflar hediyeler gonderebilexeksiniz biz 5 yil uzaktan yürüttük, ailemin haberi olmadigi icin yaz tatillerinde de cok gorusemezdik ama her gen gün sizi birbirinize daha da yakinlastiracak, askerlik en büyük engeldi, simdi hersey yavas yavas rayına oturacak
CNm bnmde nişanda problem olmuştu İnan herkeste farklı farklı oluyo ben 2 sene hiç görmeden yürüttüm ama şansımdan askerlik yakına çıktı çok zor bu işler ya
haklısınnnn nişan ve evlilik konusundaa cnm ama askerdeyken konuşma çok kısıtlı oluo, iki tarafta kendini çok ii ifade edemio bu yzdn sonuca bağlanmıoo, ben de benzer durumları yaşıorummm şuandaa, bizim de düğün telaşı bu döneme denk geldi, o yzdn geldiklernde yüzyüzee dahaa güzel iletişim kurarız, sonuca bağlarızz die düşünüorummm..
suandakinden daha rahat iletisim kuracaksiniz canımistediginiz an konusup mesajlasabileceksiniz, birbirinize fotograflar hediyeler gonderebilexeksiniz biz 5 yil uzaktan yürüttük, ailemin haberi olmadigi icin yaz tatillerinde de cok gorusemezdik ama her gen gün sizi birbirinize daha da yakinlastiracak, askerlik en büyük engeldi, simdi hersey yavas yavas rayına oturacak
Canim gitmedim nisanlimin yanina çünkü 10 gün sonra kendisi geliyorbizim askerlik erken bitecek gibi
Canim bence kitaplardan alinan verim ve değişim kisiyle alakali.Mesela secret kitabı bana çok sacma gelmişti ama çok olumlu sonuclar alan arkadaslarim olmustu ;-)
Sende de olur muydu peki canim ya benim gibi...nisan dugun olsa onumuzu gorsek falan diye
olmaz mi canim ya, bi nisanlansakta rahat rahat görüşsek derdikayy simdi evli mutlu olduk bu seferde bebisimiz olsaydi bi diyoruz bu yolun sonu yok
Nisanin ne zamandi tatlım ?
en azndan hep yaninda canim allah mutlulugunuzu daim etsin...en kisa zamanda allah bize de evliligi nasip eder ins. size de bebisi
Eylül 28 de canım güya öle belirledik ama ailemde hareket yok.
canim demek istedigim, zaman size neyi sunuyorsa onun yasayinhayallerin beklentilerin sonu yok.. bizde hep su nisan olsa baska bisey istemiyoruz derdik, nisan yaptik, eee nisanlilik guzelde evlilik gibi degil dedik, onu bekledik durduk, 2 yil nisanliliktan sonra evlendik simdide eee evlilik güzel gidiyorda bide bebis fena olmaz diyoruz bitmiyor.. suan sevgiliyseniz sadece bu duruma odaklanin bi taraftan planlarinizi yapin tabi ama hemen olmuyor diye de üzülmeyin
Aaaa süper cok sevindim izin mi kullancak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?